boban1982 je napisao:
Mogli su birati ili SAD-Grčka ili Francuska-Litvanija pošto na drugim SK kanalima ne mogu ići te utakmice zbog ekskluzivnog prava RTS u Srbiji koji prenosi obe utakmice.
To je ono što sam pisao pa me kolega napao da se blamiram . Da imaju dva kanala sportkluba za bih ( dva na totalu i dva izlaza iz režije putem optike za mtel i ostale operatere u BiH ) ne bi imali problema . Ovako nemaju gdje pustiti obe utakmice jer bilo koji drugi sportklub je vidljiv i u Srbiji) ili preko SBB ili totala. )
Isto bi se moglo desiti sutra da mi korisnici totala ne možemo gledati direktno formulu 1 ( ima ljudi koji više vole formulu od košarke ) jer formula na totalu može ići samo na sportklub 1 . I onda dolazimo do apsurdne situacije. Imaju na totalu dva sportkluba 1 na dva različita tp. ( Sportklub Srbija 1 je na 11011 a sportklub bih 1 je na 11471 ) i umjesto da su nam oba na listi kao što je sa arenama slučaj nama su isključili sportklub 1 Srbija i ostavili samo sportklub 1 bih .
A sutra bi normalno mogla ići i formula i košarka u isto vrijeme na dva sportkluba 1 pa nek svako gleda ono što želi .
Opet ponavljam da me neko ne napadne ovo se odnosi samo na total ,na mtelu će ići formula na sportklub 7,8 ,9 ,10 ( sa onim različitim kamerama i sve ostalo..)
Tako da će korisnici total Srbija imati formulu na sportklub 1 , košarku na RTS a mi totalovci u BiH samo košarku na sportklubu