banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 558  Sledeća

Da li bi ste se vakcinisali protiv korona virusa? (12.02.2021.)
a)vakcinisaću se 57%  57%  [ 72 ]
b)neću se vakcinisati 14%  14%  [ 18 ]
c)vakcinisaću se ako budem bio uslovljen/a (zbog posla, putovanja i sl.) 25%  25%  [ 32 ]
d)nisam o tome još razmišljao/la 3%  3%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 126
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2020, 13:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2014, 19:41
Meni je na ovoj slici samo bitna vrijednost U :) Ako je to onda nema virusa N/D ne gledam i eto ga.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
https://www.banjaluka.com/drustvo/elektrokrajina-kupci-sami-da-ocitaju-potrosnju-struje/

Sami očitati struju.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
The_new_Statesman je napisao:
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Dvojica-zarazenih-virusom-korona-pobjegli-sa-Klinike-u-Banjaluci/591110

Ne veruvam sta citam

Шта им раде медији, након што се момак јавио бн-у и пожалио на услове у којима бораве људи у студентском.
Нећу да кажем да ово није истина, али је некако нереално да у ова два дана само те две особе праве проблеме.
А што се тиче услова у студентском, од људи које познајем и који су становници истог, исто све говоре као што је овај момак рекао, услови кажу никакви. Занима ме само како то да нису људе смјестили у нови студентски, а не у овај стари у којима су услови никакви. Ипак су то болесни људи, требају да се на фин начин побрину за њих, а не да их третирају као животиње.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
https://twitter.com/_vaske__/status/1243468510946361344

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Aman pobogu, trka je sa vremenom. Izolacija mora biti brza i efikasna. Nije ovo izivljavanje vec se vjerovatno nudi najbolje rjesenje u ovom trenutku.
Sta bi da si na Manjaci ili u Zaluzanima na livadi? Uostalom, mnogi su proveli 4 godine u blatu, a nama smeta 15 dana na suvom krevetu u cvrstom objektu.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
ББЛ je napisao:
https://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Dvojica-zarazenih-virusom-korona-pobjegli-sa-Klinike-u-Banjaluci/591110

Ne veruvam sta citam

Шта им раде медији, након што се момак јавио бн-у и пожалио на услове у којима бораве људи у студентском.
.

Šta im rade? Ok, nisu dobri uslovi ali što su pobjegli sa infektivnog? Trebalo je ko u Beogradu na Sajmu, hala, vojnički kreveti i kasete i bog da te vidi.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Нажалост, немамо ми капацитета за неке боље услове. Тачније имамо, али можда у болници, а тамо се смјештају они којима је потребније... Међутим, оно за ноћ без гријања је велика грешка, поготово ако су неки имали температуру, грозницу, није угодно.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Слажем се да изолација мора бити брза и ефикасна, али свакако да би боље ријешење у овом тренутку под број један био, нови студентски, гдје су услови много, много бољи него у старом. А ако буде било потребе, а више не буде мјеста у новом дому, да се људи стављају у стари. Када је оваква ситација, поготово код људи који имају вирус, страх је оправдан, тим људима нормално да сметају ако су услови за њихов боравак такви какви јесу у старом дому, плус ако неко од њих има температуру, хладна прострорија у којој бораве им додатно отежава њихову ситацију.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
Druže, da si na ledini na dekici, nema bjezanja. Što bi reko jedan veliki mudrac, mr.spock: potrebe većine su važnije od potreba pojedinaca.

P.s. evo ga preokret https://www.nezavisne.com/novosti/svijet/U-Belgiji-vlasnik-zarazio-macku-korona-virusom/591242

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 15:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Aman pobogu, trka je sa vremenom. Izolacija mora biti brza i efikasna. Nije ovo izivljavanje vec se vjerovatno nudi najbolje rjesenje u ovom trenutku.
Sta bi da si na Manjaci ili u Zaluzanima na livadi? Uostalom, mnogi su proveli 4 godine u blatu, a nama smeta 15 dana na suvom krevetu u cvrstom objektu.
Ne smeta onima koji jesu proveli 4 god u blatu, već ovim mlađima što su se mućkali u jajetu tad u ratu...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Taj isti momak, je na pocetku izbijanja ove situacije iz Jove bara prvo odbijao testiranje, te bjezao gore od policije i doktora na infetkivnoj. Zatim je prijetio da ce skakati sa infektivne, a naravno da je pozitivan i tad je bio vidno (alkoholisan + drogiran). U medju vremenu naravno da je i majku zarazio jelte sta drugo ocekivati i sad opet isto....pa vi vidite... Ovo su sve info iz prve ruke, nista ne lupam niti nagadjam
A sto se doma tice, dom je u potpunosti renoviran, sobe su sad dobre, kao u hostelu, a ljudi vjer u brzini odvijanja nisu mislili da treba prvo vremena da se zagrije tolika zgradurina, pogotovo jer nije niko boravio 2 sedmice a bilo je hladnijih dana.
Vjerovatno bi bilo bolje da su im svima podijelili vrece za spavanje pa na livadu, taman bi im odgovarao i svjez vazduh

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
https://www.nezavisne.com/novosti/banja ... ket/591208

Полако креће оно што сам написао некидан, враћамо се сви пољопривреди. Нисам очекивао да ће тако рано да се остваре мноја предвиђања...
Spoiler:
Видим, неко ми избрисао тај пост, тражио сам га да се цитирам , нека је, довољно ми је да знам да нисам ништа погрешно ту написао, па ви бришите 8)

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 15:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
bokac je napisao:
Meni je na ovoj slici samo bitna vrijednost U :) Ako je to onda nema virusa N/D ne gledam i eto ga.

Nije da ga nema, nego je ispod praga detekcije. Taj prag je različit. Ima u fusnoti.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Sad vidim na autoputu BL-Doboj i BlL-Gradiska na onim elektronskim semaforima pise Dragi vozaci kamiona, hvala vam.
Nisam to znala, i eto iako sitan ipak lijep postupak.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Тривић: Троје дјеце враћено у Српску (ВИДЕО)
Министарка просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић рекла је на конференцији за новинаре након одржане сједнице Републичког штаба за ванредне ситуације да је изнесена информација о ученицима који се налазе у размјени изван Српске. Ријеч је о 11 ученика средњих школа.

Наталија ТривићФото: РТРС
- Све родитеље смо контактирали, а троје дјеце је изразило вољу да се врати у Српску, и они су из Руда, и двоје из Бањалуке. Биће смјештени у Хотел Топекс у Источном Сарајеву - рекла на Тривићева.

Svi su se trebali vratiti, bez obzira na njihove želje i želje njihovih roditelja.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Medical professionals around the US told BuzzFeed News that the official numbers of people who have died of COVID-19 are not consistent with the number of deaths they’re seeing on the front lines.

https://www.buzzfeednews.com/article/ni ... gc#4ldqpgc

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Objasnite mi poentu uvodjenja vanrednog stanja u subotu?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Može li se u vanrednoj situaciji preuzeti privatna klinika od strane vlasti?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 16:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Ostvarena fantazija vrhovnog staba za uvod policijskog sata i kontrole naroda a jos imaju i opravdanje za to

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2020, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
danijell je napisao:
Može li se u vanrednoj situaciji preuzeti privatna klinika od strane vlasti?

Vanrednim stanjem se suspenduju gradjanska prava, samim tim i pravo na licnu imovinu, dakle moze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 558  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]