banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 230  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:54 
daj boze jeste...krenuo me nervirati opasno....taman pokrepali i mormonti...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
S obzirom da nije prikazano da umire, mislim da je živ, ne vjerujem da bi ga ubilo off screen...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Ako mislite na Sama, nije mrtav, vidi se na kraju da je živ.

Nego, Tormund se izgubio na pola epizode. Pretpostavljam da je živ, ali s obzirom da ima plave oči, mogao bi neko pomisliti da je WW. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2019, 09:33
Džontra je napisao:
Ne moram biti doktor da kažem da se ne režeš zahrđalim metalom jer možeš dobiti tetanus...takođe ne moram sam znati pisati dobar scenario da bi prepoznao loš...

To što se tebi dopada serija, super, očigledno se i nama dopada u određenoj mjeri, da li zbog ovoga ili onoga, jer je i dalje gledamo...ali to što ti vidiš neke propuste kao dlaku u jajetu a mi kao nešto ozbiljno, apsolutno ne mjenja ništa, već samo očituje to da različiti ljudi imaju različito mišljenje... To što se tebi ne dopada to što se nama ne dopada serija, to je tvoj problem...
Naravno, nije problem komentarisati i tražiti dlaku u jajetu kad napišeš smislen komentar. Ali, ljudi koji traže dlaku u jajetu po forumima, u pravom smislu riječi to i rade.

Kaže gore, Jon ništa nije uradio. Jon je ujedinio Divljane sa svojim ljudima, doveo Deneris sa zmajevima, pronašao zmajstaklo. Jedini je shvatio kolika su prijetnja WW. I sad neko kenja kako ništa nije uradio, a s druge strane njegov zmaj je srušio Night Kinga, tako da je i to donekle zaslužan.
Svi važniji likovi u seriji su imali određenu ulogu i niko tu nije bio bez razloga da se može reći kako ih je neko ubacio bezveze i kako onda kad nisu znali šta će sa njima, ubijali su ih ili su nestajali.

Послато са Tesla_SP9_2 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Na 1080p i nije toliko mracno

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:04 
Šejn je napisao:
Na 1080p i nije toliko mracno

Slika

koja je ovo komedija i od filmova i od serije :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Evil Dead je vr!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Серија је неповратно отишла у три лијепе још у прошлој сезони, тако да од ове финалне нисам много очекивао - мада сам се надао да би могло бити неког искупљења; сад је већ прилично јасно да од тога нема ништа - дапаче, ствари изгледа могу постати само горе. Опет, тешко је било бити неузбуђен пред трећу епизоду, првих пола сата сам имао трнце у стомаку. Онда је дошао период, скоро па досаде, да би финале било такав диван антиклимакс који сам испратио презривим дизањем обрва.

Екипа која се не задовољава пуким холивудским ефектима, спектаклом који захтијева обуставу невјерице иза прага глупости, те скарабуџеним деус екс махина рјешењима је рекла већину тога на претходним страницама. Ко год је ову серију гледао због богатог и разгранатог али смисленог и логичног наратива, те ликова који нису били картонски изговарачи реплика већ такорећи створења од крви и меса, морао је осјетити најгорчи укус након ове епизоде, много више него након оне ступидности из прошле сезоне са поклањањем змаја Краљу Ноћи.

Глупости и грешке ове епизоде су добрим дијелом већ побројане - неке се очигледно нису могле избјећи јер су посљедица лошег писања у претходним сезонама, док су неке бриљантни ад хок нонсенси. Оно што ме ипак фасцинира у стратешком смислу (кад им је већ тактика била ужасна) јесте, шта су, дођавола, мислили да раде са Серсеи? Чак и у варијанти да побиједе Краља Ноћи, знало се да то не може без великих губитака, змајеви су преживјели пуком срећом, дословно је побједа умало била Пирова - мада је и сад питање колико је далеко од тога. Мени је читава идеја чекања Шетача на Сјеверу била лоша, више ми се свиђа варијанта велике сеобе народа, и довођења Шетача пред ноге Серсеи. Кад неће бријег Мухамеду...Овако је Серсеи серијом вулгарних сценаристичких рјешења промовисана у главног играча - нешто што је још у прошлој сезони могло бити елегантно ријешено (и завршено) са пар лијепих села која лијепо горе и Серсеи набијеном на колац (прави, дрвени, не оне које она преферира).

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ronaldo je napisao:
Ako mislite na Sama, nije mrtav, vidi se na kraju da je živ.

Pa čovjek je k'o žohar jebeni...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
shakal je napisao:
Taktika je debilna, pošalji konjicu u mrak na brojnijeg neprijatelja

Logicno je da zrtvujes svoje najbolje borce odmah na pocetku kad nema sanse da naprave neku prednost. Skoro logicno kao sto je mala kuja spustila zmaja da se setka po zemlji da mu se mrtvi mogu natakariti na ledja.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Mala kuja plakala što nisu Džona ubili umjesto Joraha. Ode kruna :D

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 11:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nego, niko ne odgovori je li preživio zmaj kojeg je Džon jahao?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
enc0re je napisao:

Uzimajuci u obzir ko sve koga jebe u ovoj seriji, ovaj post ima samo jedno znacenje.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Citiraj:
Naravno, nije problem komentarisati i tražiti dlaku u jajetu kad napišeš smislen komentar. Ali, ljudi koji traže dlaku u jajetu po forumima, u pravom smislu riječi to i rade.

Evo uzmi primjer Arije, interplanetarnog nindža asasina, za koju kažeš da je predviđena da ubije Noćnog Kralja i da je za to vježbala.
Super. Kad je vježbala? 10 dana u Kings Lendingu s onim plesačem? I onda ide nekoliko mjeseci pauze, što kad se pretvarala da je muško, što dok je služila Tajvina, pa pobjegla, pa ide s Haundom, i više nego dosta da se tih deset dana (u kojima je bilo svakako nemoguće nešto konstantno naučiti) zaboravi. E onda ide Bravos. Prvo što je tamo radila, bilo je da čisti podove. E onda je kupala leševe, e onda je usljedio period od 2-3 sedmice maksimum kad je mogla vježbati, prije no što je oćoravila i izbačena da bude beskućnik. E onda je opet postala šegrt kad je trebala da ubije (a nije) onog lika na dokovima i onu glumicu. Onda ju je ona druga u stomak ubola, ali ajde izvukla se, imodlučila da više neće biti bez lica. I onda dolazi u Vesteros, odjednom protiv Brijen vitla mačem, a u Vinterfelu protiv mrtvih vitla kasnije kopljem kao da ima godine i godine konstantnog iskustva iza sebe. Potpuno nemoguće.
E sad argument može biti ona je vježbala samo se to nije vidjelo, što je jako loš argument. Filmovi i serije su prije svega vizuelni mediji, i koja poenta uopšte gledati isto, ako se pola radnje ne prikazuje, nego ti trebaš predpostaviti da se desila. Takve serije su loše, jer se ne oslanjaju na priču, nego na predpostavke. Jel reći da normalno da cura koja je učila da truje ljude odjednom baca sve bože u istu tačku, jer mi to nismo vidjeli je glupo. Nije ona jedini lik, ima ih više u seriji. Po toj logici mogla je zadnja epizoda trajati 10 minuta, pet minuta prije bitke, i pet poslije, a publici da se ostavi da predpostavi šta se desilo između.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:

Preživio je. Vide se oba zmaja u trajleru za 4. epizodu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Slažem se da ima rupa u njenim treningu ali koji ću kurac gledati kako ona vježba,i onaj period što su prikazali je bio dovoljno mučan.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ma kenjaju ljudi ko foke. Kako god da je prikazano, uvijek bi se našla gomila hejtera koji bi pljuvali po seriji. Meni da je nešto tako loše, ne bih ni gledao. A ono gleda sve epizode i poslije svake dođe na forum i pljuje po režiseru ili scenaristi.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 12:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Joj kakvih scena borbe ima u indijskim filmovima. To bi trebao gledati. Bio bi oduševljen.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

https://www.youtube.com/watch?time_continue=44&v=sRA91h3n2oY

Iduću epizodu gledam s ovima. :iconbiggrin:

Poslednji put menjao Ronaldo dana 30 Apr 2019, 13:08, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 13:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
To puno toga objašnjava.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 230  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]