Šlagzi, nemam ja pojma kakav će Draško biti sutra, a kamoli za dvije godine. Od svih političara za koje se moglo čuti, Draško je jedini koji se bavio stvarnim problemima u gradu. Od svih onih klipana u gradskoj Skupštini, on je jedini pričao o problemima, a klipani su ga u većini slučajeva ismijavali. On možda i nije uticao da se neke stvari isprave ili promijene, ali je barem javno pokazao šta su problemi i svaka mu čast na tome.
Kad je Blagić ganjao da se ne kupuju skupa auta u Vladi, to je bio isto odlična stvar. Iako se pokazalo da je kompletna budala, to je bila pozitivna stvar, jedan plastičan primjer kako možemo do boljeg sutra. Čak i ovo što su nekidan predložili za kulturne ustanove je jako dobro. Neće oni puno para izgubiti, ako daju besplatan ulaz svima od 18 godina, a možda ta djeca i nauče nešto korisno.
Eto, njih dvojica su uradili više od kompletne "ozbiljne" opozicije. Šta je to uradio SDS, NDP, PDP i ostali koji su bili u SzP? Vi stalno bistrite neke visoke politike, nikad ništa konkretno ne radite, i samo kukate nešto. Ja mislim da sam na ovom forumu pisao o mnogim problemima u gradu, pa se nešto ne sjećam da se iko zainteresovao za njih. Evo ti samo par primjera: sfušaren Kastel, sfušareni most i put u Česmi, fekalije koje ljudi ispuštaju na cestu, česti ispadi električne mreže, probijeni rokovi... Ja iako sam ne mogu riješiti te probleme, mogu barem ukazati na njih. To je opet i bolje i više nego što mnogi drugi rade koji dobijaju pare za to.
Nemojte da se busate brojem glasova koje ste dobili, jer ljudi nisu glasali za vas, već protiv vlasti. Vas su samo birali ne nužno kao manje zlo, već možda i jednostavno kao drugo zlo... Šta treba da nam kaže to što Vukota odbija da ostavi funkciju iako je obećao da će to uraditi? Pokradeni glasovi, dža bu... Pa neka dokaže to. Evo novoizabrani Predsjednik Srpske je zvanično već na funkciji. Do kad misli Vukova da vuče tu mantru? Lakše ne rastjerati sve one koji ga pozivaju na odgovornost.
Jebi ga, kad počnemo bilo šta raditi bolje, biće nam barem koliko-toliko bolje...
A ti vidi da li je pametno biti u lađi kojoj je budala kapetan, samo zato što ti se sviđa boja lađe, iako će vas on razbiti o greben...
_________________ Ciao seljazzi...
Ja nisam uštva iz tvoga društva!
Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.
|