nesoxy je napisao:
Uradio sam doslovno prema uputstvu korisnicke podrske a i dalje imam HBO HD 3 kanala! Je li moguce da je HBO Premium HD dio paketa TV+Net M: 58 KM?
"Poštovani,
Uslugu HBO Promo možete da deaktivirate na našem prodajnom mjestu ili putem daljinskog upravljača, koraci za odjavu HBO Promo:
meni na daljinskom od STB-a
IPTV Shop
Dodatni TV paketi
HBO Promo (treba da čekiraju, pritisnu OK) nakon čega se pojavljuje poruka da li želite otkazati uslugu
potvrde Otkaži (HBO Promo će biti precrtan)
sa desne strane idu na Potvrdi izmjene, DA
raži se unos pin koda (1234)
nakon toga se pojavljuje poruka da je promjena uspješno izvršena, pritisnu Zatvori
pojavi se poruka za osvježenje portala, pritisnu OK.
Ukoliko ne otkažete dodatni HBO paket putem opcije „IPTV shop“ ili na prodajnom mjestu do 31. 03. 2019. godine, korišćenje HBO paketa naplaćivaće se prema Cjenovniku.
S poštovanjem, Korisnička podrška,"
ојим се да ће ти ипак бити наплаћено, тако сам се ја једном давно правио паметан па реко птказаћу сат-два пре краја и на крају отказао пола сата пре истека и није хтело да се откаже, тј. пише да сам отказао али сам га и даље имао и наплата дошла уредно са урачунатим ХБО... Ја мислим да је то пропуст у њиховом софтверу да кад гледаш неки филм или серију у њиховој видеотеци пише да је исти изнајмљен на 24ч по цени од 0.00КМ и онда ја мислим да нем ожеш отказати услугу док ти неистекне претплата изнајмљени садржаја из видеотек.е Нпр. ако си гледао неки филм у среду у 19ч на ХБО видеотеци, нем ожеш дактивирати исти до четввртка у 20ч. А промо се онда забагује и јебаји га, претпостављам да је то у питању.