banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849 ... 933  Sledeća

Kome vise vjerujete u vezi smrti Davida Dragicevica
Institucijama 66%  66%  [ 89 ]
Grupi Pravda za Davida 34%  34%  [ 46 ]
Ukupno glasova : 135
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Mar 2019, 13:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:42
Rocker je napisao:
Kaže Nobilo da će slučaj Dragičević biti najveća obmana na Balkanu . . . Ili tako nekako.
https://www.youtube.com/watch?v=PtZGRfSO23g

Najveća. Veća i od ubistva Zorana Đinđića.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Za Vaskovica odgovara Hertzov komentar u vezi sa GoT.
Otprilike je to to.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 19:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Nobilo, tacno kazuje kako su se protesti pretvorili u politicki pokret.Ali ne kaze nista o tome kako je doslo do toga.
Je li to Davor organizovao i dirigovo??

Odgovor Davor je bio naivan i slijep pa je nasjeo, ozaloscen otac lako manipulisan moze da pokrije dio ove price ali ne cijelu saradu.
Sorry.

Umjesto da se kriminalizuje i ide u tom pracu skrenulo na politikanstvo i zavrsilo na tome, za sada.
Kad se zvanicno umjesala politika i usla na velika vrata? Nije to bilo pisanjem ovog ili onog novinara ili istupom pojedinog politicara, politika je zvanicno krenula sa uvodjenjem "Odbora" u igru.
Ko je aminovo uvodjenje tog odbora?
Ne koje trazio da se formira vec koje omogucio vlast ili ne vlast u skupstini da se odbor formira, mislim da je vlast. Da nije bila vlast za nikad odbor nebi bio formiran.
Govorio sam ja a i Rocker kakva je uloga skupstinski, parlamentarni ili vanparlamentarnih odbora, komisija uvijek i vazda bila od Rimljana do danas.

Jedna i jedina u 99% slucajeva da se kriminalna prica ili po nasem "afera" u kojoj su umijesani politicari, vlast - institucije uvije skrene sa kriminalne u politcku sferu gde se sve moze.
Sa odborom mozes da se vozas kolko te volja i da se bavis svim i svacim kao sto je ovde bio slucaj.

Da li se odbor ili ti komisija uvodi u slucajeve kad Slager ili Cica koknu komsiju u kukuruzistu ili Sinip olaksa firmu za par miliona maraka?

Ne nema "odbora" tu.
Tu ga nece nac garant, naprotiv takvi slucajevi se vrlo brzo kriminalizuju i rijese.

U kriminalnoj proceduri je drugacije ide se brze, i lakse se dolazi do presude. Zasto je potrebna komisija ili odbor ako zakon i institucije rade ???
Pa neko ce reci odbor je bas zato bio i formiran da potvrdi ili negira to.

Da bi to mogao u ovom slucaju odbor bi morao biti sastavljen od timova strucnjaka za rad policije i strucnjaka za rad tuzilastva kao i eksperata za pravna akata i zakone.
U timu bi trebali biti strucnjaci sa iskustvom u polju koje proveravaju i istrazuju vecim ili bar jednakim od onih koje proveravaju.
Naravno da takav odbor i timovi imaj pravo ne samo da zalaze u pojedinacan slucaj vec konkretno da se bave pojedinostima iz istog da bi utvrdili greske ili propuste. Sta je ovde bilo? Smijurija.

Ali eto i Davor je bio za odbor da se formira neko ce reci.
Brale, dajmo malo ozbiljnosti i pustimo Davora on nije bitan u ovoj prici u stvari svako je mogao biti Davor Dragicevic.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Poslednji put menjao Brale001 dana 07 Mar 2019, 20:35, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 20:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Nobilo je samo mali saraf,i dio ove sire grupacije,koja i sad odlucuje o nasim sudbinama,i ovdje i u Hrvatskoj.....koji su prvo lagali Tita da su komunisti,a sad lazu Boga da su vjernici.

Dobro im ide.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 20:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Zadnja dva komentara, iznad moga, pokazuju koliko smo kao narod sjebani.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Masoni...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 20:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Slika

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ja kontam da je Nobilo malo ljubomoran jer nije omastio brk, a vidi da se velike pare vrte.
Stari i prevejani muljator Tomić je mislio "preuzeti" slučaj, ali kurko kekomen, ne da se Feraget preveslati, ipak je to banjalučka škola, taj se družio sa beganovićima :D

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mica TM 8)

https://insajder.in/novost/627143/ifet- ... -eo31nLeC4

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Nobilo je samo mali saraf,i dio ove sire grupacije,koja i sad odlucuje o nasim sudbinama,i ovdje i u Hrvatskoj.....koji su prvo lagali Tita da su komunisti,a sad lazu Boga da su vjernici.

Dobro im ide.

Провалиће их Бог, на крају. :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Rocker je napisao:
Ja kontam da je Nobilo malo ljubomoran jer nije omastio brk, a vidi da se velike pare vrte.
Stari i prevejani muljator Tomić je mislio "preuzeti" slučaj, ali kurko kekomen, ne da se Feraget preveslati, ipak je to banjalučka škola, taj se družio sa beganovićima :D

Pa dobro Rockeru kako mozes tako niske optuzbe i insunacije(jesam dobro napisao ovo zadnje) ?
E vidis sad kako Ante kaze: "Imas li ti i jedan dokaz za to sto tako javno iznosis i kontas".

Ja da sam na njegovom mjestu ja bi te tuzio za nanosenje psihicki povreda i narusavanje ugleda (a i izgleda jer to je povezano)!!
Brale, moram reci ti isto nastupas spram gosn. Ante ko Drasko S. sto je onomada oblatio ugled BL za par decenija( sto rece nas gradonacelnik)... :D
btw,malo sege ne skodi. :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne znam,ko god sta mislio,niti ima vise kakvih Izbora skoro dve sledece godine,nikoji q,da pametnjakovici pisu o manipulaciji....ali velika je tuga ovo u utorak sto ce se desiti,i jedna velika mrlja na Banjaluku i sve nas,sta docekasmo :( :( ..umiralo se i ginulo uvijek,i u miru i u ratovima,al jos banjalucka djeca nisu otkopavana i nosena u tudjinu....ovo je i kamen da proplace :( :(

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nek ga nose... Nek mu se i ćaća sa svojim "dokazima" ne vraća...neće biti ni tuga i sramota ni bilo šta tog dana... Biće dan ko i svaki drugi...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Kako rekoh, i kako Nobilo rece, cacu su izmanipulisali ovi koji su ga nagovorili i na ovaj korak, tj SDS i PDP prevashodno. Dzaba krecis Slageru, koristili ste tudju nesreću kako bi zasjeli u fotelje, sad vas ceka 40 godina nesrece.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brale001 je napisao:
Rocker je napisao:

Pa dobro Rockeru kako mozes tako niske optuzbe i insunacije(jesam dobro napisao ovo zadnje) ?

Ниси. :D

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Kako rekoh, i kako Nobilo rece, cacu su izmanipulisali ovi koji su ga nagovorili i na ovaj korak, tj SDS i PDP prevashodno. Dzaba krecis Slageru, koristili ste tudju nesreću kako bi zasjeli u fotelje, sad vas ceka 40 godina nesrece.

Мислиш поврх ових 16? Много је... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Schlager je napisao:

ljudina.
staaaari banjalučanin.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ја се био пра'о забрин'о да је и Ферагет запалио за Аустрију... :evil3:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Schlager je napisao:
Ne znam,ko god sta mislio,niti ima vise kakvih Izbora skoro dve sledece godine,nikoji q,da pametnjakovici pisu o manipulaciji....ali velika je tuga ovo u utorak sto ce se desiti,i jedna velika mrlja na Banjaluku i sve nas,sta docekasmo :( :( ..umiralo se i ginulo uvijek,i u miru i u ratovima,al jos banjalucka djeca nisu otkopavana i nosena u tudjinu....ovo je i kamen da proplace :( :(

Zašto, pobogu?

Šta su oni dosad uradili što je racionalno? Tako posmatram i ovaj korak.

Poslednji put menjao kutak dana 07 Mar 2019, 22:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2019, 22:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:

kako god,trazi svojoj dusi olaksanja za sve sto si pisao ovdje,i trebas...Ali zbog mene,ili zbog nas,kako kazes,ga ne nose odavde, sigurno...Zelim ti mir.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 18654 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 843, 844, 845, 846, 847, 848, 849 ... 933  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]