Pfc88 je napisao:
Mozete vi da pricate sta hocete, ali u ovom trenutku opozicija (PDP) je ponudila kandidata koji ima najvece sanse da uzdrma koliko-toliko crnogorca.
Da li ovo navodiš kao svoj stav ili kao apsolutnu činjenicu?
Pfc88 je napisao:
SDS treba i mora da podrzi Draska sa svih svojih 2000 glasova, sve suprotno tome je pucanje samoj opoziciji u glavu.
A i Drasko kakav-takav je u 2020. godini uradio vise nego kompletna opozicija u zadnjih 10 godina.
Bez obzira koliko to neko nipodastavao znaci svim onim ljudima kad ih neko obidje i saslusa njihove probleme.
A svakako najvece poene je ubrao na satoru od skoro 5 miliona, i razjebavanjem ugovora za isti.
Odmah da se složim da je Draško uradio jako puno i hvala mu na tome.
Ali, iskreno vjerujem da je to što on sad radi upravo ono u čemu je on dobar.
Mislim da je najbolji na poziciji njuškanja, otkrivanja afera i ukazivanja na probleme.
Po meni, on nije bolji izbor za Gradonačelnika od Jelene.
Eto, Jelena se nije toliko eksponirala u medijima, nije insistirala na problemima građana od loših linija do šatora, ali mislim da bi bila daleko sposobnija u vođenju grada.
Mislim da je odgovornija, racionalnija, staloženija nego Draško. Draško mi je malo kao tempirana bomba, hoće se izlajati, napraviti pizdariju gdje ne treba, fali mu taktika...
Oboma zamjeram sve ono oko Pravde za Davida, pogotovo ono obećanje kako neće ući u Skupštinu.
Razumijem ja da su se oni htjeli nastaviti boriti i u Skupštini, ali zašto onda davati obećanje ako ga ne planiraš održati? Zašto se nisu nastavili boriti za stvari Pravde za Davida.
Da se razumijemo, ja PzD ne podržavam nikako, ali oni su ih podržavali pa onda...