banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2019, 09:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Jeste vidjeli kako se mole?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2019, 09:45 
Sta ima koji k urlati ovo ispred crkve, to je molitva?

Citiraj:
Stevan Marić dobio je tri prekršajne prijave za remećenje javnog reda i mira i to tri dana uzastopno, 21, 22. i 23. maja ove godine, zbog glasnog uzvikivanja: „Pravda za Davida!“, „Pravda!“, kao i zbog visoko podignute pesnice, tokom okupljanja ispred hrama.

Ja sam podrzavao grupu kao grupu jedno vrijeme ne zbog Davida vec zato jer sam smatrao da treba da postoji neko ili nesto sto ce reci ljudima koji su na vlasti da ne mogu da se ponasaju bezobzirno i kako zele, da je dobra stvar sto postoji odredjeni bunt i revolt pa cak i odredjena doza anarhije kod naroda.

A sta se onda desilo? Na kraju je ta grupa sebi dala za pravo da radi sta zeli po gradu i da kontrolise ostatak grada i desavanja u istome. Da nema koncerata, da nema doceka nove godine i svega ostalog. Gospoda misle da su specijalne pahuljice pa dolaze da pale svijece za Davida kada je crkva ili onaj dio gdje se pale svijece zatvoren, eto samo zbog njih sada treba da se otvori plus sto urlaju tamo. Prije neki dan na polumaratonu kada je isti startovao oni krenuli i setkaju sredinom staze dok ih ostali igraci moraju zaobilaziti, u prevodu dosli samo da se pokazu i smetaju drugima... To su samo neke od stvari sto su mi pale na pamet, a sta su jos radili i kakve su gluposti pisali u onoj svojoj grupi je blago receno idiotizam...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2019, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
kutak je napisao:

Zato i pitam. Sta rade?

Edit: Sad procitah i ovo Milanovo. Zbog dignute pesnice nema sta da se kaznjava, ako se dernjaju onda da.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2019, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И тако, Јово наново...

https://www.rtvbn.com/3953934/tomic-dav ... -je-otkrio

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2019, 23:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Pa ček, možda je stvarno nekome marnuo bitcoin wallet, to se dešavalo i dešavaće se.
Sad kako se nešto zaključava sa "pet šifara" :D je drugi pojam.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2019, 23:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Džabe meni moje škole i školovanje. Ubudale protraći godine, a svi uokolo nalaze ogromne pare, hakuju, probijaju šifre dža bu...

Da ne pričamo o tome kako Davor zna da je David đipisao ogromne pare, ili o tome kako je znao đipisati lovu, a nije znao zaštititi svoj identitet, ili o tome da je ubijen zbog trgovine oružjem ili šta već...

Ovo mi sve smrdi na to da Tomić pokušava da izvuče neku simpatiju za sebe...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 09:35 
skeva je napisao:
kutak je napisao:

Edit: Sad procitah i ovo Milanovo. Zbog dignute pesnice nema sta da se kaznjava, ako se dernjaju onda da.

Jedu oni govna vec duze vrijeme...svugje u gradu se mijesaju u dogadjaje i smetaju normalnom narodu...eto oni dosli da se mole ispred hrama...aham...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 15:58 
https://banjaluka24h.com/davor-dragicev ... ta-tomica/

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Odavno sam rekao moje mišljenje o ljudima koji i danas govore "udbaš"...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 16:39 
Mislio sam da ce malo covjek doci sebi kako vrijeme odmice, ali pogrijesio sam...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 16:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Глупан и тупан...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2019, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
svako ko nategne Tomića, makar to bio i ovaj retard, meni učini velkački pležer.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2019, 09:55 
Citiraj:
Davor Dragičević, otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića objavio je na društvenim mrežama novi potresan video.

I dok Banjaluka svakodnevno slavi svoje maturante, Dragičević se prisjetio kako je to izgledalo kada je njegov sin bio bezbrižan, nasmijan i veseo sa svojim drugarima u završnom razredu Elektrotehničke škole.

https://www.banjaluka.com/drustvo/davor ... sni-video/

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2019, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ал' како је ова посљедња конфронтација са Томићем унијела пометњу у ПзД, па страшно. :lol: Сви они што су се "ложили" да је мали хаковао силне милијарде осташе ко брабоњак на цједилу...
А тек какве глупости пише Владимир РУС (а.к.а. Direkt) на БН порталу, па то је за анале. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2019, 19:10 
policija navodno tjera veceras ove sto su dosli kod hrama

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2019, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Полиција их тјера има већ неколико дана. Стигао је званични захтјев из Цркве -

https://www.rtvbn.com/3954814/i-crkva-p ... -za-davida

Ozren Perduv, član grupe Pravda za Davida oglasio se sinoć u vezi sa zabranom okupljanja ove grupe ispred Hrama u Banjaluci napisavši kako je bio u Policijskoj upravi Banjaluka te da je vidio papir iz crkve.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2019, 22:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
BN nije trebao prenjeti ovaj Bukin naslov ovako. Crkva se tu ništa ne pita, ali ovo da ti ljudi ometaju nekoga je stvarno glupo. Ometaju ljude u crkvi ovi što šenluče sa petardama oko crkve na liturgiji za Božić, pa ih policija nikada nije tjerala.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2019, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А ти баш ниси редован на БН порталу? :lol:

Па људи се факин' такмиче како да насловом што више нагрде све што им није по вољи, а то је у посљедње вријеме доста тога. :) Мислим, разумијем ја њих, гадно је кад си у опозицији толико година, а "донатор" средстава дише за вратом и тражи резултате, али њима објаснити да тиме у ствари постижу контраефекат је "Мишн Импосибл 6, или 7". :evil3:

Ево рецимо ово:

Dodik udovoljio Željku Komšiću
А онда прочиташ чланак - https://www.rtvbn.com/3955036/dodik-udo ... ku-komsicu :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2019, 07:39 
Citiraj:
Treće veče zaredom policija u Banjaluci spriječava članove grupe “Pravda za Davida” da kroče u dvorište Hrama Hrista Spasitelja, dok je drugim građanima ulazak dozvoljen. Na početku okupljanja jedan od policajaca naredio je medijskom snimatelju da ugasi kameru, dok je ekipa eTrafike legitimisana.

Piše: Vanja Stokić

Nakon što je Srpska pravoslavna crkva poslala dopis MUP-u RS, u kome moli policiju da im omoguće nesmetano obavljanje poslova, policajci čuvaju sva četiri ulaza u dvorište Hrama. Nakon usmene zabrane okupljanja u porti koju su dobili u petak, 07. juna, članovi grupe “Pravda za Davida” okupljaju se na dijelu pješačke zone pored Hrama. Večeras je ekipa eTrafike svjedočila diskriminaciji i ograničavanju kretanja građana Banjaluke.

Policajci su u dvorište Hrama propuštali roditelje sa malom djecom, dok su skoro sve odrasle osobe zaustavljali i ispitivali da li su članovi grupe. Ukoliko zaključe da se radi o “pravdašu”, osobi je zabranjen ulazak. Snimak možete pogledati ovdje.

http://www.etrafika.net/drustvo/66787/p ... i-gradane/

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2019, 09:56 
Oglasila se crkva.

Citiraj:
"Obavještavamo Vas da se u porti hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci već duži vremenski period organizuju okupljanja određene grupe lica koja se u javnosi predstavlja pod imenom "Pravda za Davida". Povodom pomenutog okupljanja dobijamo pritužbe naših parohijana i brojnih građana u vezi ponašanja i postupanja istih. Ta negodovanja su znatno učestalija u posljednje vrijeme, preciznije od početka okupljanja maturanata, koja redovno prati prisustvo većeg broja lica", navode u pismu MUP-u RS.

Oni navode da su sa pomenutom grupom imali neprijatnosti te da su ova lica ometala i bogosluženja.

"Pored navedenog, mi smo takođe imali određenih neprijatnosti sa pomenutom grupom. Ono što je najznačajnije da istaknemo je slučaj koji se dogodio na Veliki Petak, kada su ova lica prilikom ophoda oko hrama, litije i bogosluženja na osveštanom prostoru porte neprimjereno se ponašala, podizali ruke sa skupljenom pesnicom i tamo ometali sam poredak bogosluženja", navode iz Crkve i dodaju:

"Napominjemo da sve vrijeme od prvog okupljanja u porti, zaposleni pri hramu pokušavaju ostvariti bilo kakav kontakt i upoznati grupu sa pravilima ponašanja i ophođenja na prostoru porte hrama. Pored ignorantskog odnosa prema instituciji u čijem dvorištu se grupa okuplja i uprkos čestom stavljaju u negativan kontekst Crkvu, nikada nismo uticali na okupljanja pomenutih lica. Nismo to činili ni kada su ova lica izlazila iz okvira primjernog ponašanja, obzirom na mjesto, vrijeme i uslovu u kojima se nalaze. Čak i kada su ova okupljanja proizvela materijalnu štetu u porti hrama, nismo ništa preduzimali, iako je oštećen određeni broj stubova i segmenata ograde, koji smo uspjeli popraviti. Tragovi paljenja svijeća na pločniku porte su nerješiv problem. Sve vrijeme i pored toga što im je pristp omogućen, imenovani, ne pale svijeće na mjestu predviđenom, niti dolaze u hram u vrijeme kada je dostupan svim vjernicima", navodi se u pismo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 872, 873, 874, 875, 876, 877, 878 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]