Rivaldinho je napisao:
I dodatno pitanje - da li dati glas nekom ko sa 24 godine (ako uračunamo da se već dvije godine sprema za poziciju gradonačelnika) smatra da mu nije nikakav problem to što nema radnog i životnog iskustva, te da će moći dobro obavljati tako zahtjevnu upravljačku funkciju kakva je gradonačelnik, usput glavnog grada? Šta to govori o (ne)zrelosti te osobe? Ili možda o pretjeranoj ličnoj ambiciji? Bilo da je jednom, bilo da je drugo, ne sviđa mi se.
Koliko vidim, ne izlazim na ove izbore. Za Radojičića ne mogu jer je dopušteno da se svašta gradi po gradu, za Draška ne, evo sad rekoh zašto. Njegove glasače doživljavam kao grupu klinaca koji se primaju na njegove nastupe bez da puno razmisle o tome.
Треба гледати мало шире. Колико је код нас функционера који су дорасли функцији коју "обнашају"? Па ми овде имамо министре који су то постали без икаквих квалификација. То што је неко иоле школован није никаква гаранција да ће добро обављати функцију. Колико је министара у влади РС за које можете рећи да имају икакве компетенције. Колико министара се сваки мандат само ротира са једне на другу функцију. Да ли ону имају толику ширину да то могу, или само немају образа. Нико ме не може убиједити да је Ђокић способан да води два различита министарства у два мандата.
Ево од ове млађе гарде из владајуће структуре, ко је дорастао икаквој функцији? Рајчевић који обавља функцију министра и који има нешто мало више година и образовања?
Од млађих ликова из опозиције који су супротност Станивуковићева, има рецимо Шешић, који има мало више школе, приближно исто година, колико сам сконтао засновао породицу. А колико би који однио гласова? Сасвим сам сигуран да би га Станивуковић одувао. И да је још мање компетентан од Станивуковића да било шта води. Али је то само мој лични утисак.
Да се разумијемо, не подржавам ниједну опцију, али треба мало бити објективан. Какав год био Станивуковић и колико год се то некоме свиђало или не, чињеница је да он ради прилично добар посао на скупљању гласова и стицању популарности. Од млађих ликова који се баве политиком, ја не видим никог ко би могао од њега више гласова узети. Још је лик у је*еном ПДПу који је ниво комби странке.