banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Pa lijepe žene i jesu turistička ponuda Banjaluke, odnosno isplati se doći u Banjaluku zbog njih, jer ako ovaj grad ima išta, ima lijepih žena. To naravno ne znači da ih iko tretira kao kurve.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Inače, ovo ВИБЕР baš bode oči.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Hoće li neko od aktivista preko noći da išara 7 na 1 ?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ili da nacrta viljušku i nož kraj ćevapa.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:38 
kakve crne banjalucanke....kad alki mora jeftine debele siptarke uvoziti za raju....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Daleko od toga da se slazem sa svim mogucim glupostima koje nvo dilberi rade ali citajuci ove vase postove sticem dojam da vam je super ovde gdje ste....sa stikerom je problem sto ga je podrzala gradska uprava....ljudi to je pogresno....SJW su uzasna grupacija ali i ovaj stiker je retardiran....da se razumjemo, ko je radio stikere, dobro su i ispali i mislim da su odlicna stvar za promociju i grada i turizma, ali 7/1 odnos koji podrzavas a sa druge strane uvodis vjeronauku u srednje skole....logike bez...ili daj da od BL pravimo Las Vegas, legalizuj sve i pucamo na niski moral i blud i razvrat....sto je sasvim ok ako cemo na tome zaradjivati brdo para od turizma ali nemoj da onda glumimo visoko moralne gromade i brinemo se za omladinu.....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:44 
jebes vjeronauku i moral...

morebit da sam glup, ali kakve veze ima taj odnos (za koji svi znamo da nije istinit) 7:1 sa moralom?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Freak on a leasH je napisao:
Daleko od toga da se slazem sa svim mogucim glupostima koje nvo dilberi rade ali citajuci ove vase postove sticem dojam da vam je super ovde gdje ste....sa stikerom je problem sto ga je podrzala gradska uprava....ljudi to je pogresno....SJW su uzasna grupacija ali i ovaj stiker je retardiran....da se razumjemo, ko je radio stikere, dobro su i ispali i mislim da su odlicna stvar za promociju i grada i turizma, ali 7/1 odnos koji podrzavas a sa druge strane uvodis vjeronauku u srednje skole....logike bez...ili daj da od BL pravimo Las Vegas, legalizuj sve i pucamo na niski moral i blud i razvrat....sto je sasvim ok ako cemo na tome zaradjivati brdo para od turizma ali nemoj da onda glumimo visoko moralne gromade i brinemo se za omladinu.....

Možda je do mene ali ja ne vidim povezanost 7/1 i vjeronauke, odnosno ne vidim kako je 7/1 poziv na kurvanje....
Ništa drugo nego mit, urbana legenda i bijela laž, ali i kao takva u neku ruku proslavila je ovaj grad... Posmatrati je kao bilo šta drugo nema veze s vezom... Ko je posmatra drugačije bi i Saviđadu posmatrao drugačije, odnosno kao kao sam rekao kao afirmacija samoubistva. Štaviše, mislim da, iz nekog ugla, svaka legenda, svakog grada ikad može da se posmatra na neki drugi način...

Stiker ko stiker, da li je trebao ili ne, nije ni bitno, bitno je da ne treba pred raznim budalama popuštati, jer se oni osjećaju kao posebne pa'ulje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima veze isto kao sto su hrvati promovisali zrce kao sigurno mjesto za jebati gdje ribe stoje u kolonama i cekaju da turista dodje...isto tako je i ovde, mozemo mi sada pricati da je 7/1 obican razlomak i sluzi da bi zenska djeca vise ucila matematiku al nemojmo se pravit englezi kad nismo....sex prodaje stvari i mi ovim hocemo da prodamo BL kao mjesto gdje dodjes i jebes jer realno ima toliko zena da BL muskarci to ne mogu popunit....nismo ni prvi ni zadnji koji hoce prikazati grad kao sodomu i gomoru zato da bi imucni turisti dosli i ostavili ovde svoje pare....ali postavlja se pitanje hocemo li to....ili bi mi da se jebemo a da nam ne udje...

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 18:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od svih stikera, meni je jedino za oči zapao onaj "klasika buraz" jer je stvarno glup... Ovaj mi nije ni na koji način zapao za oko, a vjerujem da nije ni većini...shvatam da ljudi u istim stvarima vide drugačiji smisao, ali mislim da je ovo baš nategnuto...
Normalno da polugola dobra pička bolje prodaje neku stvar od Zorana (iako Zoran bolje obrađuje neku stvar, ako me shvatate) ali ako će jedan stiker povećati broj turista i od BL naprabiti jebodrom, evo povlačim rečeno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E vidis...upravo o tome se radi....hocemo li to da radimo ili necemo....jer ako necemo onda je stiker glup ko noc i treba ga osudit, i to ne osudit neki SJW idioti koji su realno idioti nego svako normalan ko misli da BL ne treba da se prodaje kao jebodrom....a ja vidim da ste se vi zakacili za tri dezurne budale a niko nece da kaze da li je BL jebodrom ili nije....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ajmo ukinuti i stiker sa crkvom, jer podržava vjeru u boga, a možda vređa muslimane. Ajmo ukinuti aj borac stiker jer favorizuje jedan klub, pa se FK Lauš i laušaneri mogu naći uvređenim, ili onaj s ćevapima, jer vegunjare mogu da proživljavaju vijetnamske flešbekove zaklane teladi... Ajmo u stvari sve stikere ukinuti, jer eto neko će naći nešto što mu se ne dopada...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pokusaj imati svoje misljenje a ne posmatrati to kroz prizmu dezurnih uvrijedjenih grupacija....za svaki od navedenih primjera ti mogu objasniti zasto je ok al za ovaj bas ne mogu....i to nema veze sa ugnjetenim masama nego zdravim razumom....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neutemeljeni mit o odnosu žena i muškaraca postoji desetinama godina, i niko do danas to nije vidio kao poziv na kurvanje, sad odjednom to jeste...
Taj mit je vezan za grad podjednako koliko i BL ćevap, podjednako kao i Kastel i Safikada i bilo šta drugo stvarno ili nestvarno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
1. Šta je SJW?
2. Što 7/1 mora biti pozov na seks? Može li biti kompliment u smislu da su Banjalučanke toliko lijepe da Banjalučane ni ne primjetiš?
3. Treba li Kopenhagen skloniti Malu sirenu jer njeno golo poprsje zove na seks?
Banjaluka je poznata po toj priči o sedam žena, nema razloga da se to ne komercijalizuje. Šta koga boli uvo što će neki turista doći sa namjerom da jebe? I što će otići kući suva qrca? Sigurno je da neće doći da uživa u operi i baletu. Nudiš ono što imaš, a mi imamo ovu urbanu legendu.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
1. Šta je SJW?

Social Justice Warriors - generalni naziv za kojekakve degenerike koji se bore za sva moguca ljudska prava pa ma koliko besmislena bila u pojedinim slucajevima
_зока je napisao:
2. Što 7/1 mora biti pozov na seks? Može li biti kompliment u smislu da su Banjalučanke toliko lijepe da Banjalučane ni ne primjetiš?

Moze biti svasta, ali je generalno misljenje ono koje sam gore napisao....kao sto rekoh, mozes to posmatrati i kao poziv za ucenje razlomaka ali u 99% slucajeva opisuje BL kao jebodrom....vise puta sam raznoraznim prijateljima razbio iluziju o tome da mi ovde svaki dan u sedmici jebemo nesto drugo jer oni to naprosto tako vide...sto naravno nije problem jer mi znamo da nije tako ali zene koje promole nos izvan BL mogu biti okarakterisane kao dugmetare...sto moze biti problem....
_зока je napisao:
3. Treba li Kopenhagen skloniti Malu sirenu jer njeno golo poprsje zove na seks?

Ne....postavljajuci malu sirenu ti pricas o legendi vezanoj za taj prostor, ni jedna zena od tih tamo nije mala sirena, samim tim koliko god imala golo poprsje mozes je jebat jedino ako je vidis a vidjet je neces jer ne postoji....sa druge strane svaka zena u BL je jedna od tih 7 koje si opisao...sto kad uzmes u obzir da opet ne pricamo o razlomcima znaci da je etiketirana...znaci ne neka tamo imaginarna zena nego konkretno svaka u BL....
_зока je napisao:
Banjaluka je poznata po toj priči o sedam žena, nema razloga da se to ne komercijalizuje. Šta koga boli uvo što će neki turista doći sa namjerom da jebe? I što će otići kući suva qrca? Sigurno je da neće doći da uživa u operi i baletu. Nudiš ono što imaš, a mi imamo ovu urbanu legendu.

Naravno...samo je problem sto si nekome udario etiketu....u operi i baletu nece sigurno doc da uziva jer to nemamo al cisto sumnjam da ce neko na osnovu stikera pomisliti da ima 7 zena koje ce da vodi na kolace.....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Ovaj stiker će otjerati pedere željne čvrstog muškog zagrljaja. Misli li neko o tome?

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja stvarno ne vjerujem da neko može biti toliko glup i da čuje da je u BL sedam žena na jednog muškarca, i konstatuje da je to istina... To neko mora biti toliko glup da ima svoju klasu retardiranosti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Povjeruju ljudi i da je Dodik branioc Republike Srpske...ne vidim razliku...i jedno i drugo je notorna laz ali ljudi vjeruju samo ako dovoljno puta ponovis....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2019, 19:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pošteni Srda je napisao:
Ovaj stiker će otjerati pedere željne čvrstog muškog zagrljaja. Misli li neko o tome?

Zovimo ga NVO nivo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]