banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 558  Sledeća

Da li bi ste se vakcinisali protiv korona virusa? (12.02.2021.)
a)vakcinisaću se 57%  57%  [ 72 ]
b)neću se vakcinisati 14%  14%  [ 18 ]
c)vakcinisaću se ako budem bio uslovljen/a (zbog posla, putovanja i sl.) 25%  25%  [ 32 ]
d)nisam o tome još razmišljao/la 3%  3%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 126
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Mar 2020, 00:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Još da razumijem.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ima google odlicnih servisa :-D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 01:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
The_new_Statesman je napisao:
mirdza je napisao:
@TnS
Kad spominješ skijališta - slično je bilo i u Bugarskoj. U Bansko došla engleska porodica na skijanje i zarazila sve oko sebe. Gradić je trenutno odsječen od ostatka države.

https://kurier.at/chronik/oesterreich/s ... /400788305

Citiraj:
„Relax. If you can“. Also: Entspann, wenn du kannst. So lautet der Werbeslogan von Ischgl.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
A cluster of positive coronavirus cases has been linked to an LGBTQ festival that took place on Miami Beach in early March, at a time when concerns over the virus had not yet led to mass cancellations and the upending of ordinary life.

Nine people who attended Winter Party Festival, an annual event that draws thousands of gay men to Miami Beach, have reported testing positive for COVID-19, the respiratory illness caused by the new coronavirus, according to the LGBTQ Task Force, which organized the festival.

The week-long “circuit” party was held at multiple venues across the Miami metro area March 4-10. Organizers had previously announced that one attendee reported testing positive.

Read more here: https://www.miamiherald.com/news/local/ ... rylink=cpy

Sada kada Alki dođe iz kola... Kikin'ški pederi, licimuri, demoni... isto od Kikinde napravili žarište.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 03:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 02:18
Болница у Бергаму...

The shocking centre of the COVID-19 crisis

https://www.youtube.com/watch?v=_J60fQr0GWo

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 05:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Не ваља ово ништа! По мом мишљењу све ће отићи у курац, али не због самог вируса и његове смртности него мера којима ће га покушавати обуздати. Привреда ће бити апсолутно уништена. Ево ја сад као Вишковић, али јбг. иако је на нивоу статистичке грешке у поређењу са кинеском, наша је и нама је значајна. Могло би се десити да дође и до сукоба, локалних па чак и општих и до увода у 3. Светски Рат.
Не знам брате, ја не би ништа забрањивао и затварао и то је то, умреће свкако 3% људи, стари и болесни јбг. они би ионако умрли за пар месеци или годину-две. Звучи брутално и грубо, али овако можемо направити срање и хаос који ће угрозити децу и омладину који иначе не би вирус ни осетили. Мислим да је мање лоше да пандемија траје 2 месеца и да у том периоду буде како Бог одреди, а онда да наставимо нормално живети него да срање влада годину-две дана.

Ево нпр. Радојичић планира поделити град по блоковима и знате шта ће једино постићи са тим!??? Побиће, осудиће на смрт, све инвалиде који су зависни од неговатеља и персоналних асистената, а живе сами, јер им ови неће моћи доћи пошто обично живе у другом делу града. Па ће поделити децу и старе родитеље који живе сами и зависни су од помоћи деце. Углавном, он ће онда побити старе и болесне уместо Короне.

А ''диктаторске'' државе су пуно ефикасније од демоНкратских и боље у сваком случају.

Оно Вучићево кмечање, патетика и плакање је баш имало одјека у свету, од САД до Кине сви су чули...
https://www.youtube.com/watch?v=Mh13ax99_jM

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 06:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
The_new_Statesman je napisao:
Obzirom kako je narod opusteno shvatio citavu situaciju, to je malo. Tek ce se razbuktati u Njemackoj. Moram reci da Austrijanci djeluju ipak ozbiljnije od Nijemaca.

Ja imam rođake u Njemačkoj koji "ne vjeruju u Koronu"...

Ono što meni daje dosta nade kad smo konkretno mi u pitanju, je to što još nemamo nikoga ni na respiratoru, a kamoli podleglih. Znači li to da virus još uvijek nije skočio sa klastera na opštu populaciju?
Ipak rano uvedene drastične mjere daju rezultata. Ako se nekad isplatila Milina "čvrsta ruka", kontam da je to sad. Nisu Rimljani bili blesavi kad su uvodili diktatore za vrijeme kriza.

Jedna zanimljivost. Ovdje ima i broj slučajeva na 1 milion stanovnika https://www.worldometers.info/coronavirus/. Što se Evrope tiče, šampioni su Ukrajina sa 0.6, Rusija sa 1, Turska (Evropa, pihh) sa 4, Bjelarus sa 5, onda ide naša regija sa podnošljivim ciframa, pa centralna Evropa sa rastom, i zatim katastrofa od "bogatog zapada", Francuska 168, Austrija 242, Španija 387, Švajcarska 488, Italija 679...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
To je to. Ispravna teorija

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Zaboravio još na kraju: "čiča miča gotova priča"

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Evo Škrbana na PTPC, ne znam kako samo ima obraza se pojavljivati....
Što ne usisava po kući....

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Stae skrba kriv munjo :D

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Polako, biće kad ne bude mjesta ni resursa, a starci nam se porazboljevaju, vlakanje.
Onda ćemo se sjetiti njegovog usisavanja para iz Fonda Zdr.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Choban je napisao:
Aikus je napisao:
pejas je napisao:
Што нема шатора на граници код Вишеграда?

Mislim da su granice sa Srbijom zatvorene

Srbija zatvorila, ne trebaju čadori.

Evo ovdje https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=375505 ipak piše da ima šator sa 50 kreveta na Vardištu.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Za sada mjere koje je recimo uvela Italija ne daju nikakav rezultat, cak sta vise rezultat uopste ne postoji.
Pitanje je u broju testiranih, koliko sw testira, uz rezultate broja novih slucajeva trebalo bi objaviti i podatak broja testova. Onaj lik iz Srbije rece da na sto slucajeva sigurno imas hiljadu onih koji su zarazeni i nemaju nikakve simptome.
Od juce Amerika ide nevjerovatnom brzinom prema gire i vrlo brzo ce sustici Italiju po broju slucajeva.
Slazem se sa nekad izrecenom tvrdnjom da ce ekonomiju samo okrznuti i dati opravdanje za stampanje neznam koliko milijardi eura za zemlje euro-zone.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
ja nekako mislim da će svjetske vlade pokušavati s obuzdavanjem epidemije maksimalno jedno 2 mjeseca. ukoliko se do tada stvar ne završi, tj. virus ne povuče, mislim da će jedni po jedni dizati ruke: pustiti da umre ko mora umrijeti, kremirati, ožaliti, i krenuti u život od nekog novog nultog stanja.
čovječanstvo naprosto nije u mogućnosti da na duže staze obustavi svaku aktivnost.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 09:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Jel dozvoljeno auto-skolama raditi?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 10:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pa sadasnja dobra snadbijevenost neophodnim robama siroke potrosnje je prakticno ustedjevina iz vrmena pre krize.
Ne moze prehambeni sistem zivjeti sam od sebe u nedogled.

Btw.
https://www.nezavisne.com/novosti/drust ... cas/590017

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 10:00 
Bič božji
Bič božji

Juce na vijestima slusam i kazu da ce Njemacka upumpati u svoju privredu 500 milijardi eura do kraja godine da bi ostala konkurentna nakon korona krize. Usporedbe radi to je budzet RS za sledecih 500 godina...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
ECB štampa 1000 milijardi evra za to.

Inače, teško je pogoditi ko je ovaj. Da li mu je kolega Vasković naredni na spisku :)

Citiraj:
PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor uručili su danas prekršajni nalog B.R. iz Prijedora zbog kršenja Odluke Vlade Republike Srpske o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2020, 10:09 
Bič božji
Bič božji

danijell je napisao:
ECB štampa 1000 milijardi evra za to.

Inače, teško je pogoditi ko je ovaj. Da li mu je kolega Vasković naredni na spisku :)

Citiraj:
PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor uručili su danas prekršajni nalog B.R. iz Prijedora zbog kršenja Odluke Vlade Republike Srpske o zabrani izazivanja panike i nereda za vrijeme vanredne situacije na teritoriji Republike Srpske.

Italija dnevno za zdravstvo trosi godisnji budzet predvidjen za tu oblast...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 558  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]