banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120011 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4773, 4774, 4775, 4776, 4777, 4778, 4779 ... 6001  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Nov 2019, 19:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jovanoviću brz oporavak.

I ja nisam siguran za pravila, pa ne bi komentarisao.

Takođe, opet Krunić bez rezervnog napadača, garant je mislio da to Vranješ igra ako Kajkut ne bude mogao.

Teška srca priznajem, bolje da subotička prevara igra desno krilo nego Crnov.

Po meni, sjajna partija Ćine, u dobroj je formi zadnjih par kola.

Odbrana i nije imala nekog posla, a ni Lučić. Sem one kontre pred kraj. Ali nije bio opasan šut Mandića čini mi se.

Idemo u Zenicu, oni su baš loši, plus finansijski probemi, možemo bar do boda, ali se mora izaći s mudima.

Nek se napuše qurca ultrasi iz mostara.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2019, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Круна одмах по продужењу уговора кренуо трошити кредит код Вице, Жути остаде на клупи. Ацо је веома лоше одиграо данас тако да је боље да је Жути играо. Добро је са Јовановићем изгледа није ништа опасно. Идемо сада у Зеницу по побједу јер смо тако доле навикли. И круна обавезно нападача на клупу макар то био и Вујаклија јер Кајкут око 65е падне и то мора бити обавезна измјена сваку утакмицу. Мирић дефинитивно ништа лошији од Црнова по форми. Не знам шта је са Јакуповићем могао би и он шансу добити.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2019, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
bkbk je napisao:
ahahahah jel vam se ovo predsednik zali na sudjenje :lol:

jel optuzio politicko pardon fudbalsko sarajevo za zavjeru kao i vrhovni vodja?

pa jbga, bar bi partizanovci to znali da prepoznaju! zna se ko je doktorirao optuzivanje po svim nivoima! od saveza do drzave :wink: kmecanje level PRO, made by partizan s.d.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2019, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Кајкут је ако се не варам скупио три жута картона тако да неће моћи наступити у Зеници

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ovo je bilo klasicno ponizavanje FK Borac. Da se onako ponisti gol, tri minute nakon sto je glavni sudija pokazao da je gol?!? Pa taman da je 10 ofsajda, jasno se vidjela namjera da se to uradi.
Do prije 10 dana se objektivna banjalucka publika snebivala podrskom sudija Borcu. Sad te iste sudije ukradose 3. mjesto.
Onih 10 utakmica kazne je pokazna vjezba. Ovakvih situacija ce tek da bude.

Utakmica tvrda, ali Borac bolji. Zrinjski bez sanse osim onog na kraju.
Crnov bas los, Kruna standardno 10 minuta kasni sa izmjenama + Kajkut je morao van.
13ka igrac utakmice.
Zuti nije igrao zato sto je bio sa reprezentacijom, pa je odmarao. ;)

Послато са LG-H870 помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 07:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Lose je to bilo juce, ali niz faktora je na to uticalo, los kriterij sudjenja, sest zutih kartona, ponisten gol, ali pitanje svih pitanja, na osnovu cega je ponisten kad mi nemamo VAR. To je ustvari za mene misterija.
Sada malo o nama, dakle Crnov, taj momak zaista nema sta da trazi u klubu koji ide na najvise ciljeve, on nivo igre sigurno nece popraviti, Miric i ovakav kakav je trenutno za njega je Ronaldo...
Uloga Ace Radulovica juce i njegovo mjesto korektora izmedju lijevog stopera i lijevog beka, dakle neko dupliranje Stanise Mandica, ustvari tu treba traziti razlog nase losije igre i loseg rezultata. Jednostavno vezni red je bilo lose popunjen i nismo uspjevali da preuzmemo igru na neki duzi vremenski period. Bod protiv Zrinjskog nije losa stvar, ali Zrinjski je juce igrao bez pet igraca iz prve postave, ako to pogledamo, onda je bod neuspjeh.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Lose smo usli u utakmicu. Nervozno od samog starta. Aco Radulovic je defanzivno postavljen i kao takav je odradio trazeno, ofanzivno je Zoka ostajao sam i tu nam se stvarala ta rupa izmedju veze i napada. Zasto se juce Kajkut nije vracao po loptu ja neznam. Ali znam da on to odlicno radi kad je primi sa igracem na ledjima i odigra lijevo desno ili nazad. Zasto to juce nismo radili kad je do sad to davalo rezultat. Time smo ubili i Ziljkica jer je imao flastera na sebi cijelu utakmicu.
Sudjenje lose bez obzira na gol. Cudan kriterijum kod faulova i kartona. Zrinjski ostar i preko granice nista nije sankcionisao. Bojim se da nam tek slijedi lose sudjenje a sve je zakuvao i ovaj majmun Zizovic mamu mu jebem idiotsku.
I na kraju gol koji je ponisten. Znaci glavni pokazuje na centar pomocnik pokazuje na centar. Poslije protesta gostujucih igraca mijenja odluku. Pitam na osnovu cega. Sve i da je ofsajd bio. Na osnovu cega se mijenja odluka gospodo. Var-a. Sudije iza gola . Kako je on vidio da je ofsajd a linijski nije. U redu da je svirao faul. Ovo nikad nisam vidio da se gol ponisti na osnovu protesta igraca.
Nadam se nekakvom snimku ubrzo da vidimo to bolje.
I da ne zaboravim jos jednom
Zizovicu napusi se kurca.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Sa istoka je izgledalo da je sudija iza gola sugerisao ofsajd, tek su onda igrači Zrinjskog skočili.

Nisam načisto s pravilima, to stalno nešto tandrakaju, ako se gleda koje prebacio loptu onda nam je gol čisto poništen, ako se dodir igrača Zrinjskog gledao kao novi napad, onda smo pokradeni.

Ako Sale ne igra u Zenici, očekujem Vranješa u napadu, Crnov prednji vezni, Mirić desno, Ćosa štoper, debeli lijevo, biće dobre zabave, nadam se za zeničke prevare.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka

Moja pozicija je bila losa da bih sudio dali je ofsajd i sto si rekao lopta je od igraca zrinjskog dosla do Cine. Bez snimka tesko komentarisati. Ali na osnovu cega je onaj iza gola ponistio gol. Ako je faul u napadu bio onda ok. Ali je poslije ponistenja linijski digao zastavicu da je ofsaj. Kako je on to nije vidio a to mu je glavni zadatak nego je pokazo na centar. Kako je to vidio ovaj iza gola iz neprirodne pozicije.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 10:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Morali su i nasi igraci napraviti veci pritisak kada je nakon 2 minute pomocnik digao zastavicu.. upravo zbog toga, na osnovu cega ponistavas dosudjen go? Na osnovu pritiska igraca Zrinjskog? Pa jesi vidio ofsajd ili nisi?
Ne mozes vidjeti ofsajd nakon 3 minute.. besmisleno jebote..

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Sudije imaju slusalice u usima , ocigledno je pomocnik javili glavnom, ovako smo igrali prije 7-8 godina i odemo na grbavicu i izgubimo posteno a nasi iz kluba naprave saopstenje da smo pokradeni i td i td , onda tek sudije nas posle kasapit i raspad dozivili ..

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 13:55 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Nadamo se da je to i takvo vrijeme iza nas, a osnovni problem je bio sto iza nas nikad nije stao FSRS zbog nekih licnih frustracija ljudi koji su njime upravljali... treba prvo srusiti taj bastion, posljje ce sve biti lakse...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 14:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Jel iko primjetio juce transparent lesinara i mijesanje cirilice i latinice :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Neces sigurno "nato" pisati cirilicom.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Видео поништеног поготка:

https://www.youtube.com/watch?v=-0PqU1HMalM

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 16:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Inace Radnik juce u Kaknju pregazio Mladost sa 4-0... tako se to radi rutinski protiv onakve ekipe Krunicu..

Sva sreca pa imamo lakse gostovanje i kuci Slobodu, pa na pauzu malo posloziti kockice..

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
За нас је свака на страни борба тешка...Слобода нас је изрутинирала на Тушњу, а људи нису пола мјесеца тренирали заједно.

Челик ће кући играти на живот и смрт, јер су у зајебаној ситуацији због одузетих бодова. Плус на то немамо Јовановића и Кајкута...

ПС: Волков исто пропушта Зеницу, ето Руне на штоперу :)

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ma teško će se u Zenici do bodova, u zadnje dvije utakmice su prosuta 4 boda... sredina tabele je realnost ako se nešto ne promjeni na polusezoni.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
supersonic je napisao:
Neces sigurno "nato" pisati cirilicom.

Ne NATO vec je slovo "G" pisalo latinicom na transparentu sto su podigli.....

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2019, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

Shadow je napisao:
Видео поништеног поготка:

https://www.youtube.com/watch?v=-0PqU1HMalM

Cina jeste bio u ofsajdu u trenetku suta ali lopta nije isla njemu i nije aktivni ucesnik napada. Loptu mu je dodao igrac Zrinjskog i sad je samo pitanje da li se to gleda kao novi napad.
Ta pravila se skoro svake godine mijenjaju. Po meni cist gol.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120011 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4773, 4774, 4775, 4776, 4777, 4778, 4779 ... 6001  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]