banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 30 Sep 2018, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Nisam ja rekao da Vučić nije takav, već samo mislim da je ipak Tadić veći šampion svega lošeg...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
The_new_Statesman je napisao:
Da li je taj jos jedna faca SDS korijena? :-D

Dok je bitisovao kod nas bio je pod kakvom takvom kontrolom :(

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Eno Jeremic tvrdi da Bler ide po Evropi i lobira za podjelu Kosova po Vucicevim instrukcijama.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U 2 dana me 2 agencije za ispitivanje zovu, da im odgovorim na anketu za izbore...
Normalno odjebao sam ih, neću da Bakir moje duboko intimne misli čita...pa da ih proda Guglu za target marketing...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Znači neki likovi zvali... da je neki mili ženski glas, glasao bi ti i za ljiljana Komšića da ti je rekla.

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
nisam znao gdje da ovo okačim, dal na temu Formule 1 ili ovdje :)
Citiraj:

Путин ставио значку са заставом Српске за ревер и пожелио Додику успјех на изборима(ФОТО/ВИДЕО)

Предсједник Републике Српске Милорад Додик разговарао је данас у Сочију с предсједником Русије Владимиром Путином.

На почетку састанка, Путин је пожелио Додику успјех на предстојећим Општим изборима.

Путин је подсјетио на добре односе и успјешну сарадњу Русије и Српске. Рекао је да се односи успјешно развијају у области привреде, посебно у области прераде нафте и уља.

Предсједник Српске поклонио је руском предсједнику значку са заставом Републике Српске коју је Путин ставио на ревер.

Састанку је присуствовао и шеф Представништва Републике Српске у Руској Федерацији Душко Перовић.

Претходно је предсједник Српске, заједно са руским предсједником, пратио трку Формуле 1 за Велику награду Русије.

Додик је раније рекао да с Путином у континуитету разговара два пута годишње и да је задовољан сарадњом са Руском Федерацијом и њеном подршком на простору Српске и БиХ.

Додик је рекао да су познати ставови које је изнио министар Лавров у Бањалуци, а односе се на поштовање међународног права и Дејтона.

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=311813

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 17:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Dje slika?

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 17:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
U Saraj'vu bio neki maraton ili šta već, ulična trka uglavnom... I aktivisti SDP-a uđu u trku i počnu dijeliti trkačima flajere :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Sep 2018, 23:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Komšić: Ako je Vučić prijatelj BiH, kako za sebe voli kazati, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umiješanosti drugih država u naše izbore

Dodao je da je bh. javnost do sada jedino upoznata da miješanjem ruskih obavještajnih službi koje u saradnji sa Hrvatskim HDZ-om i Draganom Čovićem pokušavaju da utiču na izborni proces u BiH

Komšić: Ako je Vučić prijatelj BiH, kako za sebe voli kazati, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umiješanosti drugih država u naše izbore
ARHIV
A | A
Podijeli
Predsjednik Demokratske fronte i kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je danas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da odmah iznese navodne frapantne dokaze o najbrutalnijem miješanju pojedinih zapadnih sila u izbore u BiH ne čekajući osmi oktobar, stoji u saopćenju Demokratske fronte.

- Gospodin Vučić tvrdi da posjeduje te dokaze. Ako je prijatelj Bosne i Hercegovine, kako za sebe voli kazati, neka odmah iznese te frapantne dokaze i saznanja o umiješanosti drugih država u izbore u Bosni i Hercegovini. Budite naš iskreni prijatelj i odmah to iznesite. Nama u Bosni i Hercegovini ne trebaju nikakve smutnje, ali nam isto tako ne trebaju ni glasine sa Vaše strane. Zašto da se čeka osmi oktobar, tada je već kasno. Ako znate o čemu se radi, budite prijatelj ove države i sve javno iznesite, kazao je Komšić.

On je dodao da je bosanskohercegovačka javnost do sada jedino upoznata da miješanjem ruskih obavještajnih službi koje u saradnji sa Hrvatskim HDZ-om i Draganom Čovićem pokušavaju da utiču na izborni proces u Bosni i Hercegovini.

- Možda gospodin Vučić u namjeri da pomogne gospodina Čovića i da abolira rusko miješanje u izborni proces u Bosni i Hercegovini, špekulacijama o miješanju zapadnih sila izbore u Bosni i Hercegovini, jednostavno želi skrenuti pažnju sa toga, ili reći da je miješanje u izborni proces u BiH sasvim normalno. Zato pozivam gospodina Vučića da odmah iznese frapantne dokaze koje navodno posjeduje, rekao je Komšić.

PIŠE: OSLOBOĐENJE PORTAL

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Džontra je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
narod svjestan da se ni na predizborne mitinge i tribine ne ide bez porcije džabnih ćevapa,pečenja i piva. :D

I Cece...

Izgleda da nece bit nista od Cece....

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 07:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Da nije bilo čovjeka koji se za svog mandata izvinjavao hrvatima i muslimanima, za čijeg su mandata uhapšeni Mladić i Karadžič, za čijeg je mandata Dinkić uništio ekonomiju, čovjeka koji dok je bio predsjednik nije imao nikakav politički otpor prema bilo čemu što dolazi da strane, možda bi Vanja bio u pravu...ovako Vučiću srebrena medalja...

Tadic je 1/1 supak .. al' je meni Vucko gori zato sto je trubio o tome kako ce raditi sve kontra Tadica (sjetimo se samo mahanja onom zatvorskom uniformom za Dinkica), a nastavio isto i(li)gore.
Jedina razlika je izmedju njih je sto to Vucic medijski bolje pokriva, pa ispada kao da zaista radi nesto kako treba.
Doduse i to medijsko pokrivanje je upitno posto te sve izjave ikoga, ko ima makar promil intelekta, vrijedjaju.

On topic:
Jutros Sarenac (FAKTOR) na tw kaci ovo ..

Spoiler:
Slika

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:13 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa skoro da je javna tajna da je DNS pocijepan, prakticno na pola, Radovic je navodno kesirao kod Pavica mjesto premijera...
Kljuc izbora je cini mi se Milin los odabir kandidata, sve vise mi se cini da ljudi glasaju protiv, nego za...
Mjesto predsjednika donosi sve, mjesto u Sarajevu je ipak samo utjesna nagrada...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel to znači da će se DNS-ov kadar na visokim pozicijama, prestati iživljavati nad svojim podređenima?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:27 
Bič božji
Bič božji

Zar ima i toga...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kod moje matere, npr na poslu šefica joj DNS, zapošljava samo svoje, što ne bi bilo loše, da npr glavna medicinska sestra na sportskoj medicini uopšte nema završenu ni medicinsku školu, već ima nekakav sanitetski kurs, i prije 2 mjeseca dobila otkaz u EKO Belu, i odma postala glavna sestra tamo, s tim da se navodno samo 2-3 puta pojavila na poslu...
Nije izolovan slučaj tsmo, a vjerujem da ima još primjera....

Ako SDS uže u koaliciju s DNSom, i s strankama u kojima su ljudi poput Šupkala, ponovo ostaje ono moje pitanje, kako su oni drugačiji od SNSD-a?

Sa korita Ivanova

Poslednji put menjao Džontra dana 01 Okt 2018, 08:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa skoro da je javna tajna da je DNS pocijepan, prakticno na pola, Radovic je navodno kesirao kod Pavica mjesto premijera...
Kljuc izbora je cini mi se Milin los odabir kandidata, sve vise mi se cini da ljudi glasaju protiv, nego za...
Mjesto predsjednika donosi sve, mjesto u Sarajevu je ipak samo utjesna nagrada...
ž

Sasvim je realno da SNSD dobaci do svojih 30ak odsto za skupštinu, a da Vukota bude bolkji od Željke za mjesto predsjednika. Ne zato što ponudio Bog zna šta epohalno, već upravo zbog averzije koju ljudi osjećaju prema Željki...
Nemam informacije niti Bog zna šta, ali javna je tajna da je SNSD na okupu vezan zahvaljujući političkoj snazi Milorada Dodika i interesima pojedinaca. Mnogi kažu da će se, u slučaju poraza na izborima, SNSD pocijepati u froncle, jer već sada u stranci postoje minimum 3-4 frakcije, a sam vrh Radmanović-Dodik-Radojičić-Tegeltija-ostali, gotovo da ne komunicira između sebe. U takvoj situaciji, Dodik očito i nije mogao drugačije nego da imenuje Željku za kandidata... Nnjoj jedino dovoljno vjeruje u stranci, jer je ona njegov klon i bespogovorni poslušnik - to kao prvo. Kao drugo, vjerovatno svoj ego nije mogao da pomiri sa činjenicom da bi na mjesto predsjednika došao neko ko bi umanjio njegov uticaj. U slučaju da Željka dobije, Milorad Dodik bi praktično bio i član presjedništva BiH i predsjednik RS. Mada je i njegova pobjeda upitna.
Ono što pouzdano znam jeste da je Dodik još 2010. godine bio riješen da izađe iz politike, ali sama činejnica da stranku nije imao kome da ostavi, natjerala ga je da promijeni mišljenje. Ljudi koje je projektovao za neki vid svojih nasljednika, pokazali su se kao potpuni promašaji.

Glede predsjeničkih izbora... S obzirom na činjenicu da DNS (protivno svim principima zdrave logike) konstantno raste, ima odličnu pregovaračku poziciju da dobije sve što hoće od Govedarice, jer nema šanse da Vukota može imenovati mandatara koji bi bez DNS-a bio u stanju sastaviti vladu. Osim ako ne dože do nekog epskog potopa SNSD-a, u šta sumnjam. Dakle ukoliko Vukota dobije izbore, sasvim je realno da DNS uđe u koaliciju i dobije mjesto premijera. Ako ima istine u onome što ja čujem, Pavić je prije par mjeseci sastančio i sa Čavićem (tajno naravno) gdje je ta saradnja praktično dogovorena. Jedino mi nije jasno to mjesto premijera... Pavić hoće svog čovjeka tu, kao isključivi uslov, a SzP je tu već ustoličio Čavu... Ali kontam da će im dati sve, samo da se dokopaju vlasti...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:39 
Bič božji
Bič božji

Eko Bel, cekaj, bave se deratizacijim, pa odatle u medicinu...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
А ако Жељка побједи Радовић се може поздравити са мандатарством, ако је вјеровати овом што ви пишете.

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 08:52 
Bič božji
Bič božji

Нова Варош je napisao:
А ако Жељка побједи Радовић се може поздравити са мандатарством, ако је вјеровати овом што ви пишете.

Da, navodno da je njegova komunikacija sa SNSD zapala u tesku krizu...

Vrh

PostPoslato: 01 Okt 2018, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Znači dvije stolice, kao podjela... pa kako god okreneš, DNS-u sviće :)

Poslednji put menjao danijell dana 01 Okt 2018, 10:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]