banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 04:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
Medolino je napisao:
Ivkovic i Obradovic.

ja sam se malo zeznula. stojakovic je u losim odnosima sa obradovicem, a ne sa nikolicem...

a obradovic trener ove godine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 07:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
nikson je napisao:
Bravo nitro,

Ko se jednom ne odjazove selektru nikade viš ga ne treba zvati.

Obradovič je prošle godine isprašio devate kao što su Čavarkapa i Milićič.

Po meni priliku treba dati mladim igraćima koji će srce ostaviti pred tvojom publikom.

Znači po meni treba da igraju:

1. Marko Darić
2. Igor Rakčević
3. Popović Bojan
4. Dejan Bodiroga
5. Yroš Trifković
6. Ivan Koljević
7. Luka Bogarenović
8. Radmanović
9. Dejan Miloević
10. Nenad Krstić
11. Popović
12. Luka Perović

Kume jebe te malo tastatura :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 11:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ne znam samo sto mene nisu zvali na EP :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2004, 15:19
murphy_law je napisao:
nikson je napisao:
Bravo nitro,

Ko se jednom ne odjazove selektru nikade viš ga ne treba zvati.

Obradovič je prošle godine isprašio devate kao što su Čavarkapa i Milićič.

Po meni priliku treba dati mladim igraćima koji će srce ostaviti pred tvojom publikom.

Znači po meni treba da igraju:

1. Marko Darić
2. Igor Rakčević
3. Popović Bojan
4. Dejan Bodiroga
5. Yroš Trifković
6. Ivan Koljević
7. Luka Bogarenović
8. Radmanović
9. Dejan Miloević
10. Nenad Krstić
11. Popović
12. Luka Perović

Kume jebe te malo tastatura :wink:

exex i ja sam to primetio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 00:34 
AKO Ulrich NE BUDE IGRAO PISAM SE REP...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 12:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
ma nek se j*be,,, mozemo mi i bez njega :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 17:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bez mene ili bez stojakovica? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2005, 07:57 
Obradović danas u 12.00 saopštava spisak kandidata za repku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2005, 11:57 
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, Željko Obradović, saopštio je spisak kandidata za nacionalni tim za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se održati u našoj zemlji.

Na listi igrača koji će se 1. avgusta pojaviti u hotelu "Interkontinental" nema Predraga Stojakovića, za koga je Obradović izjavio "da je jedini koga je želeo u timu, a na koga neće moći da računa", te će se za šampionat "starog kontinenta" pripremati sledeći "plavi" košarkaši:

Marko Jarić, Vule Avdalović, Bojan Popović, Igor Rakočević, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Aleksandar Pavlović, Milan Gurović, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Dejan Milojević, Predrag Drobnjak, Dejan Tomašević, Nenad Krstić, Darko Miličić i Željko Rebrača.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2005, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
nikson je napisao:
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore, Željko Obradović, saopštio je spisak kandidata za nacionalni tim za predstojeće Evropsko prvenstvo koje će se održati u našoj zemlji.

Na listi igrača koji će se 1. avgusta pojaviti u hotelu "Interkontinental" nema Predraga Stojakovića, za koga je Obradović izjavio "da je jedini koga je želeo u timu, a na koga neće moći da računa", te će se za šampionat "starog kontinenta" pripremati sledeći "plavi" košarkaši:

Marko Jarić, Vule Avdalović, Bojan Popović, Igor Rakočević, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Aleksandar Pavlović, Milan Gurović, Dejan Bodiroga, Vladimir Radmanović, Dejan Milojević, Predrag Drobnjak, Dejan Tomašević, Nenad Krstić, Darko Miličić i Željko Rebrača.

Ma da, mora jadni bodiroga cupati kad onaj smrad nece da igra... bez obzira na sve, sramota :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2005, 15:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pfff nista od medalje. Ocajan tim
nema stojakovica, vujanica... centri su nam ocajni... vule avdalovic???!! ja ne znam jel obradovic retardiran ili sta al dobro...
u takvom timu sam i ja komotno mogao igrati!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jul 2005, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Hocemo Djuru Ostojica!

J'ai dit, Aicha, prends, tout est pour toi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2005, 21:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ulrich je napisao:
pfff nista od medalje. Ocajan tim
nema stojakovica, vujanica... centri su nam ocajni... vule avdalovic???!! ja ne znam jel obradovic retardiran ili sta al dobro...
u takvom timu sam i ja komotno mogao igrati!

Koga je po tebi trebalo pozvati??? Stojakovic nece da igra za reprezentaciju, Vujanic je povrijedjen... Svi se slazu u ocjenama da se na spisku nalazi ono najbolje sto nasa kosarka, objektivno ima u ovm trenutku...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2005, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ovako od oka gledano, sa spiska bi izbacio milicica, gurovica, avdalovica i recimo drobnjaka. tu bi se jos mogao naci tomasevic, ali s obzirom kakav ugled uziva od strane selektora, to je tesko ostvarivo. jedan solidan tim, ali bojim se ipak nedovoljno jak da se suprotstavi recimo jednim litvancima u kompletnom sastavu, ili recimo spancima. ovim drugima manje-vishe, jer bez gasola to nije isti tim. a cujem da je i litvancima jasukevichius povrijedjen, mada ne znam koliko je to tacno, pa eto...sve u svemu, igramo na domacem terenu, pritisak na igracima i ocekivanja su veliki...no ako momci budu igrali svoju igru, noseni punim tribinama, to zlato nam ne bi trebalo izmaci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 09:32 
NEK SAMO IMA RAKOCEVICA,MILOJEVICA,KRSTICA NEK IGRAJU PO 40 MINUTA UZIMAMO SVE PISAM SE NA STOJAKOVICA ZA CITAV ZIVOT NIJE NAUCIO LOPTU KROZ NOGE PROVUC...A ZA PREDNJU PROMJENU ITD...DA NE PRICAM...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kada sam čuo da Stojaković neće igrati bilo mi je žao, i možda sam bio malo ljut, ali kad razmislim...on (i svi ostali) imaju puno pravo da ne igraju za reprezentaciju kad im se ne igra. Ništa ih neobavezuje. Da sam ja sportista i da se ne želim odazvati sektoru smatrao bih to svojim punim pravom, i smatrao bih da svi koji zbog toga negoduju nisu u pravu. Svi se oni sektoru odazivaju iz svoje dobre volje. Druga je sad stvar što se velika većina voli odazvati jer je to čast, mada ima i toga da se mnogo bolje prodaju kad se zna da igraju i za reprezentaciju pa im to dođe i kao reklama, pogotovo kad tek počnu igrati za reprezentaciju, mada i kasnije jer znači da nisu produvali svoje.

A to što se on ne želi odazvati vjerovatno nije zbog razloga koji se navode, neki kampovi gdje bi on radije bio i slično, već postoje drugi razlozi ali koji nisu za iznošenje u javnost. Šta god bilo ma koliko nama bilo žao što neće igrati on i bilo ko drugi ima puno pravo da ne igra ako tako odluči.

Ljudi se isfuravaju jer bi bez boljih igrača reprezentacija mogla lošije proći na prvenstvu, i da bi nam pao ugled...a ima mnogo važnijih stvari od sportskog ugleda. Ionako neki veći sportski uspjeh u mnogima izaziva prekomjerni ponos, prkos, samouzdizanje, sve negativnije od negativnijeg. Zato se dobro nekad spustiti, makar to bio hladan tuš.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jul 2005, 11:16 
Istina je da svako ima pravo da donese svoju odluku da li će da igra za nacionalni tim ili ne. Otkazivanje Stojakovića nije ni prvo a na žalost ni posljednje otkazivanje kod nas. Slično se dešava i u svim drugim sportovima i u svim drugim reprezentacijama kako našim tako i u drugim zemljama.

Međutim, otkazivanje košarkaškoj reprezentaciji je nešto bolno jer je Srbija zemlja košarke kako to i u zvaničnom sloganu glasi "Dobro došli u zemlju košarke". Sa te strane to je izdaja nacionalnog interesa.

Kežman je otkazao selektoru prije izvjesnog vremena pa niko nije nešto posebno komentarisao. Otkazivali su i rukometaši, odbojkaši i vaterpolisti ali to su drugi sporedni sportovi.

Unazad par godina t.j. na dva zadnja velika takmičenja Srbija se u košarci nije proslavila čak šta više i zbog toga je cilj ovo takmičenje u Beogradu okončati zlatom ali i kompletirati repku odnosno vratiti duh reprezentacije jer je riječ o nacionalnom sportu.

Prije 10 dana mlada U-20 reprezentacija Srbije a i cg je na prvenstvu Evrope osvojila 3. mjesto što je veliki uspjeh a Bogdanović je uvršten u idealnu petorku prvenstva. I drugi igrači su odlično odigrali.

Sinoć je juniorska repka U-18 postala prvak evrope a Labović je najbolji junior na kontinentu.

Juniorke su osvojile svjetsko srebro.

Naši kadeti U-16 su četverostruki uzastopni prvaci evrope kao što su i kadetkinje aktuelne evropske prvakinje.

Još da seniori naprave nešto u septembru i to je to. Na osnovu samo ovih podataka se vidi zašto je Srbija a i cg zemlja košarke i zašto je bilo bitno da Stojaković igra i da se vrati evropski trofej tamo gdje mu je i mjesto.

Iako su ponos, gordost i sl negativnosti kada je košarka u pitanju silan rad, trud i talenat moraju biti nagrađeni i na to moramo biti ponosni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 00:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Pozdrav ljudi,sta se radi.Dodjoh i ja sa svoje "pauze" :D
Ovo vezano za Pedju...ma ne mora ni igrati.Mislim da smo dovoljno jaki i bez njega.Imamo sasvim OK ekipicu.Samo da se to jos malo uklopi i...problem rijesen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 02:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
da. i zlato nase. kako lijepo i jednostavno :-)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2005, 12:52 
IGRA RAKOC NAJJACI JE...

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]