Umetnik je napisao:
Philby je napisao:
danijell je napisao:
Ima tu i do mutacije virusa, odnosna razlika što se tiče smrtonosti čak i između dvije obale Amerike. Kažu da je na zapadnoj obali virus došao direktno iz Kine i on nije toliko smrtan, koliko ovaj najprije u Njujorku koji je došao iz evropskih država u kojima je veća smrtnost.
Očekivano je da je evropski proizvod kvalitetniji od kineskog.

Oно, срећа што је овај вирус кинески, не дај Боже помислити шта би тек било да је оригинал
Дакле, по овоме постоји преко 10 мутација засад... Отприлике као што и кажу истзраживања.
Што опет помало и оповргава у пракси ону теорију да вирус кроз пасаже слаби.
Kako to dokazuje da slabi?

Pa zar ne slabi upravo kroz mutacije, mutira u novom domaćinu i uglavnom pređe u neku manje opasnu formu? Laički, ali ako gledamo da virusi konstantno mutiraju, a rijetko pređu u neki opasniji/smrtonosan oblik, reklo bi se da su upravo mutacije te koje ih oslabljuju?
Ima li neko blizak struci, da nam pojasni ovo?
Elem, što se tiče UKC-a, prva reakcija naravno bude "Napravili su propuste, neko je bio neozbiljan, smijeniti Đajića!" i sl. Međutim, ako se malo razmisli - ti ljudi gore praktično stalno moraju biti pod odijelima. Sad, i među ljekarima ima starijih/bolesnih ljudi koji jednostavno ne mogu fizički izdržati da nose opremu po cijeli dan. Nije to kao kad meni dosadi knjiga. Danas se pod maskom popeo na treći sprat malo bržim tempom, i zalupa srce. Treba to cijeli dan izdržati.
Ako ne znam šta je bilo, a ne znam, opet kad se glava malo ohladi, radije ću ih naslijepo braniti, nego napadati.