Моријентес je napisao:
Htio sam reći da je izvorni Borac trebao biti reaktiviran još dok su ljudi koji su radili na reaktivaciji još bili u OKK. Ovako ispada da su ga reaktivirali iz inata jer su otjerani iz OKK.
Nebitno ko je Borčevac.
Да. Буквално је у лош вакат дошла реанимација залеђеног и онда јбг.
Мени је битно само Борац, тј клуб, име... Људи дођу и оду, отиће ето и тај Божић. Направићу поређење са ФК опет (јер је сасвим на мјесту), кад је ФК испадао у 1. лигу РС, најбоље и најлакше је било пљувати по њему као "вицин приватни пројекат, ко хоће да гледа утакмице са Шековићима и Фочама нека прати тај квази-Борац".
Онај Борац који буде био освајач титула, онај који је играо у Аба лиги, који нас је све увесељавао прије 20 година, и који то ИМА у својој историји, е за тај Борац навијам. А не да ми по новимама пишу извињења и исправке како Борац никада није играо у Аби, да је ово сад први пут

ШТА НИЈЕ ИГРАО У АБА ЛИГИ, КО КОГА ЗАЈЕБАВА!? Е, то нећу. Имамо ми историје и резултата сасвим довољно да их нико тек тако не би хтио бацити. Ако бих требао да бирам између клуба који ће ове сезоне можда заиграти Аба 2 лигу и бити можда канта за набијање и клуба који има иза себе историју, резултате, успјехе, основан прије 73 године, одабрао бих други. Јер, ово:
-основан 2011.
-у међународним такмичењима никад није играо
-највећи успјех је овогодишњи излазак у Аба 2
нису ни у ком случају карактеристике бањалучког кошаркашког клуба Борац, и за такав клуб са никаквом историјом и успјесима није баш дично навијати. А поготово што то није ни близу по достигнућима Борцу.
Лијепо је пратити добру кошарку, али за ове gloryhuntere, има игокеа близу, Аба прва лига, долазе звезда, партизан, цибона... а имају и тв спортски канали.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!