banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 10:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 21:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Nemogu da vjerujem da se na ovu temu javljaju ljudi koji u zivotu nisu otisli na 3 utakmice,ja sam vultures i bio sam na sve i jednoj utakmici i ne moze ako neko moze ovudjivati i kuditi Borac onda smo to mi navijaci!!!

Cuj borac nije nikad bio dobar klub!!!haahahah pa ljudi borac je imao jednog od najboljih igraca svih vremena na teritoriji bivse juge,mislim na Tomu Kneza!!!Prvi covjek sa ovih prostora koji je usao u reprezentaciju bivse Juge i zabio go,mislim da je tobilo na svjeckom prvenstvu 1960 protiv paragvaja ili cilea nisam sad siguran!!!

I NEKA ME GAZE,I NEKA ME TUKU JA VOLIM BORAC I BANJALUKU!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jun 2005, 19:50 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
knele jesi li bio i na toj utakmici................????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2005, 05:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2004, 15:19
tuzno je ne imati predstavnika iz glavnog grada Republike Srpske u premijer ligi Bosne i Hercegovine u fudbalu/nogometu.

...ali sad cu bar moci da odem na neku bolju tekmu Drine (Z) kad Borac BL bude dolazio.

:D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 17:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Feb 2005, 16:46
Jesam bio sam kao i na dosad sve i jednoj utakmici!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
jesi i imao sta vidjeti u picku materinu!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Knele je napisao:
Jesam bio sam kao i na dosad sve i jednoj utakmici!!!!

Nema shta svaka chast....jesi ludovao sa tim svojim potpisom i u Zenici...jesi
ludovao sa istim kad je bilo 20 ljudi u Mostaru...

Inace utakmica na kojoj je Knez zabio gol je protiv Francuske...

Jedina situacija koja ce nashem klubu sad odgovarati je filtriranje u prvoj ligi RS...samo to, bilo kakva druga situacija, bilo kakav sramotan povratak u Premijer ligu ce samo ponavljati iste stvari iz godine u godinu, kuburenje na sredini/dnu tabele, uvijek iste price, obecanja, iste prevare, sve u krug, iz godine u godinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 10:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Heheh vidite da je decko strastveni navijac,,,,,

Pa Borac iz 60tih je izmislijo fudbal za ove manekene sada,,,

borac se iz godine u godine bori za sredinu tabele,, i sada je ovo mozda i dobro,,treba ocistiti sve te ljude koji su Borac unistili...

Borcu je mjesto u vrhu nasega fudbal....

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 04:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2005, 23:42
Mogu reci da mi je izuzetno zao sto je Borac pao na ovako niske grane tj. ispadanje iz lige, a najpre zbog toga sto me za Borac vezuju neke uspomene.
Naime, prva Zvezdina utakmica koju sam gledao na Marakani je bila protiv Borca jos kad sam bio 2-3 razred osnovne.
Drugo, po pocetku rata Borac se jedno vreme takmicio u tadasnjoj prvoj ligi Jugoslavije, a kao domacin je igrao u Kostolcu, jednom mestu 5 km od Pozarevca i skoro svaku utakmicu me je cale vodio da gledam, jer je to bila prilika da uzivo gledamo prvoligaske ekipe, a igraci i uprava Borca je cak mislim bila smestena i u hotelu Dunav u Pozarevcu.
A trece, trebao sam pre par godina da predjem u Borac da igram fudbal, i skoro je sve bilo zavrseno i ja sam bas bio zagrejan, cak mi je i moj tadasnji klub odobrio ispisnicu, medjutim tada jos nisam odsluzio vojni rok a to je bio uslov za prelazak, tako da je to odlozeno, a ja sam vojsku stalno odlogao, pa se posle jace povredim, tako da od svega nije bilo nista.

Nisam bas nesto pratio vasu I ligu, tako da me je i iznenadilo ispadanje Borca, i sad jedino sto ostaje je da se klub bolje organizuje i da se vec sledece godine vrate u I ligu.Zelim im srece i prvac prva liga!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 12:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
nismo mi jos definitivno ispali iz lige,a po svemu sudeci i necemo.....i ako Bog da bice napokon bolje jer su se pocele desavat neke pozitivne promjene u klubu...

svima nama prva ljubav je Borac! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 14:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
bolje je da ispadnemo , razlozi su veoma poznati .. bolje da igramo u nasoj srpskoj ligi :)

http://www.lesinari.net

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
^ pratim
jedva chekam derbi Rudar PD - Borac haha :lol: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 16:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2003, 23:13
Ah Prijedor....

Prva ljubav zaborava nema...... :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2005, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
al najbolji

Sloga TRN - Borac BL :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2005, 13:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
ako cemo realno: borac je kupio nekoliko tekmi na kraju.. u kladionici je bila blokirana svaka tekma borca u zadnjih 5 kola.. i vulturesi su tu znali a na par tekmi na kojima sam bio raja se smijala.. dakle, zasto napadati savez i sl kada se isti taj borac dokopao bodova na isti nacin.. SRAMAN! imaju los tim, igraci bolje piju po capu nego li igraju, sminkeri po gradu setkaju kao da su u manchesteru... mrzim premijer ligu ali svo ovo vrijeme, a sada smileski dodje i laje na istu.. pa nije se trebala ni igrati.. pricalo se da ce kvalitet fudbala biti bolji u RS i tzv. bih.. jel BOLJI?????
samo sve vise nacionalnih ispada i kod nas u RS i kod njih.. kako god najzalije mi je tih mladih ljudi, gotovo klinaca koji idu na istok, pjevaju i loze se... za koga??? jedino za GRAD.. sredite obale vrbasa, GRADU je to bolje nego imate onakve majmune u borcu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 00:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Svidja mi se izjava jdenog od funkcionera Borca da ce se vratiti u prvu ligu ekspresno i da ce napraviti jak Borac a zeljo i rudar u Banjaluci vise nikada nece biti dobro dosli !!! (i kada bi jos to tako bilo i u stvarnosti...)[/quote]

Kad je to Zeljo(zasluzili su bar veliko slovo, ako je i Borac) ili bilo koji klub iz federacije bio dobrodosao u Banjaluci???

Jos se ne predajemo, zadnje kolo jos nije registrovano, iako su ekipe za Evropu prijavljene! Sramota jeste, nema sta, al sa onakvim budzetom i fondom igraca dobro da su se borili i za opstanak!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 11:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Maj 2005, 19:06
Sondri je napisao:
napraviti jak Borac a zeljo i rudar u Banjaluci vise nikada nece biti dobro dosli !!

Ko god da je dao takvu izjavu pravi je glupson i otvoreno je protiv Borca i grada BL.Otvoreno govoriti da neki klub nije dobro dosao moze samo idiot.Pa na koji nacin misle poboljsati stanje u klubu?Tukuci gostujuce igrace(kao sto se desavalo) sigurno nece biti bolje.
Zao mi je Borca koji nikad nije bio u losijoj poziciji (to sve zahvaljujuci upravi i navijacima (divljacima) koji nisu znali odvojiti politiku od sporta).
SVE ste nam upropastili u gradu - ama bas SVE -- Rukomet,fudbal,boks,zensku kosarku... Sve ono zasto se cijeli grad zalagao decenijama vi ste unistili za tren.Kako i nebi kad nije vase.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 12:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2004, 00:48
daj selam razguli sa ovog foruma,kao sto si i razgulio 90-te iz BL....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 04:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Treba naci dobrog trenera. Smilevski nije taj, a onda podmladak, rad i rad, poslije cega dolazi rezultat. Nekad smo imali zvijezde: Kneza, Kovacevica, Fazlica, Kasumagica, itd. Zasto ne imati ponovo neke nove klince, slicne njima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jun 2005, 15:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
liga ce biti prosirena, te se prema tome protekla sezona smatra vrlo uspjesnom. kakav expresan povratak nazad...bash me interesuje koliko je sve to koshtalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2005, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Prosiruju ligu na 17 klubova, znaci svako kolo jedna ekipa ceka! Sve to zbog Borca, pa ne moze da nema kluba iz Banjaluke u Premier ligi BIH!!! Da se sad malo pojacati nekim osrednjim igracima iz Srbije i da se ovo nikad vise ne ponovi! Sreco je napustio Partizan i potpisao za Sarajevo tako da jedini koji je nesto znao s loptom u Borcu vise nije tu!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 41 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]