banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 23:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 30 Nov 2018, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2017, 23:37
Zvao sam i tvrde da taj dodatak nikad nije bio "promo" i da se ne može deaktivirati.

EDIT: Ovo je njihov mejl:

"Poštovani,
Provjerom na portalu, utvrđeno je da opcija ZAUDER PROMO ne postoji.
Postoji mogućnost da ste aktivirali opciju ZAUDER pored koje je nazančen iznos od 0,00KM, koja je sastavni dio paketa u oviru kojih se opcija ne fakturiše. Ukoliko naveveni folder nije sastavni dio Vašeg paketa, isti će se fakturisati."

Ok, pisalo je 0,00KM kad sam ga aktivirao ali evo od danas ili prije 2-3 dana piše cijena 8,9KM i stoji kao dokupljena opcija a ne kao sastavni dio Extra paketa.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2018, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Jesi zvao korisnicku sluzbu?

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2018, 16:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2017, 23:37
marko_jandric je napisao:
Na MojTelemach pojavila se promo ponuda SVOD Zauder i prazna promo opcija?

A evo i dokaza da je bio Promo Zauder dok iz Telemacha tvde da nikad nije bio promo. JA se samo nadam da ovu uslugu neće naplatiti a i kako sada njima dokazati da je bio promo?

@boban1982 Da, zvao sam korisničku podršku i takođe tvrde da Zuder nikada nije bio promo i da se ne može deaktivirati prije 180 dana.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2018, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne znam sta bi ti rekao.Nego da te hoce na finjaka za.ebati.Posalji mejl Telemachu,bilo bi dobro da mozes nekako naci podatak da je Zauder bio promo kada si ga aktivirao.Reci im da ces raskinuti ugovor ako ti budu to fakturisali.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2018, 16:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
I ja koliko se sjećam ovo SVOD Zauder je pisalo promo. Tek danas vidim cijenu.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2018, 16:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jest bio promo,danas je stupio na snagu novi cjenovnik.Problem je sada pronaci da je bio promo.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2018, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uskoro bi se u ponudu trebali vratiti kanali AMC i Minimax.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 00:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Meni još uvijek nije stigao račun tako da čekam još koji dan da pišem mail povodom novog poskupljenja .
Ono što sam maloprije vidio na sajtu totala ( baš total , ne Telemach ) je zadnji cjenovnik u kojem stoji da eon košta dvije marke mjesečno . Stvarno bezveze . Em nama korisnicima totala ne daju mogućnost za smart TV eon aplikaciju em na mtelovom ili eltinom internetu najbitniji kanali ne rade , em sad jos žele i ovu osakaćenu android aplikaciju naplaćivati .
Znači ,ja imam premium paket ( plus total kuća ) i sad podižu još marku i po i još da bih pogledao preko eona neki film iz videoteke još moram platiti dvije marke.
Zaslužili su poduži mail

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 07:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

EON je ukljucen u pretplatu Extra i Premijum paketa.I u ranijim cjenovnicima pisalo je da je EON 2 KM pa mi nije fakturisano.Pise na mojtelemach nalogu sta je sve ukljuceno u pretplatu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
To je 2 KM za pakete u koje EON nije uključen, tj. Start paket. U ostalim paketima je besplatan.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Dobro ako je tako kako vas dvojica pišete . Što se tiče moj Telemach stranice ili aplikacije , Bobane, zna tu često biti grešaka pa im ne vjerujem nešto previše . Unazad nekoliko dana je u mom paketu postojala mogućnost aktiviranja eon smart TV aplikacije i upisivanja onog koda ali je stalno izbacivalo gresku i na kraju su to maknuli .
Ne znam , pisacu im sutra mail pa da vidimo da li mogu dobiti kakvu pogodnost da ne raskidam pretplatu . S obzirom da od početka placam ove veće pakete i još imam dodatni resiver vidjecemo koliko žele da me zadrže . Hahaha. Čak sam do nedavno planirao i treći resiver tražiti ali sad bi mi najbolje odgovarala eon smart TV aplikacija kad bi nam to omogućili .
Bilo bi dobro i da mtel krene 15. 12 sa satelitskom uslugom pa da vidimo šta će oni ponuditi .

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nek ti ponude Filmbox,ako se ne varam on nije ni u Premium paketu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 12:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja ću tražiti ,ispod pulta kako se kaže , eon smart TV aplikaciju pa ćemo vidjeti šta će odgovoriti. BN paket i Pink paket me ne zanimaju , filmbox sam imao i isto me nije impresionirao . Niti kvalitetom slike a ni sadržaja

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 13:39 
Veteran
Veteran

Da to ti nije loša opcija, i ja imam dodatni TV u kući ali planirao sam uzeti neki android TV box pa da iskoristim EON za treći TV uz istu cijenu pretplate. :) Samo što je taj EON osakaćen kao što neko reče sa blokiranjem kanala.

Inače kod mene još nije pušten HBO Premium iako su mi dali to. Pisao sam im pa ćemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Imam ja android box ( mi box ) i na njemu eon aplikaciju ( onu za mobilni ) i radi to uz pomoc miša ali kvalitet slike nije kao na originalnoj smart tv aplikaciji. Na smart tv aplikaciji kad se izabere CBR ( konstantni bitrate ) onda stvarno hd kanali izgledaju super . bitrate ide oko 7 Mbit/s dok na totalu idu izmedju 3 i 4.
I stvarno smo mi totalovci zapostavljeni u odnosu na telemach korisnike ( od broja sportklubova pa nekih dobrih kanala koje nemamo na totalu pa do ovog eona )

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I jos jedna stvar . vama kojima su obecali hbo premium ako ostanete pretplatnici da li su vam to rekli u telefonskom razgovoru ili imate napismeno preko maila.
Ako nemate pisani trag uvijek vas/ nas mogu prevariti cim prodje onaj zakonski rok od mjesec dana kad imamo pravo raskinuti ugovor zbog poskupljenja

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene su zvali telefonom i rekli 24 mjeseca HBO.Kasnije sam kontaktirao Telemach i putem mejla su mi potvrdili da sam dobio HBO Premium 12 mjeseci gratis.Trebaju vam u Telemachu odobriti,ovo telefonski sto vam je ponudjeno to je bio predlog a ne i konacna odluka.Naravno mejl cu sacuvati u slucaju da mi ne produze HBO jos sest mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:20 
Veteran
Veteran

Zato ja neću dugo čekati...kontaktirao sam ih već.

A što se slike tiče to je možda do aplikacije ali i do android boxa. Ja sam na TV-u do sada EON gledao isključivo sa laptopa (spojen HDMI kablom). Naravno iz browsera. I slika djeluje ok.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Tako je bolja slika. To što ide preko android aplikacije je namijenjeno mobilnim telefonima i uređajima sa manjim ekranom pa je zato lošiji kvalitet slike.
@Danchi javi kad ti uključe. Mene su zvali tek u petak i takođe još ništa.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2018, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treba sacekati nekoliko radnih dana,da ja nisam bio uporan pitanje kada bi nazvali opet.Ovako su me putem mejla obavestili.
@goran0904 Ovisi od kanala,SK i BN idu sa bitrejtom izmedju 4,5 i 5 dok Fox kanali blizu 8.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]