banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 21:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 26 Sep 2018, 14:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čovjek pita,ja odgovaram...a ti i TNS,naravno,u svojoj glavi formirajte konstrukciju šta i kako je "zaista" bilo :D

Baš nekako mislim da ste vas dvojica jedan drugome super,a i u vašoj glavi da se ponosite svojom pameću,i da vam je baš ono dobro 8)

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Ozrenx je napisao:
Pa ono..valjda je i svima jasno da Vucic navija i podrzava Dodika , zbog raznih poslovnih i drugih kombinacija..ko ce znati sta tu sve ima , ovi sastanci sa Ivanicem , Vukotom su cisto mazanje ociju i pisanje uz vjetar..sustina je odvno jasna

vjerovatno nisam nista novo rekao , ali ajd :D

Vučić je u pravu što podržava Dodika.Niko bolje od njega neće raditi za američke interese (naravno ispod žita ;) ) a pomoći će mu i oko NATOa I Kosova 8) .

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
Hertzog je napisao:
Jos da odgovoris otkud vukota na trgu ako stranka to ne koristi u predizbornoj kampanji i sve super.

Imali smo prekjuče na Laušu tribinu..Izvede Borenović za govornicu Adama Šukala,koji nije bio predviđen da govori..kaže samo tri rečenice...i Šukalo pozove u te tri rečenice ko želi poslije mitinga da ode na Trg da se pruži podrška ocu....Nemam pojma ko je otišao,ko nije,ali ja znam da niko pored mene nije, i da smo ostali do fajronta u Baronu :D

Nadam se da si zadovoljan odgovorom 8)

Odgovor je glup koliko i politicki program tvoje stranke, u sustini da ne bude pregrubo, pa necu reci glup nego supljak. Apsolutno nikakvog plana nemate, seres tu i pravis se naivan kao hi ha ja sam ostao u kafani bla bla ne znam ko je otisao. Da nije niko osim vukote dovoljno je jer on predstavlja sve za sta se stranka i opozicija zalazu. Jednostavno nemate mesa da se izborite sa dodikom i kada je doslo 5 do 12 onda daj sta das, pa i iskoristavanje tudje nesrece. Jos sve ma poziv iritantnog supkala.

Prosle sedmice sam bio po hercegovini i iznenadio sam se koliko dodik ima veliku podrsku dole, kraj koji je godinama tradicionalno bio uz sds. Za davora i pzd nista lepo nisam cuo, najvise mu zamere ono lizanje sa nekim klosarima iz armije bih. Nisam upratio ne znam o cemu se radi, al iglavnom nista dobro o tome ne govore, ocigledno je samo federaciji i nekolicino zanimljiv ovaj nacin borbe koji je od pocetka na granicama degutantnog.

Onaj dan kada je lavrov dolazio, znaci svi bulje u tv kao drogirani, dzaba, voli narod rusiju i taj dolazak je imao veci efekat nego bilo sta drugo, bar kod takvog tipa glasaca.

E sada, znamo da je biracko telo u hercegovini, pa i nekim okolnim severnijim mestima malo i da ne donosi pobedu, ali sam iznenadjen tom rotacijom.

Odlucice banja luka, bijeljina i par vecih gradova, ali gledajuci sve nekako sam sigurniji u pobedu snsd-a nego na proslim izborima, tada me je i slager svojim optimizmom uverip da bi moglo biti promene vlasti, spreai dodiku punkt da ne pobegne iz rs i slicno.

Ako izgubi opozicija od ovakvih kandidata snsd-a, neka ugase stranke. A i ne moraju, lepo se zivi i u opozicionom polozaju

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ništa j ane kontam te programe političkih stranaka. Svi su oni manje više isti, a i nemaju nikakvu svrhu sem predizborne. Nakon izbora ih svakako niko ne sprovodi...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager je napisao:
Čovjek pita,ja odgovaram...a ti i TNS,naravno,u svojoj glavi formirajte konstrukciju šta i kako je "zaista" bilo :D

Baš nekako mislim da ste vas dvojica jedan drugome super,a i u vašoj glavi da se ponosite svojom pameću,i da vam je baš ono dobro 8)

Os nesto bolno?

Bez obzira koliko pokrivate poraz iz 2014. onim nastupom Tadica istina je da ste izbore poklonili nekoliko dana ranije u Laktasima.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
SDS nije svjestan koliko bi privukao mladih skolovanih ljudi da otvoreno napuse vucica kurcem, i da mu kaze da je posle bombardovanja najveca stetocina koja je zadesila Srbiju, da je americki covjek koji je spreman na izdaju Srba na KiM, kao i da smo svjesni da njegova podrska Dodiku znaci da mu ovaj treba da lakse "prebrode" izdaju KiM, kao i da nastave svoje zajednicke poslove i uvecanju svoje licne imovine. I na kraju Vucicu pederu!
Doduse Vukanovic ga je poceo bockati, valjda mu nece udariti rampu.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Hertzog je napisao:
Odlucice banja luka, bijeljina i par vecih gradova, ali gledajuci sve nekako sam sigurniji u pobedu snsd-a nego na proslim izborima, tada me je i slager svojim optimizmom uverip da bi moglo biti promene vlasti, spreai dodiku punkt da ne pobegne iz rs i slicno.

Ovo si u pravu kad kazes za prosle izbore. Ja bio siguran da uzimaju. I bilo je u knap. Ovaj put se iz svemirske stanice vidi da gube.
Hertzog je napisao:
neka ugase stranke. A i ne moraju, lepo se zivi i u opozicionom polozaju

Ma dobro je njima i ovako. Kampanja im izgleda upravo kao da to i zele postici. Nula odgovornosti, a plata nebeska pa Bog da ih vidi. Puna šaka brade.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
https://www.facebook.com/drzlatkomaksim ... 449506889/

Oj preseveta Bogorodice sto me nisi na Aljasci spustila, ili bar na Grenlandu, ljepse je i bolje nego ovde milion puta.

Pa kakvo zavijanje, i ti si doktor? Mrs volino, jebo te SDS koji te rodio i SNSD koji te preporodio.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Joj pokvari mi dan

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ti ko da nikad nisi čuo Gatarića, Kalabića, Mektića -.- :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Tuzicemo ga tns i ja, sto je iskoristio snimke u pozadini, snimljene dronom kojim smo mi upravljali i rizikovali dozivotnu robiju :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisu ovo nasi, nasi su bolji.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
super_koza je napisao:
Ništa j ane kontam te programe političkih stranaka. Svi su oni manje više isti, a i nemaju nikakvu svrhu sem predizborne. Nakon izbora ih svakako niko ne sprovodi...

Niko nikad kod nas nije glasao zbog politickog programa.
A prvi ne bi glasali ovi koji na temi lelecu i kukumacu "nemate program"
Jebe se njima za programom :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rocker je napisao:
Ti ko da nikad nisi čuo Gatarića, Kalabića, Mektića -.- :D

Joj jesam, ignorisem. Jos je drzavni ministar i najblizi soferu Autoprevoza Novi Grad (sto je za ostale navedene Institucija dikcije i naglaska), pa imam zivaca za poslusati izlaganje

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
V@nja je napisao:
super_koza je napisao:

Niko nikad kod nas nije glasao zbog politickog programa.
A prvi ne bi glasali ovi koji na temi lelecu i kukumacu "nemate program"
Jebe se njima za programom :D

Pa to, ja ne znam šta se program uopšte spominje na forumu...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa mozda je i bolje nemati program nego imati sds.ovu bijelu knjigu :-D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
https://www.facebook.com/drzlatkomaksimovic/videos/2207086449506889/

Oj preseveta Bogorodice sto me nisi na Aljasci spustila, ili bar na Grenlandu, ljepse je i bolje nego ovde milion puta.

Pa kakvo zavijanje, i ti si doktor? Mrs volino, jebo te SDS koji te rodio i SNSD koji te preporodio.

3. sam vracao na momenat kad prica o partijskom zaposljavanju i kaze "sa ovom praksom treba prestati odmah"
:lol: :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
V@nja je napisao:
Besparica je napisao:
Nije lose znati da je SDS-u drazi Komsic od Vucica.

Veceg govneta i dusmanina Srbi od Vucica nisu dozivjeli jos od 5000. godine pne. dok su ucili Egipcane kako se prave piramide.

Ok, bolje nam je s Komsicem.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene program od ponuđenih kandidata pozicije i opozicije bas interesuje :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2018, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mene program od ponuđenih kandidata pozicije i opozicije bas interesuje :D

Znam
:lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]