banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 20:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2005, 20:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Ovo postaje sve bolje i bolje..
Ajmo..Fight..Fight...Fight 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 02:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Ne mozesh ti debilima objasniti pa dzaba! dzabe samo kucam ovo kad je nekom lakshe uvaliti metar u dupe nego dve rechenice u glavu!
hajd mi samo odgovorite na par pitanja:

Citiraj:
Mislis da je Partizan uzeo Bogdanovica zato sto mu je trebao igrac na toj poziciji. Uzeli su ga da destabilizuju Zvezdu. Bogdanovic seu Zvezdi afirmisao i od talenta postao igrac, a ovi su ga uzeli kao oformljenog igraca. Isto kao i Vujanica prije par godina i Tomasevica isto tako jos ranije...

U jebo te kakva urota protiv zvezede! E a kad su to bili takvi zajebani igrachi shto ne odoshe negde u evropu a ne u mrski im Partizan!?

Citiraj:
Pretpostavljam da je Rakocevic u Pamesu, za koju je igrao protekle sezone, pao s neba... Odakle je otisao u Spaniju ako smijem da pitam sveznajuceg...

je li se ti trudish da ne prochitash ili je to urodjeno? hajd prochitaj shta sam za njega napisao u proshlom postu mozda ti bude jasnije iz drugog puta!

Citiraj:
Stojakovic je iz Zvezde otisao u Grcku, ako nisi znao, Marko Jaric takodje

istina prvi put chujem. ali znam da je stojakovic sa 16 godina otishao u grchku, shto znachi da nije imao kad da igra u zvezdi (bar ne kao prof)! to ga sigurno zvezda dala dzabe samo da ne bi otishao u partizan!?

Citiraj:
Da te podsjetim da je Radmanovic takodje bio oformljen igrac kad je iz Zvezde presao u Zeleznik, zbog neslaganja sa tadasnjom upravom. Jovo Stanojevic je bio najbolji centar Jugoslavije kad ga je Partizan uzeo od Zvezde, Vujanica necu ni da spominjem. Da u jednom derbiju nije dao 40 poena Partizanu ne bi ni znali da postoji.

Nek partizan nije chuo za njega, bitno je da su za njega ostali chuli tek poshto je doshao u partizan! Shto je i poenta cele priche!
A shto se bogdanovica tiche sigurno je utekao iz zvezde zato shto mu je tamo bilo supeeer (e paz ti izjave da zvezda nije pravila prepreke xexexex)? ili mozda shto je on rodjen samo da bi iz zvezde preshao u partizan, tako se jebi ga zvezde poklopile. I bog je protiv cigana! Urota kosmichih dimenzija!! xexexeexe

Znachi, josh jednom pitam, zashto svi ovi igrachi kad su toliko bili dobri, talentovani, ama afirmisani totalno, zashto odu prvo u partizan pa onda negde vani?????????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2005, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
AdelonE je napisao:
je li se ti trudish da ne prochitash ili je to urodjeno? hajd prochitaj shta sam za njega napisao u proshlom postu mozda ti bude jasnije iz drugog puta!

AdelonE je napisao:
shto se tiche rakochevica on ti je bio u zvezdi, pa otishao i popushio na draftu pa je nastavio u buducnosti pa iz buducnosti u minesotu, pa onda se vratiou zvezdu tako da faktichki i on nije otishao iz zvezde negde vani

Toliko o mojim propustima u citanju... Hoces da ti nacrtam o sveznajuci...Ovo si oboje ti napisao...Hoces i da ponovim svoje pitanje.Odakle je otisao u Pamesu za koju trenutno igra?

AdelonE je napisao:
Ne mozesh ti debilima objasniti pa dzaba! dzabe samo kucam ovo kad je nekom lakshe uvaliti metar u dupe nego dve rechenice u glavu!

Vrlo suptilno, nema sta. Tipicno da ljudi manjak argumenta i nedostatak bogatijeg vokabulara nadoknade uvredama i parafraziranjem priprostih narodnih izreka...

AdelonE je napisao:
(e paz ti izjave da zvezda nije pravila prepreke xexexex

Da mu je Zvezda pravila prepreke doticni ne bi ni igrao ove sezone, vec bi je presjedio na tribinama, posto je imao vazeci ugovor sa Zvezdom a potpisao novi s Partizanom.Zvezda je odustala od sudjenja i arbitraze, a mogla je da istjeruje pravdu do kraja, ali je odlucila da odustane, jer pomenuti igrac ne bi mogao da igra dok proces ne bude gotov.
Uostalom...
Cemu rasprava uopste kad meni debilu ne mozes nista objasniti...

Citiraj:
Znachi, josh jednom pitam, zashto svi ovi igrachi kad su toliko bili dobri, talentovani, ama afirmisani totalno, zashto odu prvo u partizan pa onda negde vani?????????

Ne pada mi na pamet da sad drzim predavanja o ulozi marketinga finansijske pozadine i svemu ostalom sto se ne odigrava na parketu.
Odgovoricu kontra - pitanjem. Zasto tako veliki i sjajan, bajan klub prvo saceka da im neko drugi napravi igraca pa tek onda ga uzmu za sebe.pa taj isti spominjani Bodanovic je dvije sezone bio pod nosem Vujosevicu dok je igrao za Ciklon i Radnicki, pa ovaj nije ni pomisljao da ga uzme sve dok nije postao Zvezdin igrac. Tvoj veliki Partizan ima finansijsku moc i reputaciju izgradjenu na prethodnim uspjesima i naravno dobru marketinsku i finansijsku pozadinu koja mu omogucava da ponudi igracima mnogo vise nego bilo koji drugi klub na nasim prostorima...
Eto to je sturo objasnjenje. Hoces da te podsjetim da je prije dvije ili tri sezone Partizan htio po svaku cijenu da dovede i Milutina Aleksica iz Zvezde iako je kompletna javnost bila zacudjena tim potezom jer im objektivno nije bio potreban igrac njegovog profila. Mislis li da je slucajno sto svake sezone Partizan zeli da dovede po jednog igraca iz Zvezde. To ti se u propagandnim krugovima naziva destabilizacija protivnika, a posto vidim da lakse razumijes narodni jezik i da ti narodne izreke bolje leze, onda narodski receno "Da komsiji crkne krava"

Toliko od mene...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 03:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dzabe je tebi i dva puta govoriti. Kljucni deo rechenice je da je iz buducnosti otishao u minesotu! shto znachi da je otishao u nba. a samim tim to znachi da je otishao vani. Al opet podvlachim da je otishao iz buducnosti a ne iz zvezde!!!!!! kontash sad?

A shto se tiche bogdanovica, pa da li je sluchajno moguce da je zvezda odustala zato shto je videla da ce izgubiti na spor!

Citiraj:
Ne pada mi na pamet da sad drzim predavanja o ulozi marketinga finansijske pozadine i svemu ostalom sto se ne odigrava na parketu.

xexexexexexeex
uh shto me ne prosvetli? ti mozesh da drzish predavanja samo o stvarima koje si prochitao u trecem oku ili zoni sumraka! ono tipa raznoraznih zavera! a videlo se na parketu ove godine!

Citiraj:
Tvoj veliki Partizan ima finansijsku moc i reputaciju izgradjenu na prethodnim uspjesima i naravno dobru marketinsku i finansijsku pozadinu koja mu omogucava da ponudi igracima mnogo vise nego bilo koji drugi klub na nasim prostorima...

hvala na komplimentu!
al opet te pitam, ako su ti momci vec afirmisani igrachi zasto ne odbiju partizana pa prihvate neku od ponuda inostranih klubova?! ah da, takvih ponuda nema! sve ti je to, moj ti nitro, zavera. Ama i uleb i fiba su tu ukljucheni (http://www.trece_oko.com garant ima neke podatke o tome :lol: )

Citiraj:
Hoces da te podsjetim da je prije dvije ili tri sezone Partizan htio po svaku cijenu da dovede i Milutina Aleksica iz Zvezde iako je kompletna javnost bila zacudjena tim potezom jer im objektivno nije bio potreban igrac njegovog profila.

Toliko o tvojim argumentima (a ja sam naveo imena i prezimena igracha koji su iz Partizana otishli u nba i eur). Tvoji argumenti su tipa "secash se shta je rekla ova komshinica onoj drugoj" i sl. Otkud ti majke ti znash zashto je uprava partizana htela da ga uzme. i shto je najbitnije chovek je 2002/2003 igrao u buducnosti!

Citiraj:
Mislis li da je slucajno sto svake sezone Partizan zeli da dovede po jednog igraca iz Zvezde.

Ma kakvi sluchajno. Cilj partizana je da zvezda ode u drugu ligu, pa taman da partizan ne uzme ni jednu titulu! ili mozda, mada ne verujem, shto je zvezda nesposobna da zadrzi igracha jer je duboko neorganizovan klub sa nesposobnim ljudima, pa joj i grachi svake godine odlaze u refleks, hemofarm, buducnost i gle ti drskosti, u partizan? a ja mislim da je najverovatnije da je to zavera protiv zvezde, jer u zoni sumraka sve je moguce :lol:

Citiraj:
Toliko od mene...

stvarno, ali stvarno (ne zezam te) ova ti je do sada bila najargumentovanija rechenica :lol:

ps a ovo "vokabular" da to nije neshto vezano za cugu npr votka i red bul
pa se skratilo?
a ovo "suptilno" da to nema neke veze sa papirima koji se vade u SUP-u (ono npr dobio sam suptilne papire)
a ovo parafraziranje e to je garant friziranje motora koji rade na paru samo shto I prelazi u A? xexexexexeexex
Hajde M.Vujaklijo potrudi se pa nama priprostim (dodushe sa jakim, nepravilno i vulgarno, napisanim argumentima) objasni?! :lol: :lol: [/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 14:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kao sto rekoh ja nemam vise sta da dodam... Rekao sam svoje, a ti licne uvrede i ismijavanja tudjih misljenja ostavi za neki drugi forum...
Jos jedan pozdrav od debila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2005, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bas mi neki djavo ne da mira...
Samo da ne ispadne da lupetam bezveze i "neargumentovano"

Neki od bivsih Zvezdinih igraca

Predrag Stojakovic
Marko Jaric
Dragan Tarlac
Dragan Lukovski
Dusan Vukcevic
Sasa Obradovic
Igor Rakocevic

Od igraca koje je AdelonE naveo kao vrhunske primjere Partizanovog afirmisanja igraca trenutno u NBA igraju dvojica (Krstic i Drobnjak), dok je bivsih Zvezdinih igraca u NBA trenutno trojica (Jaric, Stojakovic,Radmanovic)

A da AdelonE sveznajuci. Provjeri svoje podatke (argumente) malo bolje pa ces vjerovatno vidjeti da je Vlado Scepanovic iz Buducnosti (kljucna rijec) otisao u Efes Pilsen pa se vratio u Partizan, kad si se vec bio nakacio na Rakocevicev odlazak iz Buducnosti, a ne iz Zvezde. Koliko znam i Dejan Tomasevic je iz Buducnosti (ne iz Partizana) otisao u inostranstvo...

A evo jos nesto, kad smo vec kod Buducnosti...
Lista njihovih igraca koji su igrali ili igraju u inostranstvu

Aleksandar Pavlovic
Zarko Cabarkapa
Igor Rakocevic
Milenko Topic
Slavko Vranjes
Dejan Tomasevic
Vlado Scepanovic

Jos smatras da je Partizan apsolutno superioran u odnosu na sve ostale nase klubove...

Znaci Tomasevic - nije partizanov po tvojoj logici, Scepanovic - nije Partizanov po istoj logici...
Stanojevic, Vujanic - bivsi igraci Zvezde, jesu li Partizanovi ili mozda mamini i tatini, ili mozda Bozji

Eto sad da zakljucimo...

KK Partizan jos uvijek vazi za bolje organizovan klub od Zvezde. Cinjenica je da je Zvezda zahvaljujuci odredjenom spletu okolnosti dugo godina bila u krizi, kako finansijskoj tako i rezultatskoj i da je to ostavilo traga i da je to jedan od glavnih razloga sto je narusena njena reputacija kao vrhunskog kluba. Da je Partizan trofejniji diskutabilno je. NIsam siguran ali mislim da Zvezda jos uvijek ima vise osvojenih titula. Da je Partizan ove sezone bio bolji i pokazao to na parketu - jeste... Ko je ciji igrac je stvarno rasprava ravna onoj o kokosi i jajetu...

Primjer... ja recimo tvrdim da je Vladimir Radmanovic u Zvezdi oformljen i afirmisan kao igrac, jer je tamo ponikao i dobio priliku u prvom timu, dok ce AdelonE tvrditi da je njega afirmisao FMP za koji je igrao jednu sezonu i iz kojeg je otisao u NBA... Ko je sad tu u pravu?

Jos jednom pozdrav od debila...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 05:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

mislio sam da si pametan lik ali daleko je od toga! a sa budalom se ne vredi prepirati shto reche neko!

ne mogu da verujem da prichash kako su stojakovic i jaric neshto imali sa zvezdom.
AMA COVECHE STOJAKOVIC JE OTISHAO SA 16 GODINA U GRCHKU A SA 14 JE IZ S.POZEGE DOSHAO U BG!. o chemu ti prichash, kakve on veze ima sa zvezdom????????????????????????????????????? je li i jednu prvoligashku utakmicu odigrao???????????

boli me qrc shto te ovo vredja ali shta ti spominjesh scepanovica i tomasevica?????? pa stupi u kontakt sa tom dvojicom ljudi pa ih pitaj koji im je klub u srcu!!!!!! daj vishe ne seri i cuti, jer svi znaju shta je partizan u kosharci za zvezdu!!! i ti mi nabrajash igrache buducnosti??? aco pavlovic????????? pa lik je sa koledza otishao u nba!!!!!

ama pa buducnost je za vas kraljevski klub! ali opet nije ni do kolena partizanu!
ustvari glup si i tvrdoglav da bilo shta priznash!

i od te tvoje tvrdoglavosti i ne vidish kako Ti "zvezdini" igrachi pozdravljaju grobare kad dolaze u bgd u euroligi, i kako im jug vraca. a kako ih cigani dochekuju? (naravno ne u euroligi)

ponavljash se, i prepisujesh od acrobatica!
jaric, stojakovic, radmanovic su zvezdini igrachi u nba?????? pa kad je neko od ta tri igracha zavirio u kk zvezda od kada su u nba!?? pa chitash li ti ikad dnevnu shtampu choveche, ako nishta drugo???????

ako ne kontash nemoj vishe odgovarati na postove..tomashevic, stanojevic i vujanic su bili partizanovi igrachi i uvek bice!

a pitaj radmanovica shta misli o zvezdi!!! pa onda prichaj ciji je on igrach!

i ko su bre dusan vukcevic i slavko vranjesh???? igrachine nema shta!

tomashevic je iz zvezde preshao u partizan!
ma bilo shta da ti se kaze ti cesh opet lupati gluposti i srati o nekoj zaveri i unutrashnjoj jachini zvezde!
pa ove igrache koje si spomeo, tarlac i stojakovic pa oni su otishli u grchko sa 16 odnosno 17 godina! kakve oni veze sa zvezdom imaju?

eee aloooo pa oni imaju i grchko drzavljanstvo!

al shto se ja trudim da neshto tebi objasnim? takvim ljudima kao shto si ti nema pomoci! svaka istina koja tebi ne odgovara nije istina.

ps jedva chekam novu sezonu da vam opet kupimo nekog igracha i da opet ostanate bez titule!

NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2005, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mislim da za vrijedjanjem nema potrebe. Ja nijednom rjecju nisam uvrijedio ni tebe niti Partizan kao klub, a ti se trudis da mene i Zvezdu pljunes u svakom postu...

Nitro je napisao:
KK Partizan jos uvijek vazi za bolje organizovan klub od Zvezde......Da je Partizan ove sezone bio bolji i pokazao to na parketu - jeste...

Ako ovo nije bilo dovoljno i jasno receno od mene ne znam sta bi trebalo da uradim. Da se poklonim i poljubim zemlju...

Non - stop pricas o argumentima, a kad ti ja skrenem paznju da si i ti pogrijesio argumentujuci odredjene detalje, ja postajem debil i glupan...Kao sto rekoh jako suptilno sa tvoje strane.
Skrenuo sam ti paznju da ni Tomasevic ni Scepanovic nisu otisli u inostranstvu iz Partizana nego iz Buducnosti i da si tu pogrijesio...

AdelonE je napisao:
aco pavlovic????????? pa lik je sa koledza otishao u nba!!!!!

Jesi siguran u ovo? Provjeri svoje argumente malo bolje...

Aleksandar Pavlovic
Nickname: Sasha
Position: G/F
Height: 6' 7''
Weight: 210
Born: 11/15/83
College: Serbia-Montenegro

Koji li je ovo koledz? Zna li neko?

Predrag Stojakovic

1989-1992: Sloga(Slavonska Pozega)(YUG)
1992-1993: Crvena Zvezda Beograd(YUG)
1993-received Greek citizenships
1993-1994: PAOK Thessaloniki (GRE)

Dragan Tarlac
1990/91 Crvena Zvezda
1991/92 Crvena Zvezda
1992/93 Olympiakos Pireaus

AdelonE je napisao:
ustvari glup si i tvrdoglav da bilo shta priznash

Pogledaj citat na pocetku teksta...

Necu vise nista reci jer vec ima tendencija da ovo postane licna rasprava, a ako imas zelju da me jos vrijedjas i omalovazavas moje misljenje samo naprijed. Ja se ne spustam na taj nivo... Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jun 2005, 02:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Player Profile
Peja Stojakovic | 16
Position: F
Born: Jun 9, 1977
Height: 6-10 / 2,08
Weight: 229 lbs. / 103,9 kg.
From : Serbia-Montenegro

znachi sa 16 godina otishao iz zvezde shto sam vec rekao

a shto se tiche tarlaca, to je moja greshka u kucanju jer sam mislio na jarica. i shto je ochigledno jer je tarlac mnogo mator pa da kazem da je sa 17 otishao iz zvezde, a ni sada nisam neshto siguran da je jaric igrao za zvezdu
marko jaric
Year Team League
04-05 LA Clippers NBA
03-04 LA Clippers NBA
02-03 LA Clippers NBA
01-02 Virtus Kinder Bologna ITA
00-01 Virtus Kinder Bologna ITA
99-00 Fortitudo Bologna ITA
98-99 Fortitudo Bologna ITA
97-98 Peristeri Nikas GRE
96-97 Peristeri Nikas GRE

bitno je da je vecheras pala josh jedna titula , 4.uzastopna i da je shto se mene tiche ova rasprava zavrshena!

ZNA SE KO JE NAJBOLJI
NAPRED PARTIZAN!!!
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 29 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]