banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 17:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 576  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Nov 2018, 22:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nemam problem, samo je zabavna jer se zadesi da neko stvarno i vjeruje u to, sto je nesto izmedju smijesnog i zalosnog :)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2010, 09:21
skeva je napisao:
Nemam problem, samo je zabavna jer se zadesi da neko stvarno i vjeruje u to, sto je nesto izmedju smijesnog i zalosnog :)

To. I sto nece da napise ime, odnosno prezime svog idola. Neutralac, objektivan, nesvrstan :D

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 22:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
skeva je napisao:

Знаш како, једино је жалосна она твоја изјава ономад у вези Обрена, оно нешто типа да "има своју криминалну организацију и нема везе са СДС-ом". Ал' им је висио на плакату. Ваљда случајно. Штампарија сџебала нешто. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dukke je napisao:
skeva je napisao:

To. I sto nece da napise ime, odnosno prezime svog idola. Neutralac, objektivan, nesvrstan :D

Секта. Кажем ја, ал' ми не вјерују... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa naravno da nema veze, to sam Slageru davno rekao, a i ovdje. Ispostavilo se kao tacno.

Vidi, meni ne mozes te price, znam ja kao i ti sta je dobojski SDS (ciji je dio i stanarski, zato su i ispusili kad je bilo odlucujece na pocetku, sada mnogo porodica zivi od opstine i tu je kraj bilo kakvim promjenama), ali te fore gdje propustas prokomentarisati fasisticke odluke vlasti a sskaces na svaku mrlju opozicije su toliko providne da su smijesne, jebiga. :)

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Schlager je napisao:
Nisam m
Cekacu da se javi Cica,kojislio u neku opseznu raspravu ulazit,ali tu su uvijek zastitnici lika i djela,zna se cijeg :D
i je ovdje napisao da se konacno pokazalo nisu svi bezmudasi u SDS,taj post me i nagnao da se javim...a ne ovaj Manituov,koji sam citirao....Manitu ko Manitu :lol:

Bas taj,da ovi sa mudima..sad ostaju u foteljama u Sarajevu...sjedaju i ovdje u fotelje direktora javnih preduzeca,agencija,domova zdravlja,ministarstva...da idu i u ambasade....dok ovi bezmudasi ostaju u opoziciji

Da ukratko,bez fraza i patetike objasni u cemu je razlika izmedju Obrena,Jerinica i ostalih koji mozda isto odluce sledecih dana..u odnosu na ono sto je uradio Stevandic prije tacno 4 god?

Usao u NS RS na listi SDS..tu cak dobio i jedinu funkciju koja pripada opoziciji,mjesto Potpredsjednika NS RS...pa onda,ovako negdje u novembru,progledao...vidio da SDS vise ne vodi srpsku politiku,presao Dodiku iz patriotskih razloga.

Meni je dovoljno samo da Cica napise da je Stevandic tad bio u pravu...pa da vise ne trosim mastilo i da formiram definitivan stav oko ovog sto pise.

Razlika je u tome što će Obrenova struja ostati u SDSu+zvornička+Babaljeva i Sonje Karadžić+Cickova+Mićina...ili misliš da će im Vukota rendom dati nogu u dupe na čelu sa Sonjom radovanovom ;)
U stvari poređenje ove situacije sa Stevandićevom je niđe veze.

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 23:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Какве фашистичке одлуке власти?!? Нешто ми је очигледно промакло у ових задњих пар страница...

И да цитирам Рокера:
Citiraj:
Mile je za SDS profesor kvantne fizike...

4 godine je SDS bio vlast, sta je to uradjeno da se stvari poboljsaju?
Otvorena ambulanta u kotor varosi? Otvoren most kod bratunca?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 03 Nov 2018, 23:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Schlager je napisao:
Nisam m
Cekacu da se javi Cica,kojislio u neku opseznu raspravu ulazit,ali tu su uvijek zastitnici lika i djela,zna se cijeg :D
i je ovdje napisao da se konacno pokazalo nisu svi bezmudasi u SDS,taj post me i nagnao da se javim...a ne ovaj Manituov,koji sam citirao....Manitu ko Manitu :lol:

Bas taj,da ovi sa mudima..sad ostaju u foteljama u Sarajevu...sjedaju i ovdje u fotelje direktora javnih preduzeca,agencija,domova zdravlja,ministarstva...da idu i u ambasade....dok ovi bezmudasi ostaju u opoziciji

Da ukratko,bez fraza i patetike objasni u cemu je razlika izmedju Obrena,Jerinica i ostalih koji mozda isto odluce sledecih dana..u odnosu na ono sto je uradio Stevandic prije tacno 4 god?

Usao u NS RS na listi SDS..tu cak dobio i jedinu funkciju koja pripada opoziciji,mjesto Potpredsjednika NS RS...pa onda,ovako negdje u novembru,progledao...vidio da SDS vise ne vodi srpsku politiku,presao Dodiku iz patriotskih razloga.

Meni je dovoljno samo da Cica napise da je Stevandic tad bio u pravu...pa da vise ne trosim mastilo i da formiram definitivan stav oko ovog sto pise.

Razlika je u tome što će Obrenova struja ostati u SDSu+zvornička+Babaljeva i Sonje Karadžić+Cickova+Mićina...ili misliš da će im Vukota rendom dati nogu u dupe na čelu sa Sonjom radovanovom ;)
U stvari poređenje ove situacije sa Stevandićevom je niđe veze.

Ја како схватих оно са БН-а, та екипа већ више није у СДС-у. :) Што ће рећи да ће изгледа да буде Вукота=СДС.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 00:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Po BN u ostaće samo Vukota ,ekipa oko njega i banjalučki gradski odbor....a i BN je na istom platnom spisku kao Vukota.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 00:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Тај рад.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Schlager je napisao:
Rocker je napisao:
Stevandic ima svoje birace, 3 poslanika u nsrs nije malo.

Pa da...jos uz to,umjesto skode koju je vozio,sad vozi dva Dzipa,nacelnik je na KBC,poslanik u Parlamentarnoj Skupstini BH,u Narodnoj Skupstini Republike Srpske je predsjednik Parlamentarne stranke,sad sa Kostadinom,koji je isto pametan,imace i poslanicki klub.....postupio je "pametno" po forumskim mjerilima...

Vjerovatno ni u ratu nije bilo racionalno poginuti...Mnogo je racionalnije i "pametnije" bilo otici u Svajcarsku.

A počeo je kao predsjednik Sokolskog Društva u Piano baru Hotela Bosna...

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Schlager je napisao:
Rocker je napisao:
@šlagzi

Imaš li nekih zamjerki na Vukotine poteze, ili je Vukota etalon za čojstvo&junaštvo

Doduse,tad je Mladenu ponudio da ide na kompenzacionu listu,i sigurno udje u Parlament BH,ali Mladen je,kao CASTAN covjek, rekao da ne zeli to da prihvati...

Jebote.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 01:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čiča iz Rogače je napisao:
Po BN u ostaće samo Vukota ,ekipa oko njega i banjalučki gradski odbor....a i BN je na istom platnom spisku kao Vukota.

I treba, samo bez Vukote.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 08:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ajmo jedno tehnicko pitanje.
Da li neka stranka prikuplja glasove na osnovu ljubavi ili u tome ima nekakvu ulogu stranacka infrastruktura?
Shodno tome, sta ce se desiti ako ovo sto ostane od SDS.a izgubi infrastruktu u regionima gdje dobijaju najvise glasova?

Da li je realno da ce novu efikasnu infrastrukturu izgraditi ljudi iz BL i slicnih odbora?

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Schlager je napisao:
Sto je u biranju ko ce biti nas kandidat za Parlamentarnu Skupstinu BH iz te Izborne jedinice,dao prednost Obrenu Petrovicu u odnosu na Mladena Bosica,svog politickog oca.

Da, jer je SDSu tako djajno išlo dok je Bosić bio na čelu...dajem glavić na panj da je Bosić imao velikog uticaja na postavljanje Vukote na čelo stranke, jer obično tako ide ... Na čelo je postavio čovjeka čiji je najveći politički trijumf to što je minimum trećinu glasova dobio ne zato što ljudi vjeruju u njega, već zato da bi ljudi išli kontra SNSDa...tu trećinu glasova je mogla dobiti i igračka majmuna na navijanje, kojeg kad pustiš ide u krug i udara u daire, nema razlike u motivu glasanja...
Traži ti Šlager krivce i u penzionerima i u uhljebima i u ovome i onome, ali poraz tvoje stranke dolazi iz nje same... Jer ne vidim da se PDP toliko žali, a u istoj ste poziciji bili prije izbora....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 11:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Znas ono...Ko gubi...... :D

Ok,Cica,posto sad nisi bio iskren,jer i sam dobro znas da ova "ljutnja" Dobojlija nema veze sa Glavnim Odborom u nedjelju,kao da su tu "vrijedjani" "nisu ispostovani" itd.....ni sa samim rezultatima Izbora... i da se i prije Izbora vec pocelo govoriti kako Obren sigurno prelazi Dodiku,pa i ovdje na forumu su to skoro svi tvrdili.......A od onog govora na otvaranju autoputa,kod vecine skoro da nije dilema vise ni bilo...

Ok...ponovicu pitanje uskoro,kad vidis da ti clanovi nisu vise u SDS,za koje ti tvrdis da ce ostati.

Ili ce izaci sami ili ce biti izbaceni.Pa nek pokusaju kod Mile malo da mahalaju mimo odluka stranackih organa i ogromne vecine u stranci..a pogotovo kontra Mile :D

Pa kad ne budu vise clanovi SDS,ponovicu pitanje u cemu je razlika izmedju njih i Stevandica...to ce biti jako brzo.

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Све у свему, СДС иде у нестајање, Дудек узима и идуће опште изборе е онда, значи за 8 година, ствари чак могу и да се промијене. Мислим, то је доста да се формира нова опозиција, која ће нечиме и да се бави, осим пљувањем по позицији.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
U nestajanje moze samo tvoj SNSD i Dudek,kad biologija odradi svoje,i ono sto nas sve neminovno ceka 8)

A SDS ima mnogo vece sanse da nadzivi i tebe,i Dudeka i SNSD i mene :D

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
I za rajh su mislili da će 1000 godina trajati....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2018, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
U nestajanje moze samo tvoj SNSD i Dudek,kad biologija odradi svoje,i ono sto nas sve neminovno ceka 8)

A SDS ima mnogo vece sanse da nadzivi i tebe,i Dudeka i SNSD i mene :D

Аха, "мој"... :lol: Какви сте ви пацијенти, вас неколицина СДС секташа на форуму, па то је стварно за примјер. Тако настају бомбаши самоубице код мунгоса, ако вас ико икад буде питао...

Иначе, поздравих се са Вуком неки дан на Сајму у Београду, купио сам неку његову књигу за познаника, па га замолио да се потпише кад је већ био на штанду. Нисам имао срца да га питам о СПО-у.

Мисли о томе. :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 11505 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 576  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]