kosta je napisao:
ako sam dobro skužio tok rasprave, ja bih probao sublimirati: narod je okej i na svom mjestu ali jebe ga vlast koja sije li sije virus po Srpskoj. takođe treba oštro kažnjavati za neprovođenje mjera koje u stvari treba ukinuti jerbo su bezeze.
'rajt?

Треба измијенити мјере, јер очигледно више не функционишу. Мислим, дати паузу у том неком плавом часу до подне за 1. мај кад су се људи могли скупити и отићи на роштиљ, а овамо говорити да се води неки полицијски и забрана кретања, ма коме ти то? Буквално постоји мноштво начина на који је могуће ширење заразе, а да се поштују чак и све садашње мјере. Онда ови што злоупотребљавају пропуснице и страначку припадност па организују феште... Њих ипак не бих сврстао у народ, који би испао стока по томе, већ у политичаре/познанике политичара/ухљебаше, одабери ријеч.
Е кад се измијене мјере да имају смисла и да им је циљ сузбијање заразе, а не пуњење буЏЕПта и продавање магле људима да се као нешто ради, а у ствари се свира курцу, онда да се те мјере поштују. А ове садашње... Слабо. Тачније, не све, неке су сасвим на мјесту, оне што су доведене прве, али од оне мјере увођења плавог часа па све на овамо се маши комплет фудбал.
jovic23 je napisao:
Policijski srijeda/četvrtak od 12.
Мјере. Свака част мјерама! АВЕ МЈЕРЕ!
Људи, да се не заје*авамо, људи оду на славу, имају времена, пренесу вирус једни другима, и све по закону. Народ не испадне стока већ законодавац. И то је тако.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!