banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:03

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Aleksandar Stanković
PostPoslato: 14 Jun 2005, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Nadam se da svi znate ko je on. Urednik i voditelj emisije na HTV-u Nedjeljom u 2. Ugostio brojne zvaničnike i javne ličnosti, što političke, što kulturne, što intelektualne, iz ex-Yu.

Zanima me vaše mišljenje, da li se radi o ostrašćenom novinaru, ili vrhunskom profesionalcu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
ne bih bas to nazvao profesionalizmom.......al' u svakom slucaju zanimljivo bude.....golicavih pitanja i odgovora bude....nekad se zaostri do kraja.......netipicno recimo.....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 13:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
prije devet dana kad je bio gost onaj primorac, ministar skolastva cega evc u hr, spomeno stankovicu nesto staro ovo ono, ma lodilo zivo. nije ni zadanja bila losa sa karicem :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ima zicu za to.Zna da postavi pitanje tako da izbije gosta iz cipela,ali... =; ga je Aleksandar Tijanic (nadam se da ste gledali to gostovanje) "pregazio".Znaci doslo se do faze kad je Stankovic vise puta u emisiji ostajao bez teksta.Bas mi je bilo drago da ga je neko tako "nadvladao" jer se ipak poceo dizati.Kod njega mi se ne svidja to sto je otvoreni srbomrzac.Ali u neku ruku i cijenim to jer je covjek bar iskren.

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 14 Jun 2005, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Klasican primjer covjeka sa arogantnim i prepotentnim stavom,koji nema pokrice za to.Svaki drugi gost ga "pregazi".Kad je neko vrh u nekoj oblasti,i pritom prepotentan i arogantan,nemam nista protiv,ali ovo sta on sebi dopusta je definitivno susta suprotnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 08:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Kvaziintelektualac, sa losom kulturom govora, mediokritetan novinar, neprofesionalac. Za mene je to emisija koja prati razvoj razmisljanja coveka koji se bori za prepoznavanje i zadrzavanje licnog nacionalnog i kulturnog identiteta. Bljaks.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 13:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Maj 2005, 18:53
Slazem se da je prepotentan i antipatican. To je covjek koji je na HRT dosao bez ikakvog prijasnjeg novinarskog iskustva jer studirao je Pravo. A da ga samo vidite u zivo, djeluje puno nize nego na TV-u, zato ima emisiju u kojoj sjedi, haha. Ne mogu reci da mu je emisija nezanimljiva, ali meni osobno je jako odbojna i arogantna osoba s puno neizlijecenih kompleksa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 19:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Pricajte sta hocete,ali kad se sjetim kako je M. Djukanovica sredio,ustajem odmah...
Svaka emisija na HTV se bar dva puta mjesecno bavi temama o Srbiji,pa su mi isti svi.Ali evo:1.Denis Latin,
2.Goran Milic i
3.Aleksandar Stankovic.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Dobri su dobri..a znate kako znam da su dobri, pa mene teshko mogu da zadrze emisije tipa ovih..a ove ponekad i uspiju pa su valjda zato i dobre :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
Meni se cini da Stankovic nekad potrefi neko pitanje, i ima sagovornika pod sobom, a ponekad, mozda previse cesto, ga vode licni instinkti, valjda srbomrzacki, i onda krene da baljezga nesto sto nema nikakve veze sa sagovornikom niti temom? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
^ Dobro kazesh ponekad se prao vidi kako ima neku zelju za Srbima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
pravo je cudo koliko taj covjek pokusava da pobjegne od svog porijekla, koje je po imenu i prezimenu sasvim jasno.
ponekad bude zanimljivo, mada u svaku emisiju ulazi sa namjerom da pregazi gosta preko puta sebe. ipak, tijanic ga je razmazao po studiju. tada je bilo jasno ko je stariji u novinarstvu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 12:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kobas je napisao:
^ Dobro kazesh ponekad se prao vidi kako ima neku zelju za Srbima.

a kako nece kad je rodjen u Zemunu kako cujem a i sire se glasine da mu je otac Srbin a on se fura kao da je otac nacije u najmanju ruku :D

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 12:49 
Početnik
Početnik

Da, on i je Srbin po ocu, mozda ga to previse pogadja pa se zato tako odnosi. Mozda vi dozivljavate to drugacije jer ja nisam srpske nacionalnosti, nego one suprtone :), ali imam dojam da je on prema svima neprijateljski raspolozen tako da to nisam bas povezao samo sa gostima iz Srbije nego opcenito. Uostalom, ako ga goti iz Srbije smetaju, nitko ga ne tjera da ih dovodi ili mu mozda Hrvati vise ne zele doci u emisiju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 13:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

u pravu si
zaboravio sam da kazem da inace voli da napada svoje goste
meni najvise smeta sto im ne da da zavrse svoje misli vec ih ispreskace
najgore mi je bilo gledati kad je u gostima imao nekog uglednog covjeka (zaboravih ime, ali mislim da je bio neki ekonomist, cini mi se cak i tvorac PDV-a) i iznapada covjeka jer se on protivi ulasku HR u EU (mada se covjek ne protivi, vec samo predlaze da ne treba Hr da zuri sa time i saceka koju godinu)
majko mila, k`o da mu je pobio svu familiju, A.S. je iznapadao covjeka, izgleda totalno zaboravljajuci da se to odvija pred kamerama

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 18:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Mladen Ivankovic cini mi,jel tako bse???
Ta njegova emisija me iznervirala totalno,poslije je cak u Cro bilo i nekih komentara na tu emisiju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
Nije loša emisija....mada ne gledam redovno...već ako bude neko zanimljiv.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 08:46 
Početnik
Početnik

Nenad Ivankovic mu je tad bio gost, to je jedna minorna politička figura s ultranacionalistickim stavovima. Primjerice, na nedavnim lokalnim izborima kandidirao se za zagrebackog gradonacelnika,a u programu je imao stavku pod nazivom "rjesavanje PROBLEMA (ne mnozina nego jednina) Kineza u ZG". Mislim da ovo nije potrebno dodatno objasnjavati. Covjek je vjeciti gubitnik koji se uvijek negdje gura, na tim istim izborima nije dobio niti 1% glasova.
Unatoc svemu recenom svi su zamjerili Stankovicu sto se tako odnosio prema njemu jer ipak takav odnos prema gostu u emisiji nije u redu pa taman da mu gostuje Sadam Hussein.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 12:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne ne mislim da nije Ivankovic (to je Lijanovic onaj jel`? )
mislim da je bio prije Ivankovica
neki stari lik, ekonomista koji je dugo zivio i radio u Njemackoj (a mislim da jos uvjek tamo zivi)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 12:36 
Početnik
Početnik

Mozda onaj Lijanovic sto ima mesnu industriju u Hercegovini, on mu je bio gost prije par mjeseci.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 125 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]