Sta ima koji k urlati ovo ispred crkve, to je molitva?
Citiraj:
Stevan Marić dobio je tri prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira i to tri dana uzastopno, 21, 22. i 23. maja ove godine, zbog glasnog uzvikivanja: „Pravda za Davida!“, „Pravda!“, kao i zbog visoko podignute pesnice, tokom okupljanja ispred hrama.
Ja sam podrzavao grupu kao grupu jedno vrijeme ne zbog Davida vec zato jer sam smatrao da treba da postoji neko ili nesto sto ce reci ljudima koji su na vlasti da ne mogu da se ponasaju bezobzirno i kako zele, da je dobra stvar sto postoji odredjeni bunt i revolt pa cak i odredjena doza anarhije kod naroda.
A sta se onda desilo? Na kraju je ta grupa sebi dala za pravo da radi sta zeli po gradu i da kontrolise ostatak grada i desavanja u istome. Da nema koncerata, da nema doceka nove godine i svega ostalog. Gospoda misle da su specijalne pahuljice pa dolaze da pale svijece za Davida kada je crkva ili onaj dio gdje se pale svijece zatvoren, eto samo zbog njih sada treba da se otvori plus sto urlaju tamo. Prije neki dan na polumaratonu kada je isti startovao oni krenuli i setkaju sredinom staze dok ih ostali igraci moraju zaobilaziti, u prevodu dosli samo da se pokazu i smetaju drugima... To su samo neke od stvari sto su mi pale na pamet, a sta su jos radili i kakve su gluposti pisali u onoj svojoj grupi je blago receno idiotizam...