banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 20:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Život me naučio da nikome ne vjerujem.

Šala mala, i ja sam pročitao da kad se pređe na veći dobija TV za marku, zato sam pitao.

Elem, sad je situacija da se bira ili bonus na kartici ili TV za 1KM? Jesam dobro?

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Koliko znam dobija se i bonus i TV za marku

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Bonus ILI TV. Na tebi je da odabereš. Kažem, nisam siguran sad za TV, ja sam prije dvadesetak dana potpisao ugovor. Sad, koliko vidim, reklamiraju samo bonus. Da li akcija sa televizorima još traje, pitanje je sad.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Evo, nađoh letak od koga je sve počelo. :) Na dnu piše da ponuda važi do 30.11.18 ili do isteka zaliha

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka

Na sajtu ima, raspitaćemo se. Vidim da imaju neke tablete i fiksni za marku takođe, vjerovatno uz neke pakete.

Sad je nova akcija do kraja januara.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 22:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 29 Avg 2018, 06:03
Zavisi sve od akcije do akcije, bukvalno, prije par mjeseci je to moglo da i kome je istekao i kome nije ugovor, ako uzima IPTV i prelazi na Trio, sleduje mu TV za 1 KM.

Sto se tice ove akcije, ako si pod ugovorom za Duo i prelazis na Trio, ne mozes dobiti za 1KM TV, mozes samo kombinovati ovako kako sam gore napisao, a ni ti ne mora da znaci. Ako si npr, potpisao ugovor za Duo 1.septembra, 2018 pa nadalje i sad hoces da predjes na Trio, nemas pravo ni na jednu akciju.

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
fiksni možeš dobiti u svakoj opciji, za tablet nisam siguran, mada trenutno ima neki Alcatel krš za marku.

Trebali bi lijepo staviti na sajt sve opcije jasno sa cijenama, a ne ovako moraš zvati call centar i moliti se da te zapadne neko ko zna sve odgovore...

Citiraj:
Pokloni koje smo vam pripremili spakovani su ovako:

Novčani iznos za avansno plaćanje računa + poklon bon za kupovinu uređaja + HBO
Novčani iznos za avansno plaćanje računa + gratis drugi i treći IPTV prijemnik + HBO
Novčani iznos na Addico kartici + poklon bon za kupovinu uređaja + HBO
Novčani iznos na Addico kartici + gratis drugi i treći IPTV prijemnik + HBO

https://mtel.ba/privatni/a3715-Praznici ... akete.html

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam, meni je istekao ugovor za duo, nudili su mi sve ako pređem na trio - bonus od 250 KM i TV za 1 KM. Pošto nisam prešao na trio, samo sam produžio ugovor za duo dobio sam fiksni telefon za marku ali naravno gospoda ni taj fiksni nikad "nemaju na stanju".

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Srdjanv092 je napisao:
Zavisi sve od akcije do akcije, bukvalno, prije par mjeseci je to moglo da i kome je istekao i kome nije ugovor, ako uzima IPTV i prelazi na Trio, sleduje mu TV za 1 KM.

Sto se tice ove akcije, ako si pod ugovorom za Duo i prelazis na Trio, ne mozes dobiti za 1KM TV, mozes samo kombinovati ovako kako sam gore napisao, a ni ti ne mora da znaci. Ako si npr, potpisao ugovor za Duo 1.septembra, 2018 pa nadalje i sad hoces da predjes na Trio, nemas pravo ni na jednu akciju.

A ako prelazim sa DUO S na DUO M (veci paket ) ?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Ima li ikakvih pogodnosti ukoliko ja, kao neko ko je pod ugovorom još nekoliko mjeseci, produžim ugovor na novih 2 godine, bez mijenjanja paketa? Koristim trio paket. Za mene ne bi bilo zanemarivo i da mi ukinu onih dodatnih 4km za drugi risiver.

Послато са Redmi 4 уз помоћ Тапатока

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:09 
Voajer
Voajer

Daky je napisao:
Ne znam, meni je istekao ugovor za duo, nudili su mi sve ako pređem na trio - bonus od 250 KM i TV za 1 KM. Pošto nisam prešao na trio, samo sam produžio ugovor za duo dobio sam fiksni telefon za marku ali naravno gospoda ni taj fiksni nikad "nemaju na stanju".
Nudili su ti sve jer su ti vjerovatno objasnjavali sta sve mozes dobiti, ali naravno da ne mozes dobiti sve. Biras TV za 1KM (ako ti je istekao ugovor za Duo), 250KM avans + 100KM vaucer ili 180KM Avans + drugi, treci STB gratis. To je trenutna akcija.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:10 
Voajer
Voajer

wizzy_bl je napisao:
Srdjanv092 je napisao:

Ako je istekao ugovor ide akcija za produzenje. Ako prelazis na Net Tel M dobijas 15KM popust 6mj, ako ostajes na Net Tel S dobijas 7,5KM popust 6 mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:12 
Voajer
Voajer

luckyll je napisao:
Ima li ikakvih pogodnosti ukoliko ja, kao neko ko je pod ugovorom još nekoliko mjeseci, produžim ugovor na novih 2 godine, bez mijenjanja paketa? Koristim trio paket. Za mene ne bi bilo zanemarivo i da mi ukinu onih dodatnih 4km za drugi risiver.

Nema, moras sacekati da ti istekne ugovor. Ali, drugi, treci STB gratis trenutno vrijedi samo za nove korisnike. Prije par mjeseci je vrijedilo i za postojece koji produzavaju, tako da, ko zna, mozda bude opet.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka

Nove u smislu novih korisnika ili onih koji uzimaju veći paket, to me buni isto. Nek jebeno napišu šta nude i kako.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Maj 2011, 18:21
Srdjanv092 je napisao:
luckyll je napisao:

Nema, moras sacekati da ti istekne ugovor. Ali, drugi, treci STB gratis trenutno vrijedi samo za nove korisnike. Prije par mjeseci je vrijedilo i za postojece koji produzavaju, tako da, ko zna, mozda bude opet.

Hvala

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Srdjanv092 je napisao:
Daky je napisao:
Nudili su ti sve jer su ti vjerovatno objasnjavali sta sve mozes dobiti, ali naravno da ne mozes dobiti sve. Biras TV za 1KM (ako ti je istekao ugovor za Duo), 250KM avans + 100KM vaucer ili 180KM Avans + drugi, treci STB gratis. To je trenutna akcija.

Ne, tip mi je upravo nabrajao da bih dobio sve to,znam šta sam čuo. Druga stvar je ako je neupućen ili hoće da upeca ljude na to, što me ne bi čudilo.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2018, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Srdjanv092 je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Srdjanv092 je napisao:

Ako je istekao ugovor ide akcija za produzenje. Ako prelazis na Net Tel M dobijas 15KM popust 6mj, ako ostajes na Net Tel S dobijas 7,5KM popust 6 mjeseci.

Mislim na paket NET+TV (onaj jeftiniji). Nije mi istekao ugovor, jos nekih 10 mjeseci, ali kontam da bih mogao preci na tu istu kombinaciju, ali skuplji paket...ako postoji kakkva dobra ponuda :)

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2018, 18:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Zašto na open to go nema sport klub?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2018, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Jan 2015, 20:57
Imam Open Duo (TV + NET) kada sam produžio ugovor prije mjesec dana uzeo sam TV, e da li imam pravo i na tablet ili ne, pošto mi oni nisu rekli ništa?

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2018, 16:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Pitanje, mozda neko zna, da ne camim 3 sata u mtelu zbog 3 sekunde. Prije god. dana sam potpisao ugovor za optiku i M paket, tada sam uzeo tv i tablet... Znaci jos godinu mi traje ugovor. Sad da li mogu uzeti ps4 na ovaj moj paket po onoj cijeni sa sajta 200km? Da li zna neko mozda?
Kada nazovem onaj broj kazu pitaj na salteru :(

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 393, 394, 395, 396, 397, 398, 399 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]