banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jun 2019, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Dok jednom ne smrkne drugom ne svane, jbg

Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
veljo1981 je napisao:

Onda se ne treba ljutiti na druge.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
filozof sa vrbasa je napisao:
Kontam neko bi nekad po medijima rekao kad naletiš na policajca koji traži ličnu pozovi se na neki član zakona i on mora odstupiti. Samo znam da ti od njega možeš tražiti ime, ali šta će mi neću ga tražiti po fb.

Tačno. Ime i prezime i broj legitimacije. Mada u suštini nebitni podaci osim ako.namjeravaš pisati kakvu disciplinsku prijavu.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:03 
Stara kuka
Stara kuka

manitu uci da svira je napisao:
veljo1981 je napisao:

Boze sacuvaj, ako je vise zadovoljnih neg nezadovoljnih nek traje vjecno

Edit, i ni dana duze :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Veljo da li je nekada neki tvoj rođak bio u BL, pa ostavio snažne poruke na stijenama kraj puta prema spomeniku na Šehovima.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
veljo1981 je napisao:
veljo1981 je napisao:

Pa cemu onda uopste ove rasprave na zadnjim stranama, zar nije ocigledno po stanju u parkicu kako je vecini u BL dobro?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ali zašto se onda bune oni iz Švedske u BL? Šta njima ne valja?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
veljo1981 je napisao:
veljo1981 je napisao:

Pa cemu onda uopste ove rasprave na zadnjim stranama, zar nije ocigledno po stanju u parkicu kako je vecini u BL dobro?

ne kontaš, veliki je stra' kod Banjalučana. doduše i kod ostalih -čana. pogotovo kad dođe dan glasanja.

inače, nisam najbolje skužio ovu relaciju Bruno-Mirsad (ako je uopšte ima).

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 19:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
danijell je napisao:
Ali zašto se onda bune oni iz Švedske u BL? Šta njima ne valja?

:lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 20:23 
shakal je napisao:
Rocker je napisao:
Eno na 9gag ima clip kad us drot kaze crnji get on the ground, a crnja visi sa nadvoznjaka.
Naravno crnja se razbio ko zvecka.

Gledao sam. Crnjo ga je poslušao, bukvalno.

https://9gag.com/gag/aj8exj1

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka

danijell je napisao:
Veljo da li je nekada neki tvoj rođak bio u BL, pa ostavio snažne poruke na stijenama kraj puta prema spomeniku na Šehovima.
Ne znam drug, znam da moji kurtoni tamo ima da gnjiju jos dugo godina al za poruke stvarno ne znam :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 20:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
"Ko bi Bog u Bosni bio." tako glasi jedna od poruka.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ERROR je napisao:
munja.alex je napisao:
ERROR je napisao:
Nije. Hladno, hladno ...

Skickat från min iPhone med Tapatalk
Trnopolje, Ljubija?

Pogodi iz druge :).

motozeljo je napisao:
ERROR je napisao:
Bijedna drzava, bijedna policija i jos bjedniji narod. Brane glupane od policajaca samo zato sto dijasporu mrze vise nego sebe. Na jednog djeda 6 "policajaca", razumno je onda sasvim sto se radi na uvodjenju rezervnog sastava policije, ko ce to sve pokriti kad se slegne sva dijaspora sad u julu...

Sta ti i tebi slicni traze u "bijednoj drzavi" i medj "bijednim narodom" ..... jeste li toliki mazohisti da volite dobijat po pi***.....
Bruno je dobro i prosao , trebalo mu je uvesti zabranu ulaska u "bijednu drzavu" nepar godina, opaliti mu kaznu za nepostivanje "bijednih drzavnih institucija" i protjerat ga ....
Tako treba raditi za svakog ko ne postuje zakone i policiju "bijedne drzave" kao sto je praksa u svim evropskim drzavama.
Zato udri policijo ne pitaj, samo ako je sumljiv!

Veliki pozdrav multietnicarima, samo dodjite i kurcite se ..... da policija malo vjezba,

Sta trazimo? Jbga vuce nesto tamo gde si rodjen, pa makar najgora septicka bila, zovi to kako hoces. Lako je meni za Brunu, on je svoju lekciju naucio, a naucili su sigurno i mnogi drugi , snimci su bili odlicni, nema sta. Druga je vec prica to sto se ti i tebi slicni iz petnih zila trude da odbrane "sistem" gdje su odredjeni ljudi u uniformama, iza saltera ili u kancelarijama poput malih bogova, vrhovni tumaci zakona i pravila , a sve u cilju ocuvanja i odrzavanja te ljepote i dobrote. Naprave se prelijepe nove zgrade, trotoari, semafori, liftovi mostovi i fontane, ali mentalitet osta u vremenu aga , begova i kmetova. Vezi konja gdje ti aga kaze i suti, jel tako?

Nostalgija jel? Ili je jeftinijije u "septickoj" opraviti zube, servisirati auto, osisati se ili obaviti ljekarski pregled???

Ne trudim se ja nista, smatram da ovaj narod koji je ostao i borio se Republiku Srpsku zasluzuje bolju vlast, bez careva,kraljeva ili aga koje ti vec spominjes.

Elem smatram da je policija postupila po vazecim propisima i procedurama (bez obzira koliko se tebi ne svidjalo) Republike Srpske i da treba svaki put tako da se uradi kad bilo ko krsi propise o javnom okupljanju.

I vjerujem da i ti kad se vratis gore na sjever gdje je sve uredjenije, ljepse i bolje, nastojis da tumacis zakone i propise kako tebi odgovara ili im se prilagodjavas da ne bi dobio koju vaspitnu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Citiraj:
Za proceduru se ne bih slozio, jer sam nebrojeno puta gledao kako se "procedura" i zasto obavlja. Ovako se to ne radi i zbog ovog razloga. [/quote][/quote]

Kod nas ovdje je tako , ili poslusaj sta ti sluzbeno lice na duznosti kaze ili ces lizati beton, svidjelo se to nekome ili ne....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:11 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
motozeljo je napisao:
Citiraj:
Za proceduru se ne bih slozio, jer sam nebrojeno puta gledao kako se "procedura" i zasto obavlja. Ovako se to ne radi i zbog ovog razloga.
[/quote]

Kod nas ovdje je tako , ili poslusaj sta ti sluzbeno lice na duznosti kaze ili ces lizati beton, svidjelo se to nekome ili ne....[/quote]

Upravo tako.
E sad je nas problem sto to ne vrijedu za sve jednako. Ali opet to je nas problem a ne raznih Bruna itd...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka

veljo1981 je napisao:
Ja gledao kad lik sjedne u auto i predje preko stopala policajcu i odveze se, njih 15 stoji okolo i gleda, prije toga pucao konobaru iznad glave i nista. Niko da ga obori i sveze kao psa. Budite realni, nije isto za sve i onda je normalno da se narod buni. Da je taj lik neki istaknuti borac VRS bil motozeljo ovako pricao, bi moj k. U Svedskoj kad ministar vozi brzo bude na naslovnoj strani, a kod nas kazu nije on vozio. Svojim stavovima blagosiljate ovaj usrani sistem, jebo vas error u paksu a vi njega :)

Evo da te demantiram, nasa bolnicarka koja je previjala rane preko 500 ranjenih i 69 poginulih mojih saboraca, koja je u ratu bila od 1991. godine, nosilac ordena, bila je i poslanik jedne opozicione stranke, je bila privedena jer prvo nije htjela da plati parking u Gradisci, kad je dosla policija bila je blago receno bezobrana i nije na zahtjev sluzbenog lica pokazala LK, nije htjela da kaze ime i prezime....bila je privedena i u prvi mah smo bili spremni zapaliti u Gradisku da je izvucemo, medjutim javila je preko sina da ne dolazimo jer je pojela govno....bukvalno je tako odgovorila.

Jebo tebe eror u usta a i ti njega....

A ti Veljo ako ti sistem ne odgovara osnuj stranku i izadji na izbore , ja cu skupiti bar sto glasova svojih saboraca, pa ako udjes u skupstinu mijenjaj zakone i sistem, uradi nesto ....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

budala je napisao:
Mnogo polupanih loncica ovdje...
MoRe bit' da je to zbog toga sto se lik zove Mirsad, a moRe bit' i da je zbog Davida, a moRe bit' i sto je iz SveCke... manje je bitno.
Policajac NEMA pravo da legitimise po svom nahodjenju... onako... ovog hocu, ovog necu.
Policajac da bi nekoga legitimisao MORA imati neki osnov.
Ovdje je Zoka postavio video gdje policajci u Svedskoj ili gdje vec obaraju i legitimisu krvavog lika, sto je i normalno jer ima neki osnov... nesto se desilo. To nije nikakvo poredjenje sa ovim slucajem jer stajati na trgu ili ulici i pricati sa nekim niti je prekrsaj, niti je krivicno djelo. Samo u slucaju vandrednog stanja ili policijskog sata policija smije legitimisati sve i svakog, u ostalim slucajevima NE!!!
Pa jbt. cak i u jebenoj USA gdje se zna kakva je policija, ako ne radis nista ilegalno, policajac nema pravo da te identifikuje.
Lik ide i kamerom snima vojne baze, policijske stanice, zatvore, nuklearna postrojenja, CIA, FBI, njihova vozila i tablice, uposlenike... itd. Itd. Itd.
Znaci ne prodje minuta prije nego sto se tu pojavi policija i kada hoce da ga legitimisu, covjek ih hladno odbije i ne mogu mu nista... jer, ponavljam, ne radi nista ilegalno.
U normalnoj zemlji i sistemu takvo legitimisanje se smatra uznemiravanje bez osnova.
Zatvor
https://youtu.be/PxcgD1GYgt0
Nuklearno postrojenje
https://youtu.be/jf6NiaSDUVg
Policijska stanica
https://youtu.be/-BQChXUk2t8
Vojna baza
https://youtu.be/Hf48CaYtDYo
Itd itd

Sve dok ne prekrsis zakon ili se sumnja da si prekrsio zakon policija nema ovlastenja nad tobom.

A isto tako neko napisa kao... sto bi se policajac predstavio :lol:
Pa ako je iko DUZAN da se identifikuje onda je to policajac, zato i nose imena JAVNO.

Uvijek sam bio ZA policiju i da degeneci, ali s razlgom.

A ne mislis li da policija ima pravo da legtimise nekog ko se druzi/prica/mlati rukama sa nekom bezbjedonosno interesantnom osobom?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

motozeljo je napisao:
veljo1981 je napisao:
Ja gledao kad lik sjedne u auto i predje preko stopala policajcu i odveze se, njih 15 stoji okolo i gleda, prije toga pucao konobaru iznad glave i nista. Niko da ga obori i sveze kao psa. Budite realni, nije isto za sve i onda je normalno da se narod buni. Da je taj lik neki istaknuti borac VRS bil motozeljo ovako pricao, bi moj k. U Svedskoj kad ministar vozi brzo bude na naslovnoj strani, a kod nas kazu nije on vozio. Svojim stavovima blagosiljate ovaj usrani sistem, jebo vas error u paksu a vi njega :)

Evo da te demantiram, nasa bolnicarka koja je previjala rane preko 500 ranjenih i 69 poginulih mojih saboraca, koja je u ratu bila od 1991. godine, nosilac ordena, bila je i poslanik jedne opozicione stranke, je bila privedena jer prvo nije htjela da plati parking u Gradisci, kad je dosla policija bila je blago receno bezobrana i nije na zahtjev sluzbenog lica pokazala LK, nije htjela da kaze ime i prezime....bila je privedena i u prvi mah smo bili spremni zapaliti u Gradisku da je izvucemo, medjutim javila je preko sina da ne dolazimo jer je pojela govno....bukvalno je tako odgovorila.

Jebo tebe eror u usta a i ti njega....

A ti Veljo ako ti sistem ne odgovara osnuj stranku i izadji na izbore , ja cu skupiti bar sto glasova svojih saboraca, pa ako udjes u skupstinu mijenjaj zakone i sistem, uradi nesto ....
Bas si me demantovao... :)
Sta bi se zakoni mijenjali, sta im to fali?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Veljo je toliko zaglibio u govna svojih debilizama,da mu ne bi pomoglo ni prevaspitanje stare milicije.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2019, 21:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mozda je bitna ova stvar da je bila poslanik opozicione stranke...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]