Bog sam, Mojsije, Isus, Muhamed, David, proroci, vladika Jefrem, reisulema Cerić, biskup Komarica...itd sve sami psihijatrijski slučajevi, samo sreča im pa psihijatrija je nastala početkom 20 vjeka iz pera darvinistički nastrojenog Frojda. Sve su indicije do kojih sam dosada došao da Frojd nije bio vjernik.
Ponovimo psiha znači duša, oni dakle proučavaju dušu, ali bez tvorca, jer ne vjeruju u tvorca, kako bi onda mogli razumjeti dušu.
Očito da se radi o nauku bez znanja, jer grubo bi bilo reči da je satanski. Očito i Frojd nije u sebi poznao duh, ali me i to čudi jer ga je hvatala panika od ženskih zadnjica što je simptom onoga što živi u njemu. Dolazimo i do tog da je i Frojd psihijatrijski slučaj, odnosno bolestan slučaj.
Ja sam bio primoran izmjeniti nick name zbog teme
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=14499
Gdje micelijus fino kaže
Citiraj:
Zapitajte se kakva je to „humana nauka“ po čijim bi kvalifikacijama Isus Hrist bio samo još jedan broj u istoriji slučajeva, u arhivi neke psihijatrijske klinike…
Dakle šta rade psihijatri, drogama harmonišu u beznađe dušu. S jedne strane se kritukuju jedne ''prirodne'' droge, a sa druge umjetne droge se poturaju ljudima, i ja se pitam šta je tu ljekovito.
To je strašno. Religijske zajednice imaju velikog neprijatelja.