А стварно би могли више промовисати себе на Дану Републике Српске, а не само копирати Србију. Имамо ми прелепих родољубивих песама које апсолутно никог не вређају, чак ни не помињу.
А ово са брнабиЧком (нмс) ја доживљавам као понижењем на квадрат.

Прво понижење је било колективно српском народу кад је постала председник владе, а сад ово отишло на квадрат кад је добила орден Српске. Изгледа ће Жељка Цвијановић стопама Томе Николића, неће железаре моћи надати ордења...
А што се тиче дефилеа или ти параде... Не знам, можда би само полиција и ветерани требали парадирати... Који ће нам андрак и бабе и жабе тамо да се шетају...
Овако су могли проћи и спортисти Борца кад су већ Игокее, а могла је и грађевинска машинерија да загрми мало.

Па могли су нпр. мале клинце нпр. обући у униформе ПРС или ВРС то би баш било слатко да и они одмарширају, боље рећи протрчкараају.
Могло би боље дефинитивно. Могла би полиција узети и пар оних транспортера Лазар 3 па да их има бар овако за курчење и један борбени хелихоптерчић.
А дискутабилно ми је и да ли је боље него прошлих година... Некако су ми оне униформе прошле године биле боље и они полицајци што су у практично војним униформама хорски одлично отпевали ,,Пукни зоро''. И ипак су били наши војници из ОС БиХ, који су технички наследници ВРС, мада је и то дискутабилно... Ове године ми се свиђала песма ,,Христе Боже'', али је Зору требало избацити и убацити неку локалнију. И она полицијска возила су најбољи део данашње параде.
Ево ово је нопр. прелеппа песма о Српској а нова је и мало ко за њу зна.
https://www.youtube.com/watch?v=-EfjitZp-jAЕто спортисти Борца ми промакли па одмах крен'о пљувати.
У шта сам ја данас гледао браћо мила...