Дошао је и тај дан.

Истекао ми са њима онај фантастични уговор који сам уловио у октобру 2016. кад су промовисали оптику па сам имао њихов средњи пакет, додуше са брзином 100/20 за само 49КМ + 4КМ за додатни СТБ.
Назва ме јутрос лик и каже уговор је истекао још у октобру, нудимо вам ''акцију'' да потпишете нови уговор или ако нећете од следећег месеца ћете бити аутоматски пребачени на средњи пакет и плаћаћете 75КМ месец за месец.
И као нуди ми најјефтинији трио пакет првих 6 месеци по 43КМ, а осталих 18 по 58КМ (заборави га питати да ли је то са или без другог СТБ

Ухватио ме на препад, ја се погубио.

) или средњи по цени за првих 12 месеци по 52КМ и других 12 месеци за 75КМ. Најскупљи трио пакет нисмо ни помињали. Одем ја онда на њихов сајт и видим да дају неки поклон бон до 400КМ и ХБО до марта, то ми није помињао, знам за ХБО то сви имају, али ништа не знам за поклон бон!? Можда се та ''акција'' у којој добијам првих 6/12 месеци јефтиније односи на ''поклон бон''? И редовна цена средњем пакету је 70КМ, а он мени рече 75.
https://mtel.ba/Paketi/Sa-3-usluge/TV-NET-TEL Углавном ја сам одабрао најјефтинији пакет јер ме у тој несрећи сунце огрејало кад је рекао ако имам оптику добијам 100/50 што му дође и боље него што сад имам иако ми је аплоад небитан. И додатно ћу себи ручно укључити ХД пакет и то је то. У Плус пакету и пинк плус пакету ионако нема ишта вредно, добро има дивља нац. географја, фокс крими и пинк хорор и вестерн, али реално нисам та 4 канала укупно гледао 2ч у ове 2 год.
Јел' имате какав савет док се нисам поново венчао за њих?

Овај поклон бон, јел' то та фора са првих 6/12 месеци јефтиније?
И да, питао сам које уређаје могу добити за 1КМ, каже само фиксни телефон, реко ај' дај, а ТВ, таблет и Сони 4. Каже таблет за 40+КМ, ТВ за 280+КМ, а Сони 4 он мисли да немају на стању...