banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 230  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Apr 2019, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ispada da Rhaegal nije zaginuo nego samo legao da se odmori?

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 08:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Ne valja epizoda? Al kenjate u p.m.
Po meni, a i vecini ostalih sa kojima sam pricao jedna od najboljih od pocetka serije.

Ako vam se ne sviđa ova epizoda, ne znam koji qrac uopste gledate seriju. Bezveze trujete po forumu.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 08:27 
Ronaldo je napisao:
Po meni, a i vecini ostalih sa kojima sam pricao jedna od najboljih od pocetka serije.

Ako vam se ne sviđa ova epizoda, ne znam koji qrac uopste gledate seriju. Bezveze trujete po forumu.

x2

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Mene standardno najvise iritiraju taktike u bitki. Branim se. Imam falange, sanac, zidine, artiljeriju, laku konjicu i jos sto sta. Hm, sta bih prvo da uradim? Najbolje bi bilo da zaletim svu konjicu direktno na daleko brojnijeg neprijatelja, pa cemo dalje viditi sta cemo. Svako ko je prosao prvi tutorijal na Total War zna da kopljanicima zadrzis neprijatelja na mjestu a konjicom (narocito lakom) flenkujes i jurisas sa strane ili sa ledja.
Koji bi debil postavio artiljeriju ispred pjesadije?
Mada, sa onom bitkom bastarda su toliko spustili standarde, da me ovo i ne ljuti toliko...
Generalno, meni se cini da kreatori serije uopste nisu toliko glupi i nesposobni. Jednostavno, namjerno prave sranja, jer sranja bolje prolaze. To je tako...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Epizoda kada se posmatra sama je ok. Meni je daleko gora battle of bastards.
Problem je kad se posmatra orica u cjelini. Djebali su glavni tok price tj ostavili nerazjasnjenim.

Poseban oskar ide za debilnost Brenovog lika.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ronaldo je napisao:

Ne valja kad izađeš vani kežual stajl, a krene kiša da pada...
Ovo je goli kurac, kojeg ni Alky ne bi liznuo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 09:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2019, 09:33
Baš se pretjeruje sa kenjanjem oko epizode, a i oko cijele serije.
Serija je jedna od najboljih ikad snimljenih sa svim nedostacima. Mene lično najbolja.

Epizoda, fenomenalna. Vrhunac serije.

Pitanje: gdje se nalazi Dario Naharis i da li će se on vratiti u seriju sad kad je ljudstvo na izmaku?

Послато са Tesla_SP9_2 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto baš ti pretjeruješ s kenjanjem koliko je serija dobra...šta ćeš sad, babo luda?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Taktika je debilna, pošalji konjicu u mrak na brojnijeg neprijatelja

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Charles22BL je napisao:
Baš se pretjeruje sa kenjanjem oko epizode, a i oko cijele serije.
Serija je jedna od najboljih ikad snimljenih sa svim nedostacima. Mene lično najbolja.

Epizoda, fenomenalna. Vrhunac serije.

Pitanje: gdje se nalazi Dario Naharis i da li će se on vratiti u seriju sad kad je ljudstvo na izmaku?

Slažem se. Najbolja serija koju sam ikad gledao, a i epizoda svakako. Režija i kamera standardno odlične, ali muziku bih posebno izdvojio.

Scena kada se mrtvi približavaju iz mraka, a Sivi Crv stavlja šljem... nenadjebivo. I kod mene je srce onako lupalo.

Gledao sam epizodu sinoć kada su svi pospali sa slušalicama pojačanim do kraja, video na 1080p. Fakat doživljaj! I sve se dobro vidi, ne znam o kakvom mraku pričate.

Ipak kada je Jorah umro, emotivno najjača scena. :cry:

I ja sam pomislio gdje li je Dario, moguće da se pojavi niotkuda.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
shakal je napisao:
Možda je vještica namjerno zapalila baklje, da misle kako će im sada jebati majku. Pa da se zalete i izginu. Bez toga bi se otegla borba, a ona odlučila da umre prije zore. Nije Vučić.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Il mozda zapalila maceve, da u onom mraku vidimo koliko ih je poginulo ? Hmm

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Epizoda me nervira na mnogo načina, toliko je naivno i površno urađeno da boli. Je l' bilo teško malo istražiti kako se čuva tvrđava, angažuješ neke vojne eksperte na primjer... A rupe u priči, beskorisnost Deneris i debilizam sa zmajevima... Jon trči okolo k'o budala sat i 20, ništa korisno nije napravio.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Za beskorisne likove treba zahvaliti autoru knjige. Umislio da je neka književna veličina, uveo masu likova i paralelnih priča pa sad kad ne zna šta će sa njima ili ih pobiju na glupe načine ili jednostavno prestanu da se pojavljuju. Zato i nema završnice serijala vjerovatno. Zapetljao se kao pile u kučine pa ne zna kako da već započete lukove priče spoji u jednu razumnu cjelinu.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Šejn je napisao:

To sam ja odmah pomislio, čisto da vidimo u kojoj se razmjeri odvija bitka...
shakal je napisao:
Epizoda me nervira na mnogo načina, toliko je naivno i površno urađeno da boli. Je l' bilo teško malo istražiti kako se čuva tvrđava, angažuješ neke vojne eksperte na primjer... A rupe u priči, beskorisnost Deneris i debilizam sa zmajevima... Jon trči okolo k'o budala sat i 20, ništa korisno nije napravio.

To ti nije bilo jasno još u prošloj epizodi, kad se u po rasprave o taktici napravi pauza da debeli Sem ispriča svoju životnu priču kako je smrt u stvari zaborav, a život pamćenje...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2019, 09:33
Džontra je napisao:
Eto baš ti pretjeruješ s kenjanjem koliko je serija dobra...šta ćeš sad, babo luda?
Mi smo narod sa najviše fudbalskih, košarkaških stručnjaka, svi sve znaju i svi su najpametniji.
Sad su se pojavili i stručnjaci za film i serije, scenaristi itd.

Mislim da svima vama koji nalazite dlaku u jajetu zapravo problem što ste u glavi stvarali neke svoje ili prisvajali tuđe teorije i sad kad se desilo nešto što nije po vama kako treba, kenjate i pametujete. Kad ste tako pametni, napišite neki scenario za film i uzmite pare.

Serija ima svojih nedostataka i nije sve toliko fenomenalno ali je i takva jedna od najboljih svih vremena, a za mnogo ljudi je i najbolja. Arja se sve vrijeme spremala za to da ubije NK, ali to niko od nas nije shvatio. To je njena uloga i kad se sve sagleda potpuno je logično što ga je ona ubila i kako ga je ubila. NK je htio da zatre sve što je živo, a Bran je predstavljao sjećanje i memoriju i zato je htio da ubije njega. A druga stvar, ostale su još tri epizode, 4h i 30min tako da je moguće još svašta da se desi. Možda će još stvari da se otkrije.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne moram biti doktor da kažem da se ne režeš zahrđalim metalom jer možeš dobiti tetanus...takođe ne moram sam znati pisati dobar scenario da bi prepoznao loš...

To što se tebi dopada serija, super, očigledno se i nama dopada u određenoj mjeri, da li zbog ovoga ili onoga, jer je i dalje gledamo...ali to što ti vidiš neke propuste kao dlaku u jajetu a mi kao nešto ozbiljno, apsolutno ne mjenja ništa, već samo očituje to da različiti ljudi imaju različito mišljenje... To što se tebi ne dopada to što se nama ne dopada serija, to je tvoj problem...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

danijell je napisao:
shakal je napisao:
Možda je vještica namjerno zapalila baklje, da misle kako će im sada jebati majku. Pa da se zalete i izginu. Bez toga bi se otegla borba, a ona odlučila da umre prije zore. Nije Vučić.

Pa Dotrakiji ne znaju drugačije da se bore, nego samo jurišaju. Oni su toliko bili naloženi da su sami krenuli, niko im nije komandovao da krenu na juriš.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Charles22BL je napisao:
Džontra je napisao:
Mi smo narod sa najviše fudbalskih, košarkaških stručnjaka, svi sve znaju i svi su najpametniji.
Sad su se pojavili i stručnjaci za film i serije, scenaristi itd.

Mislim da svima vama koji nalazite dlaku u jajetu zapravo problem što ste u glavi stvarali neke svoje ili prisvajali tuđe teorije i sad kad se desilo nešto što nije po vama kako treba, kenjate i pametujete. Kad ste tako pametni, napišite neki scenario za film i uzmite pare.

Serija ima svojih nedostataka i nije sve toliko fenomenalno ali je i takva jedna od najboljih svih vremena, a za mnogo ljudi je i najbolja. Arja se sve vrijeme spremala za to da ubije NK, ali to niko od nas nije shvatio. To je njena uloga i kad se sve sagleda potpuno je logično što ga je ona ubila i kako ga je ubila. NK je htio da zatre sve što je živo, a Bran je predstavljao sjećanje i memoriju i zato je htio da ubije njega. A druga stvar, ostale su još tri epizode, 4h i 30min tako da je moguće još svašta da se desi. Možda će još stvari da se otkrije.

Slažem se svime što je napisano, osim da su se stručnjaci za film i serije sad pojavili. Naime, oduvijek su bili tu. :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2019, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Šejn je napisao:

To sam ja odmah pomislio, čisto da vidimo u kojoj se razmjeri odvija bitka...
shakal je napisao:

To ti nije bilo jasno još u prošloj epizodi, kad se u po rasprave o taktici napravi pauza da debeli Sem ispriča svoju životnu priču kako je smrt u stvari zaborav, a život pamćenje...

Dobro me podsjeti... Je l' može neko da potvrdi100% da je smarač mrtav? Ako su gotovi on i malo derište onda je to ipak plus za epizodu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4587 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 230  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]