banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 06:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Neka bula ga zamalo ubila

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/93 ... kinja.html

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa saobracajka, u njega se zabila neka zena Bosnjacke nacionalnosti, oce centrala da pogrijesi...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Opet Kozarac...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pokušali opelom ga spriječiti da bude u vlasti.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
A slika mu je jebačka skroz....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bih volio viditi te lobanje koje njega zaokruze...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Nezavisni informativni portal. :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Нова Варош je napisao:
Po selima je nuđenje novca, uglavnom...

Evo i Cava se javio, kaze uzmite pare...
http://www.mojabanjaluka.info/single/54246

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
manitu uci da svira je napisao:

Pa Stevandić je najveća pobjeda SNSD-a...Kad je bio najpopularniji u SDS-u, prebacili ga na svoju stranu, i sa njim njegove glasače...Takva krađa se nije desila od kako su indijancima zemlju uzeli u Sjevernoj Americi....
Pa zamisli te lobanje....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Вести: Атентат за хаос у Српској? (ВИДЕО)
Службе безбједности из региона увелико разматрају све аспекте оперативних података према којима би предстојећи општи избори у БиХ могли да буду повод за радикализацију политичке ситуације у Републици Српској,
"Вести" су имале увид у један од докумената који увелико кружи обавјештајним простором Балкана, а у коме се наводи да је на основу "расположивих информација" интензивиран рад америчких и британских служби на простору Србије и БиХ, с циљем дестабилизације власти у Српској и да би се смањио руски утицај на Балкану.
Према истом извору, у овој процјени се повезује све интензивнија дипломатска активност представника САД, ЕУ и Русије у региону, као и низ догађаја који је за посљедицу имао покушај изазивања нестабилности, попут убиства Оливера Ивановића у Србији и разне ситуације и покушаји да се Српска представи као фактор дестабилизације БиХ.
У обавештајном извјештају набројано је пет фаза, наводи се у тексту.
"Прва фаза подразумева пласирање истинитих иформација државним органима БиХ и Србије. Друга фаза обухвата пласирање дезинформација о догађају који је дестабилизовао политичко-безбедносну ситуацију. Трећа фаза је планирање, организовање и извођење одређених акција које могу утицати на политичко-безбедносно стање. Четврта фаза је произвођење 'контролисаног хаоса', односно планско изазивање демонстрација и нереда. У петој фази би дошло до промене режима на миран или насилан начин, уз агресивну медијску кампању која би то подржала", истиче се у тексту.
У извјештају се наводи да "фазе три и четири те операције не искључују планирање и организовање атентата на неког од опозиционих политичара или јавне личности у Српској".
"Ова акција би се извела у добро испланирано и темпирано време, а убиство би извшила особа из криминалног миљеа", додаје се у овом извештају, уз упозорење да све информације указују да би се операција до краја извела уочи или током општих избора у БиХ, планираних у октобру ове године.
"У том нежељеном сценарију, поготово у изборној години кад би се могло очекивати и да ће Милорад Додик са својом коалицијом освојити апсолутну власт, дошло би до опште безбедоносно-политичке нестабилности у БиХ и Српској. За почетак деловања би се искористило објављивање изборних листа или време предизборне кампање, а затим би се као једини могући наручилац убиства представио Додик.
Евентуалним убиством опозиционог политичара из Српске настала би веома озбиљна безбедоносно-политичка криза, коју би опозиција у Републици Српској максимално искористила уз потпуну медијску пропагандну подршку прозападних медија. Уз то би се покренуо општенародни револт против власти у Републици Српској организовањем демонстрација, које би у једном моменту могле прећи у такозвани контролисани хаос. А после би дошло до фазе пет обавештајне операције, која подразумева преузимању власти од опозиције", наводи се у овој процјени, преноси портал "Вести".
Према истим извору, стручњаци из области безбједности, такође, процјењују да би се преузимање власти у Републици Српској одвијало по једном од два могућа сценарија - први је мирно преузимање кроз пријевремене изборе, док би други сценарио подразумијевао заузимање кључних институција оружаним путем, на сличан начин на који је дошло до промјене власти у Србији, 5. октобра 2000. године.
"Овом сценарију у прилог иде опште стање у БиХ, те заговарање такозваног 'Дејтона два', а који би се могао искористити за одржавање међународне конференције о БиХ. Све то би довело до унитаризације БиХ и потпуног уништења Републике Српске", истиче се у процјени служби безбједности из региона.
Извор: Срна
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=291190

A jel ima neko stariji da pamti kako je na doktora u ratu navodno izvršen atentat?
Snimala ga čini mi se i televizija, pisao novine... kukao da je junački izbjegao smrt i svladao atentatora.
Na kraju se ispostavilo da se sa nekim zakačio u kafani i dobio po nosu.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
manitu uci da svira je napisao:

Pa Stevandić je najveća pobjeda SNSD-a...Kad je bio najpopularniji u SDS-u, prebacili ga na svoju stranu, i sa njim njegove glasače...Takva krađa se nije desila od kako su indijancima zemlju uzeli u Sjevernoj Americi....
Pa zamisli te lobanje....

Malo je taj period "povjerenja" u opoziciji, dupli kandidati, Cava i ovaj konj, romantizovan. Jedina istina je da nisu imali plan kao sto ga i danas nemaju. A koliko Stevandic vrijedi pokazali su vec njegovi prvi samostalni izbori, jedva jednog poslanika ugura u gradsku Skupstinu, i to cak sa kompenzacijskim glasovima koji su mu falili za cenzus.
Na ovima jos odradjuju dug pa je valjda na SNSD listi za PBiH, uskoro ce biti prekrizen kao skart.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:05 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Jedino moje nadanje na ovim izborima ja da ce njegova stranka biti ispod cenzusa...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vozim se grackim autobusom i na plafonu Borenović obećava minimalac od 1000 marki i 500 maraka najnižu pemziju.

Ne pratim kampanje pa i nemam osjećaja da će izbori.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Po jednoj od priča koje kruže gradom, Stevandić je onomad, kao kandidat za gradonačelnika dogovorio finu sumu novca u kešu, sa velikim šefom i kumom, da otkine Čavi dovoljan dio glasova... Ova dvojica ga poslije zeznuli dobro, bar za jedno pola sume... Druga priča je bila da mu je obećano mjesto direktora Kliničkog ili FZO... Kako god bilo, zavrnuli su ga, a on poslije dizao dreku na vlast kad god je stizao...
Sad je opet u istoj poziciji... Čisto sumnjam da je onolike bilborde i poskupu kampanju, u stanju da finansira njegova stranka kojoj je upitan prelazak cenzusa. Dodiku je dobro kome god da otkine glasove, bilo opoziciji ili čak DNS-u jer time sebi obezbjeđuje bolju poziciju unutar projektovane koalicije... Zato im je garant i obezbijedio dobar dio sredstava za kampanju... Zeznut je Mile igrač još uvijek, ali mislim da je došao u situaciju u kojoj mu je lakše kontrolisati poteze opozicije nego sopstvenu stranku...

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Interesuje me sta @dtkbl misli o ovolikom trudu Radovica i trosenju love u kampanji?
Da li prodaje muda pod bubrege radi poslanickog imuniteta ili..?

Na stranu sto takvih ekonomista mozemo na lopate izvoziti iz Srpske.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nitro je napisao:
Po jednoj od priča koje kruže gradom, Stevandić je onomad, kao kandidat za gradonačelnika dogovorio finu sumu novca u kešu, sa velikim šefom i kumom, da otkine Čavi dovoljan dio glasova... Ova dvojica ga poslije zeznuli dobro, bar za jedno pola sume... Druga priča je bila da mu je obećano mjesto direktora Kliničkog ili FZO... Kako god bilo, zavrnuli su ga, a on poslije dizao dreku na vlast kad god je stizao...
Sad je opet u istoj poziciji... Čisto sumnjam da je onolike bilborde i poskupu kampanju, u stanju da finansira njegova stranka kojoj je upitan prelazak cenzusa. Dodiku je dobro kome god da otkine glasove, bilo opoziciji ili čak DNS-u jer time sebi obezbjeđuje bolju poziciju unutar projektovane koalicije... Zato im je garant i obezbijedio dobar dio sredstava za kampanju... Zeznut je Mile igrač još uvijek, ali mislim da je došao u situaciju u kojoj mu je lakše kontrolisati poteze opozicije nego sopstvenu stranku...

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Nije mogao Stevandić ništa sam da nije vrh SDS njega pogurao u trci za gradonačelnika. Nije mi tada bio odvratan, ali nisam blagonaklono gledao na to. Čak sam za Čavu glasao.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Радовић улази у скупштини 1/1.
Самим тим ће исплатити све што је уложио.

Она прича што се просипа по граду да ће биит мандатар за састав владе, може мачку о реп окачити.

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2018, 23:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Nitro je napisao:

Pa koliko para je uzeo SDS ako je to tako ? Njega je podržavala SDS struktura i tad je još bio u SDS-u.
Možda nisu imali kud, itd, ali nije samo on "kriv". Na kraju SDS ni u ludilu ne bimogao podržati Čavu koji je napustio SDS protiv Stevandića koji je bio njihov ugledni član u to vrijeme. Stvarno ne bi bilo logično.

Ne vidi se i ne čuje se Bojić u ovogodišnjoj kampanji, što je u najmanju ruku čudno. Apropo Radovića, prilično je jasno da će sigurno uzeti mandat poslanika, ali šta će biti dalje je druga priča. Predviđam mu Šukalov put.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2018, 06:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Нова Варош je napisao:
Радовић улази у скупштини 1/1.
Самим тим ће исплатити све што је уложио.

Она прича што се просипа по граду да ће биит мандатар за састав владе, може мачку о реп окачити.

Ko će biti onda mandatar ispred DNSa a da odgovara Paviću?Čubri ni u ludilu jer mu više ne vjeruje.....

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2018, 08:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
А што би уопште неко из ДНС-а добио ту част и привилегију?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]