Džontra je napisao:
Takođe ima samo jedan mač.
Jebeni gejmeri, pročitajte knjigu nekad... bar sinopsis na Wiki... ili staru Witcher seriju, koja je, gle čuda, prije igara izašla:
Lucifer je napisao:
Geralt izgleda katastrofalno. Umjesto da smrsa za ulogu ovaj se jos vise nabildao, punih obraza samo sto se ne rumene. Sto se tice njegovih crta lica davno je utvrdjeno da nema nikakve veze sa onim sto je opisano u knjigama, a ni sa onim kako je napravljen u igrama (cak su u igrama drugi i treci dio fulali izgled poprilicno).
Ja bi volio da mi je ovo najveci problem, jer od ovih prikazanih Cavil jos i najbolje izgleda.
^ Koga briga?
Bitan mi je generalni izgled okruženja, autentične odjeće i svega onoga što čini fantasy svijet, koji se prenosi na ekran.
Čuj crte lica, majko mila, neka ga Murphy glumi ako može iznijeti ulogu, a za razliku od Džontre mislim da Kejvil to može, mada se slažem oko razloga izbora glumca.
Što se tiče ostalih, svi su mi nepoznati, tako da ne znam šta da mislim, samo mi njihov izgled uopšte ne smeta, pogotovo crte lica, da mi je stalo do toga gledao bih neki cosplay fest ili šta već.
I šta fali Legolasu u LOTR filmovima, nije ni sličan kao u knjigama, pa?
Bilo kako bilo, mnogo bolje izgleda nego što je prvenstveno prikazano, nadam se da će se to šminkati još dosta, počinje mi rasti nada da bi ovo mogao biti sasvim solidan fantasy show, bez obzira na "crte lica" kod glumaca, jer jelte, glumci glume, cosplay likovi ganjaju autentičan izgled.