banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 120  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sport Klub
PostPoslato: 01 Sep 2019, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Znaci jos jednom da ti ukratko pojasnim, posto se plasiram da neces skapirati.

Ne postoji PROGRAMSKA SEMA za SportKlub BiH. Ne postoji taj kanal uopste kao kod Arene sto imas poseban kanal Arena 1 BH.

To u SportKlubu nema.

Nego u izuzetnim situacijama kao sto je ovo SP, u trenucima kada igra Srbija, pusta se "na 2 sata" tokom trajanja utakmice za teritoriju BiH ta utakmica na SK 1.

Kada zavrsi utakmica, vraca se normalan srbijanski signal i sema sa tog kanala. Tako je i juce bilo.

Tako da, malo manje blamiranja i verovanja m:telu, a malo vise razmisljanja svojom glavom.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 11:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Eto u pravu si, blamiram se. Pa upravo to i pišem . Prebacili su signal u režiji na sportklub 1 bih za koji jedini imaju obezbijedjen playout ( on jedini ide i na posebnom tp na satelitu )
Da bi danas nama omogućili da gledamo Australiju- Kanadu morali bi imati još jednu trasu još jedan izlaz iz režije za sportklub 2 ili neki drugi broj ne bitno jer na jedinici je išla turska zbog drugog naroda u BiH koji ,možda , navijaju za tursku reprezentaciju .

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Ja mislim da FIBA ne uslovljava Sport Klub da ne može direktno prenositi mečeve u Srbiji koji idu na RTS jer su razdvojena kablovska i zemaljska prava.
UEFA za svoja klupska i reprezentativna takmičenja isto tretira i kablovske i zemaljske kanale,prodaje prava u jednom paketu.

Po meni SK ,zbog manje gledanosti, utakmice koje idu uživo na RTS ne prenosi nego daje u snimci na SK 1 Srbija a onda trpe i gledaoci u BiH,za BiH puste samo Srbiju i to problemi.

Poslednji put menjao boban1982 dana 01 Sep 2019, 11:50, izmenjena 4 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 11:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Ja uopšte ne vjerujem mtelu nego imam dosta tehničkog znanja da znam o čemu pišem. Uopšte nemam mtel .

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@LDA212
Naravno da postoji poseban kanal SK 1 BiH i to ti je goran fino objasnio. Postoji i na satelitu posebna verzija isključivo za BiH. Znači isto kao sa Arenom, 99% programa je isto. Jedina razlika je što srpski SK uvijek ima HD oznaku u desnom donjem ćošku, a bosanski SK to nema.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Daky je napisao:
@LDA212
Naravno da postoji poseban kanal SK 1 BiH i to ti je goran fino objasnio. Uostalom vidiš i sam da program nije isti. Postoji čak i SK 1 CG.
Kad si već tako upućen nije mi jasno kako ti nije poznato da taj kanal postoji već nekoliko godina.

Sta ti tu nije jasno?

Tokom utakmice Srbija-Angola, na SK1 SRB je isla utakmica Poljska-Venecuela.

Kada je na m:telovom SK 1 zavrsila Srbija-Angola, gledali smo finis utakmice Poljska-Venecuela.

Trebas imati koeficijent inteligencije 50 da skapiras da na m:telovom SK 1 ide srbijanski signal.

Program jeste isti. Jer ne postoji programska sema za BiH. Nema potrebe za tim. Ne postoji niti jedan dogadjaj u programskoj semi SportKluba koji se ne sme prikazivati u BiH, zato i nemaju SK 1 BH kao Arena... Sta ce im? Sve sto pustaju na SK 1 u Srbiji, mogu pustati i u BiH. Arena je uvela BiH signal onog momenta kad je otkupila BiH Premier ligu u fudbalu koju ne moze pustati u Srbiji, pa se cesto desavalo da se preklapaju utakmice Partizana i Zvezde sa BiH ligom koju prenose.

Samo tokom ovog SPa se ubacuje taj famozni BiH signal i samo u toku trajanja utakmica...

Ovo je debilizam.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni se čini da si ti malo pobrkao lončiće

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Brate, ti veruj i u svemirce sto se mene tice.

Ja ti iznosim konkretne dokaze.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ti se blamiraš. Taj BiH signal postoji non stop kao poseban na Total TV. I to kao poseban kanal iako je skoro sve isto. Baš kao Arena 1. Vidi se i po ovoj HD oznaci u donjem desnom uglu koja je na srpskom signalu uvijek tu, a na bosanskom nikad. (čak i kad je isti program). Evo ti primjer:

SK 1 Srbija:
Slika

SK 1 BiH:
Slika

Tako da ti je bolje da malo proučiš situaciju prije nego što nekome kažeš da se "blamira".

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Poslaću ovo na dvije adrese...Dakle...Nisam , mtelov advokat, g.... su velika, duguju mi tablet više od godinu dana, korisnici adsl-a i optike plaćaju isto i nema veće smijurije od onog...imate prijatelja. Ali, zašto su ovdje krivi? Imaju SK1-10...Sve i da su imali i taj famozni SK HD, utakmice nebi gledali...Sportklub...grrr. Komšija prije dva mjeseca odjavio blicnet baš zbog tih g..... I uzeo „imate prijatelja“...Ali košarke nema. Pa više smo važnih utakmica gledali na BHT iz 2002. godine nego sada kada ima kanala i kanala... Ma kakva država tako i sve. Dići ruke od svega i otići na selo.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije samo razlika u HD oznaci na ovim slikama što je Daky podijelio(svaka čast,valjda će sad povjerovati) već ide i druga najava ispod onog direktno.

Još neke bravure što SK praktikuje i sa tenisom,prenos meča Senegal-Litvanija počinje na SK 2 a drugo poluvreme ići će na SK 8 jer na dvici će prenositi Amere.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 13:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Uglavnom sve sto ide na RTSu i RTCG nece ici direktno na SportKlubu.

Znaci SKu ostaju krs utakmice i mi u BiH moramo loviti streamove.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SK na svom drugom kanalu koji je isti i u Srbiji i u BiH prenosi meč SAD-Grčka a RTS se uključuje u prenos iste utakmice nakon što završi prenos C. Gore.

Dobar je onaj hrvatski komentator na SK,jutros fenomenalan kad su igrali Aus-Kanada,po meni najbolji komentator za košarku u regionu ali nije za prenos Srbije pored srpskih komentatora.
Evo i SAD-Češka prenosi.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 13:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SAD igra protiv Ceske.

Nije niko debil, jasno se vidi o cemu se radi. Ne postoji niko ko bi prenosio Jordan-Dominikansa Republika i slicno pored derbija.

Vidi se o cemu se radi, postoji dogovor sa RTSom i RTCG i to je to.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da,zbog zarade od marketinga.
Imaju dil sa RTS i RTCG da ne prenose utakmice koji idu na ta dva kanala,da bi ovi imali veću zaradu od marketinga.

Nije ista zarada od reklama za RTS ako Srbiju gleda na njihovom kanalu 3 miliona ili kada bi gledalo upola manje gledalaca.
A SK sigurno dobije neku proviziju da ne prenosi :-P

Ali neće propustiti SAD da prenosi.

Ali je problem što gledaoci u BiH ispaštaju,ali kao što Daky reče možda i tu daju ekskluzivu operaterima UG pa bolje utakmice prenose na SK 1 HR.

Poslednji put menjao boban1982 dana 01 Sep 2019, 14:02, izmenjena 7 puta

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 13:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dabogda izgoreli svi skupa: mtel, telemach i SK. pa da se vratimo analogiji i anteni na tavanu.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2019, 14:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Daky je napisao:
Tako da ti je bolje da malo proučiš situaciju prije nego što nekome kažeš da se "blamira".

Djelimično u pravu i jedan i drugi.Ima razlike između te dve verzije.Najave ispod logotipa kao i neka "nalijepljena" oznaka kao HD ili ona zagrada,nije problem nalijepiti na ekran,staviti i pustiti na dve strane.Ali da SK 1 BiH posebno emituje program,to nije tačno.Primjer,juče idu njihove vesti od 9:15 na obe verzije,da bi na BH verziji usred vesti,počeo prenos Srbije,bez neke "elegancije" da prvo odrade reklame ili kako to već rade.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2019, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Srbija - Filipini, Srđan Radojević komentator. Jedini koji valja na SK-u što se košarke tiče. Dobro i Plavšić bi mogao dobiti prelaznu ocjenu.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2019, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Još bolji je Cvitković,osim kada igra Srbija.

Vrh

PostPoslato: 02 Sep 2019, 14:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Samo Šarenac kad igra Srbija, ostali nula bodova. Džaba kreče. :lol:

Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2394 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 120  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]