banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 558  Sledeća

Da li bi ste se vakcinisali protiv korona virusa? (12.02.2021.)
a)vakcinisaću se 57%  57%  [ 72 ]
b)neću se vakcinisati 14%  14%  [ 18 ]
c)vakcinisaću se ako budem bio uslovljen/a (zbog posla, putovanja i sl.) 25%  25%  [ 32 ]
d)nisam o tome još razmišljao/la 3%  3%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 126
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
https://24sata.hr/news/sutjeli-su-i-sad-su-leglo-zaraze-1000-ljudi-zatoceno-u-skijalistu-681771
TNS, kakvo objasnjenje ide za ovo...

Čini mi se da je negdje pisalo da je prije Island proglasio tu oblast opasnom zbog korone nego Austrija.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
https://24sata.hr/news/sutjeli-su-i-sad-su-leglo-zaraze-1000-ljudi-zatoceno-u-skijalistu-681771
TNS, kakvo objasnjenje ide za ovo...

Ne razumijem?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:44 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nije vazno...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hauptsache Kohle.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
BANJALUKA - Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je da su tokom noći testirani ministri koji su bili u kontaktu sa Zlatanom Klokiće, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, a kojem je juče potvrđeno da je zaražen virusom korona, te da su svi negativni.

Višković je rekao da je Klokić bio na sjednici Vlade Republike Srpske u četvrtak 12. marta, ali i na sjednici Kriznog štaba u nedjelju.

Sa Klokićem na sjednici kriznog štaba, bili su i Alen Šeranić, ministar zadravlja i socijalne zaštite RS, Anton Kasipović, ministar pravde, Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS, Srđan Rajčević, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS, a Višković je potvrdio i da su svi oni testirani i da su svi negativni.

Dodao je da je pored njih, na virus korona testirana je i Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta RS, koja na sjednicama Vlade Srpske sjedi pored samog Klokića.

Višković je dodao da je i sekretar iz Klokićevog ministarstva pozitivan na virus korona, ali da njegov lični vozač, koji se takođe testirao nije.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Vuk_BL je napisao:
pejas je napisao:
Sad kad se pogleda ovo bolje bi bilo da su mjere donesene isti dan kad se pojavio prvi zaraženi u Banjaluci. Bar ne bi bilo osmomartovskih proslava.
Ne slazem se, nasi su donijeli mjere u idealnom momentu - kad je narod postao svjestan da corona virus nije zajebancija.

U poredjenju sa okruzenjem, nasi su najbolje reagovali - odmah su sve zatvorili. Na svim medijima i na Viberu su bili jasni kako da se ponasas kad ides do apoteke i marketa. I to sam vidjeo u praksi, ljudima je na jednostavan nacin objasnjeno kako da se ponasaju i zato nemamo nelogicnog ponasanja naroda.

Nadam se da ce sto prije odraditi satore i da ce ostati pri stavu da svi koji ulaze idu u sator. To ce mnoge gastarbajtere odvratiti da uopste idu prema nama jer im je u toj racunici bolje sjediti u stanu u Minhenu nego da se smucaju po satorima.

Ovo sto rade u Srbiji i Hrvatskoj je komplikovanje, oni bi da narod ne izlazi, ali da opet sve radi i kao da ekonomija ne trpi. Zato imaju nelogicno ponasanje i vjerovatno ce biti jos veca eksplozija virusa jer je sve uradjeno "napola".

Било је и код нас "напола“ режима у периоду од затварања школа па до кад нису уведене садашње мјере. Само што је тај период трајао доста краће код нас него у сусједству. А по мени је ипак требало раније да се уведе, јер искрено, народ ни првих дана мјера није поступао у потпуностир поштовао то, па чак и сад има случајева...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
filozof sa vrbasa je napisao:
Brale u vezi VB nadam se da neće biti kao sa ebolom u Africi. Ručak zaraženim će na kućni prag donositi hrabri volonteri iz čitavog svijeta, a ostrvo će svi zaobilaziti.

To fiki, ebola i grip su u tri deke :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovakvi ljudi će spasiti klimu prije nego Greta.
https://twitter.com/tomicivanaa/status/ ... 0624485376

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
danijell je napisao:
Citiraj:
Policijski službenik Granične policije uhapšen je jer je za određenu sumu novca omogućio nezakonit ulazak u BiH za tri osobe koje su dolazile s područja s kojeg je zabranjen ulazak u zemlju zbog koronovirusa.

Kada stane protok robe, mora se nekako kućni budžet Srdinih "kolega" popuniti.

Najvolim ove histerije kad neki jadnik ugrozi svojim postupcima zdravlje drugih ljudi, a cutanje na mnogo vece stvari.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Dec 2015, 15:40
U Sarajevu na aerodromu po običaju 1 službenik radi na šalteru. Otprilike im treba 2h da rijese putnike iz aviona

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
skeva je napisao:
danijell je napisao:
Citiraj:
Policijski službenik Granične policije uhapšen je jer je za određenu sumu novca omogućio nezakonit ulazak u BiH za tri osobe koje su dolazile s područja s kojeg je zabranjen ulazak u zemlju zbog koronovirusa.

Kada stane protok robe, mora se nekako kućni budžet Srdinih "kolega" popuniti.

Najvolim ove histerije kad neki jadnik ugrozi svojim postupcima zdravlje drugih ljudi, a cutanje na mnogo vece stvari.
Gledaj na to pozitivno, jedan prećutkivač manje

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A tek koliko malih crnaca umre svaki dan.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Brale u vezi VB nadam se da neće biti kao sa ebolom u Africi. Ručak zaraženim će na kućni prag donositi hrabri volonteri iz čitavog svijeta, a ostrvo će svi zaobilaziti.

Ja se izvinjavam, ružno poređenje, neka bude nešto poput pljuskavica/ vodenih kozica , koje sam preležao i koje sam donio iz škole svojim ukućanima pa smo se svi kolektivno rastajali sa dušom 2 sedmice, ali smo preživjeli. Ko će brinuti o tim ljudima ako zaista VB ide na to da komplet nacija oboli?

Još ja tada nisam bio u kontaktu sa zaraženim, pa da kažem namjerno. Na TV u filmovima pljuskavice obično prikazuju kao laganu dječiju bolest.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 14:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
'Oće li ti šatori ikako?
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/J ... ici/589465

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 15:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
skeva je napisao:

Ja se izvinjavam, ružno poređenje, neka bude nešto poput pljuskavica/ vodenih kozica , koje sam preležao i koje sam donio iz škole svojim ukućanima pa smo se svi kolektivno rastajali sa dušom 2 sedmice, ali smo preživjeli. Ko će brinuti o tim ljudima ako zaista VB ide na to da komplet nacija oboli?

Još ja tada nisam bio u kontaktu sa zaraženim, pa da kažem namjerno. Na TV u filmovima pljuskavice obično prikazuju kao laganu dječiju bolest.

Па сви ћемо га имати, то се више не крије и 3% ће умрети и то старци да их реше са пензија. А ова спрдалчина од изолације је само циљ да се растегне зараза да не би сви одједном били заражени и одједном да сви нагрнемо у болницу. У суштини, брину се за себе да не буду преоптерећени, да би смањили хаос и остали на власти. Али ће зато економију сахранити што им је исто можда циљ да успоре Кину, јер ШПвабе и Амери ће себи штампати паре...
Ево са Немачке телевизије искрно шта нас све чека бар што се тиче самог вируса. А о економији и хаосу не смем ни да мислим.
https://www.facebook.com/valentina.paun ... 121464855/

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Moj drug Litvanac mi kaže da kod njih rade prodavnice normalno bez čekanja u redu i da je haos na njemačko-poljskoj granici. Dosta Litvanca je tu zaglavilo.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 16:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
dukicas je napisao:

Па сви ћемо га имати, то се више не крије и 3% ће умрети и то старци да их реше са пензија. А ова спрдалчина од изолације је само циљ да се растегне зараза да не би сви одједном били заражени и одједном да сви нагрнемо у болницу. У суштини, брину се за себе да не буду преоптерећени, да би смањили хаос и остали на власти. Али ће зато економију сахранити што им је исто можда циљ да успоре Кину, јер ШПвабе и Амери ће себи штампати паре...
Ево са Немачке телевизије искрно шта нас све чека бар што се тиче самог вируса. А о економији и хаосу не смем ни да мислим.
https://www.facebook.com/valentina.paun ... 121464855/

Momak ti si malo sporiji izgleda. Da si razumio ovaj video shvatio bi da "preopterećenje" ne znači gubitak vlasti nego veći broj umrlih. Jednostavno zdravstvo nigdje nema dovoljno kapaciteta da pruži uslugu i lijek u slučaju naglog proširenja zaraze. Onda smrtnost ne bi bila 3% nego znatno veća. Te teorije zavjere o napadima na Kinu, Rusiju i sl ostavi za ispred dragstora.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ти си се изгледа родио испред дракстора... Да ово је природан вирус, јес ал'у кривом курцу.
А шта би преоптерећеност и већа смртност изазвала него хаос и политичко незадовољство и пад власти.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 16:25 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
dukicas je napisao:
Да ово је природан вирус, јес ал'у кривом курцу.
.

Ti si neki stručnjak za viruse?

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2020, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
danijell je napisao:
Ovakvi ljudi će spasiti klimu prije nego Greta.
https://twitter.com/tomicivanaa/status/ ... 0624485376

sto je ovo ...
kakva je ovo debilcina?
jel ovako nesto uopste postoji
o zemljo profundaj se
o jebem te zivote :confused4:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 558  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]