Dobar dan!
Otisla, vratila se..nisam nikad otisla, ili , nikada ni nisam bila tu?
Evo ovako- nakon dugo vremena, odlucih da se ulogujem ponovo na forum, reko' da vidim sta pametan svijet govori. Kad' ono, zbori svijet pametno, ali Delfinki se neshto ne da sjedit duze od 20 minuta za kompjuterom (ne daj Boze sat! ), pa je to jedan od razloga najvecih sto na forumu mene nema. Mene nema na forumu.
Opcenito, off- line sam.
I, naravno da cu pogledati teme sa "Psihologije" da vidim dokle se stiglo. Sa ove TACHKE gledista, stiglo se do jedne tacke, ali kretanje se i dalje nastavlja do drugih tacki...Ono sto mi je zapelo za oko je ova tema oko "izbora avatara"...ok, otvorim ja topic--- a-ha, ok, velim---, bash zanimljivo, moze, moze.--- Prva strana, druga...posto ih ima 15-16 , a ja ne mogu citati sve, preskocim do zadnje dvije. I UVIJEK SE ISTO "zavrsava", to je ono sto me na forumima u principu i nervira (ne bukvalno NERVIRA, ali distancira me od nastavka diskusije) >>> uvijek se neko s nekim pokaci, desi se udaljavanje od prvobitne diskusije, pa diskusija postane diskusija o stvarima koje bash i nemaju veze sa pocetnom temom. Nek me neko ubijedi da nisam u pravu, ali tako mi se cini. I uvijek se neko nekom izvinjava, i neko se nesto pita...i neko nekom nudi neke bombone
Nego, avatari. Da. Ono sto me poNUKalo da se ukljucim u diskusiju tj. mozda, vise, izrazavanje svog misljenja u vezi s tim ( a nemam pojma jos sta cu pisati, kao sto nikad ni ne znam, vec mi se "desi"), jeste bio misteriozni NESTanaK mog prethodnog avatara.Jest' da nisam bila mjesecima na forumu, ali kada sam otvorila stranicu i vidjela da nema moje slicice onog bica (ne znam tacno sta je , ali podsjeca na neku ribu ili delfina--- meni je to bila mila slicica, jednom rijecju - mila), onda krenuh u pretragu neke nove slicice. I trazih , trazih, sve neki manga fazoni, ovo- ono. ..no nasla sam ovu okatu zivotinjicu iz nekog crtanog filma, Pixar-ovog. Mada ne gledam crtice, ljupka stvorenja iz Pixar produkcije meni odgovaraju, jer su isto tako mila i srdacna , okata, ali ne OKATA kao "manga" likovi
Da, uprvo sam sama sebi postavila pitanje >>> zasto bas uzimam ove slicice, zasto mi se neke ne svidjaju, zasto ne bih stavila sliku neke glumice i sl. Htjela sam ubaciti avatar sa Logo-om serije "NORTHERN EXSPOSURE", ali nisam. I ko kaze da avatar ne otkriva nesto? Otkriva. Da sam stavila "NORTHER EXPOSURE" znalo bi se da voliim tu seriju.Nadasve. Ko zeli vise da zna, pretpostavio bi da volim i jos neke stvari koje su vezane za ovu seriju, ali ko bi dublje analizirao, otisao bi dalje od serije.
Kad citam neciji post, moram vidjeti i avatar koji je. A neki ga i nemaju. Znaci, mozemo imati i potkategoriju onih koji ne zele da istaknu avatar, jer im je to bezveze ili smatraju da to nema nekog prakticno-logicnog smisla, ili zaborave, pa ga nikad, i nikad i nikadaaa ne stave.
Da rezimiram : jedna sam od onih koja gleda prisutne avatare postavljenih postova. Valjda to ima veze i sa onim sto gledam i kako se ljudi oblace.

Pozdrav!