banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 21:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 02:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
valjda cu bar koju fotku vidjeti,a ne bi umro kad bi mi poslao i koju pjesmicu,zadnji put sam nesto kod kukija slusala...:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 04:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
uletio sam samo na ritam nereda, vidio sam i bolje. najzabavniji trenutak: sale iz fobio pjevao heroja. (inace fobia = bend iz srpskog broda koji svira/pjeva samo pjesme ritma nereda). nisam vidio flying drumstick show, niti najavljivani EYESBURN niti najavljivani DARKWOOD DUB. toliko o organizacionim vjestinama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Nov 2003, 20:30
Ritam Nereda kao i obicno, odlicno odradjen posao. Onom liku sto je otpjevao "Heroj" (i na proslogodisnjem koncertu RN-a je uletao na binu) svaka cast. Vise nego odlicno je otpjevao pjesmu!!!

Za Recall,
mislim da bi morali poraditi na usviranosti.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Ma bilo je do testisa :lol: :lol:

Krivo mi je sto ne bi Eyesburna.....

Nisam pogledao toliko hvaljeni Monument , ali i nije mi nesto zao...

Samo mi je zao sto sam uzeo trzalicu od Chomija pa je kasnije izgubio u kuci k'o debil... Takve stvari se samo meni mogu desiti.... c c c

A Recall... Hm , svidjelo mi se, samo da oni gitaristi malo mlate glavama/kosama :lol: Jest da su celavi, ali mogu nesto smisliti ... Glupo mi je bilo gledati ih kako stoje, stavili djitre na prsa ii kao sviraju... Dajte malo divljanja ljudi ;) :D Ali ipak mi se svidjelo ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 20:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Mile_Hasisar je napisao:
Ma bilo je do testisa :lol: :lol:

Krivo mi je sto ne bi Eyesburna.....

Nisam pogledao toliko hvaljeni Monument , ali i nije mi nesto zao...

Samo mi je zao sto sam uzeo trzalicu od Chomija pa je kasnije izgubio u kuci k'o debil... Takve stvari se samo meni mogu desiti.... c c c

A Recall... Hm , svidjelo mi se, samo da oni gitaristi malo mlate glavama/kosama :lol: Jest da su celavi, ali mogu nesto smisliti ... Glupo mi je bilo gledati ih kako stoje, stavili djitre na prsa ii kao sviraju... Dajte malo divljanja ljudi ;) :D Ali ipak mi se svidjelo ...

Koliko se ja sjecam Okac i Kale su dosta dobro 'divljali' - Kale cak toliko da je u jednom momentu iscupao kabl iz pojacala :-? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam bila prisutna,ali Okac mi i nije bas tako tih i miran :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

btw,jeste li vi svirali ili samo pravili belaj tamo(ili glumili cirkus :lol: )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 20:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
btw,jeste li vi svirali ili samo pravili belaj tamo(ili glumili cirkus :lol: )

Ma to ti je covjece bio kompletan scenski nastup :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2005, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

izgleda :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2005, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Boro je napisao:
gluecifer je napisao:
Domaće nisam gledao, i žao mi zbog toga.

Do suza? :lol:

Do guza, jer lično poznajem dosta tih likova, a i nisam ih baš dugo vidio ni na svirkama, a ni onako, u prolazu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 09:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2004, 13:52
corba posto se vraca iz amerike tek 27.-og i zato je otkazao doci ce 28-og kad ce zajedno sa trubacima svirati na trgu Bana Milosavljevica u 18:00 casova. Nece biti nikakovog naplacivanja to je nas poklon Banja Luci...to ce trajati otprilike sat i po vremena a onda oni skupa idu na kastel i pocinje prvo vece truba!
Inace trube ove godine traju tri dana, s tim sto treci dan nastupaju sa balkanikom!!
toliko iz SKC-a
inace imamo site koji iskreno i nije jos gotov...ali imajte razumevanja delo je amatera....
http://www.bligre.com
POZDRAV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 10:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
mackica33 je napisao:
inace imamo site koji iskreno i nije jos gotov...ali imajte razumevanja delo je amatera....

Cini mi se da si dala neispravan link.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Sramota za Banjaluku !!!!
Sram bilo i rukovodstvo grada i sve zaposlene koji imaju veze sa tim takozvanim banjaluckim ljetnim igrama. Bolje da ih nazovu "Lazoviceve ljetne igre" !
Kao da u Banjaluci nema ljudi koji su sposobni da organizuju takvu manifestaciju pa dovode brdo nekih Srbijanaca na celu sa Danilom Lazovicem, koji ljeti setaju svoja m.uda po Banjaluci i kradu para a ostatak godine su u Srbiji.

A taj Lazovic kojeg svi dizu u nebesa je nesto poslije rata gostovao u banjaluckoj skoli Vuk Karadzic i trebao da odrzi predstavu. Placalo se neke 2 marke sto je tada bilo skupo. I "veliki" glumac je izasao ali posto su djeca bila prilcno bucna !!! odbio je da izvede predstavu ! Da li su on ili direktor uzeli pare ,nikada nije razjasnjeno ali pare nikada vrace nisu,a prostom racunicom se dodje do cifre od oko 2000 maraka !!!!
Tako se i sada ponasa i prosipa neke price o ljepoti Banjaluke i kako on voli ovo i ono... Neka on voli tamo beograd i srbiju i crnu goru a nas neka ostavi na miru !!!!

P.S. Da me neko ne bi pogresno razumio , nemam nista protiv Srba iz Srbije, vec se radi o tome da Banjaluka ima dovoljno kvalitetnih ljudi i ne treba da "uvozi" osobe u najmanju ruku sumnjivog morala !!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Nishta mi se ne svidja sem Eyesburna. Ne mogu da vjerujem, svake godine skoro isti repertoar... Stvarno ne znam u chemu smo mi to pomogli ako nisi uzela u obzir nasha mishljenja...... :roll:

To je prica za malu djecu , kako su slusali savjete i prijedloge gradjana !!!! HA ha ha ...
To su vec sve uhodane kombinacije i veze ...
Npr. Balkanika je menio stvrano super ali oni su u zadnje 4 godine bili bar 8 puta u Banjaluci !!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mackica33 je napisao:
corba posto se vraca iz amerike tek 27.-og i zato je otkazao doci ce 28-og kad ce zajedno sa trubacima svirati na trgu Bana Milosavljevica u 18:00 casova. Nece biti nikakovog naplacivanja to je nas poklon Banja Luci...to ce trajati otprilike sat i po vremena a onda oni skupa idu na kastel i pocinje prvo vece truba!
Inace trube ove godine traju tri dana, s tim sto treci dan nastupaju sa balkanikom!!
toliko iz SKC-a
POZDRAV

Nadam se da cemo mi banjalucani docekati vrijeme kada ce banjalucke ljene igre raditi BANJALUCANI !!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Slazem se sa svim ovim postovima....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2005, 22:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
Boro je napisao:
Dodatak:
Paralela - B. Lj. Igre i Mjesec Muzike... Šta je gore?

cekaj da josh prodje Access, ako ga bude... pa onda da vidimo kako ko stoji na ljestvici... mozda opet neko "otkaze" u zadnji chas, nikad se ne zna..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jul 2005, 02:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Uh access? Nesto se slabo prica - izgleda da su momci odustali... Nista novo za BL organizatore manifestacija :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 116 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]