Schlager je napisao:
Hertzog je napisao:
Jos da odgovoris otkud vukota na trgu ako stranka to ne koristi u predizbornoj kampanji i sve super.
Imali smo prekjuče na Laušu tribinu..Izvede Borenović za govornicu Adama Šukala,koji nije bio predviđen da govori..kaže samo tri rečenice...i Šukalo pozove u te tri rečenice ko želi poslije mitinga da ode na Trg da se pruži podrška ocu....Nemam pojma ko je otišao,ko nije,ali ja znam da niko pored mene nije, i da smo ostali do fajronta u Baronu
Nadam se da si zadovoljan odgovorom

Odgovor je glup koliko i politicki program tvoje stranke, u sustini da ne bude pregrubo, pa necu reci glup nego supljak. Apsolutno nikakvog plana nemate, seres tu i pravis se naivan kao hi ha ja sam ostao u kafani bla bla ne znam ko je otisao. Da nije niko osim vukote dovoljno je jer on predstavlja sve za sta se stranka i opozicija zalazu. Jednostavno nemate mesa da se izborite sa dodikom i kada je doslo 5 do 12 onda daj sta das, pa i iskoristavanje tudje nesrece. Jos sve ma poziv iritantnog supkala.
Prosle sedmice sam bio po hercegovini i iznenadio sam se koliko dodik ima veliku podrsku dole, kraj koji je godinama tradicionalno bio uz sds. Za davora i pzd nista lepo nisam cuo, najvise mu zamere ono lizanje sa nekim klosarima iz armije bih. Nisam upratio ne znam o cemu se radi, al iglavnom nista dobro o tome ne govore, ocigledno je samo federaciji i nekolicino zanimljiv ovaj nacin borbe koji je od pocetka na granicama degutantnog.
Onaj dan kada je lavrov dolazio, znaci svi bulje u tv kao drogirani, dzaba, voli narod rusiju i taj dolazak je imao veci efekat nego bilo sta drugo, bar kod takvog tipa glasaca.
E sada, znamo da je biracko telo u hercegovini, pa i nekim okolnim severnijim mestima malo i da ne donosi pobedu, ali sam iznenadjen tom rotacijom.
Odlucice banja luka, bijeljina i par vecih gradova, ali gledajuci sve nekako sam sigurniji u pobedu snsd-a nego na proslim izborima, tada me je i slager svojim optimizmom uverip da bi moglo biti promene vlasti, spreai dodiku punkt da ne pobegne iz rs i slicno.
Ako izgubi opozicija od ovakvih kandidata snsd-a, neka ugase stranke. A i ne moraju, lepo se zivi i u opozicionom polozaju