banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 15 Sep 2018, 09:43 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
SNSD u slucaju da izgubi vlast u RS, vrlo tesko bi opstao u sadasnjen obliku...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 09:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To je ono što meni ne ide u glavu...u izborima u kojima možeš sve izgubiti, kandiduješ Cvijanovićku...ili još gore, u izborima kad imaš šansu da sve dobiješ, kandiduješ Vukotu

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Evo,recimo ja cu glasati za listu Srpske Demokratske Stranke i njene kandidate za NSRS iz Izborne jedinice 3 koju predvodi Davor Sesic.
Za Predsjednika Republike Srpske cu glasati za Vukotu Govedaricu.
Za clana Predsjednistva BH iz Republike Srpske cu glasati za Mladena Ivanica.
Za PS BIH isto za listu SDS,koju predvode prof Branko Blanusa i dr Neno Dobrijevic.

Uopste ne misli da su ovi ponudjeni kandidati losi,cak naprotiv.

U krajnjem slucaju,ne vidim sta bi to moglo biti gore nego sa ovim sto sad imamo na tapetu,zadnjih 12 godina. Niti sta bi nekoga,ko nema interes,ili nije stranacki opredjeljen,sprecavalo da glasa ovako ili slicno...Zbog promjene,posto smo i tako najsiromasnija drzava u Evropi..cak i u toj drzavi,njen siromasniji dio...Dozivjeli smo potpunu privrednu,politicku,ekonomsku,kulturnu,sportsku,demografsku,moralnu i svaku drugu katastrofu..Ne vidim sta bi ovi mogli pokvariti uopste,cak i da razocaraju i ne ispune ocekivanja.

Prije mi ova prica "kako opozicija ne nudi nista",lici na onu narodnu :D

"Ko nesto zeli,taj ce naci nacina,a onaj ko ne zeli,nacice izgovor" 8)

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Sep 2018, 10:15, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:14 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Rekoh, kod nas ustavom treba propisati da se vlast mijenja svake dvije godine, izbore ukinuti, pa dok ne krenemo naprijed, onda toj opciji dati jos dvije godine ... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Čiča iz Rogače je napisao:
a sa druge,napokon bi se oformio svesrpski politički blok,nebi više bilo podjela a glavnu riječ bi vodio DNS

И тај блок би радио шта? Пустио да се спољна политика води из'сарај'ва? Прест'о краст?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja šta god da kažem, ispašće napadam Šlagera, pa će i Čiča skočiti u odbranu...evo neću ništa reći...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
a sa druge,napokon bi se oformio svesrpski politički blok,nebi više bilo podjela a glavnu riječ bi vodio DNS

И тај блок би радио шта? Пустио да се спољна политика води из'сарај'ва? Прест'о краст?

Da..Bez SNSD ne bi bila ni stvorena Republika Srpska...Ne bi je bilo ni danas....a pogotovu u buducnosti :lol: :lol:

Dusanka Majkic i Stasa Kosarac su jedini garant opstanka srpskog naroda ovdje! 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Знаш како, послије сјебавања реформе полиције од стране Дудека, сви ви из СДС-а можете само да потежете те неке старе заслуге (а сви знамо на шта је Република личила током рата, а није да није могло боље), и можете да дувате Дудеку што се тиче (макар јавног) декларисања о одбрани српских националних интереса.

То што ви нећете да видите неке ствари, није мој проблем.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Nisam znala da vam je Blanusa nosilac listw za PS BiH. Moj profa. Odlično!

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Eto sad znas :D ...I posto vidim da se i te neke stvari o ratu potezu...U ratu je vodio pjesadijsku cetu!

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Blanuša je dobar čovjek i dobar profesor, prije svega.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Schlager je napisao:
Uopste ne misli da su ovi ponudjeni kandidati losi,cak naprotiv.

U krajnjem slucaju,ne vidim sta bi to moglo biti gore nego sa ovim sto sad imamo na tapetu,zadnjih 12 godina

Ne vidiš zato što ne poznaješ lično Vukotu Govedaricu. Ja sam siguran da može mnogo gore od ovoga i da bi bilo mnogo gore od ovoga.

Ne podržavam nikoga, jednostavno su sve opcije loše, ali uvijek postoji i gore.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

kutak je napisao:
Blanuša je dobar čovjek i dobar profesor, prije svega.

Pa eto..ne vidim ni sta Davoru Sesicu fali,kao nosiocu ove liste za NSRS...niti po cemu je to Vukota losiji kandidat od Zeljke Cvijanovic...

Zato mi je i smijesna ova prica "kako su za promjene,ali opozicija ne nudi nista"...izgleda da je forumasima lakse to napisati,nego da su protiv promjena zato sto...ili imaju licni intreres...ili jednostavno vole Milorada Dodika...

Pa nije to sramota.. :(

Lakse je na opoziciju sve svaliti..

@Pejas

Upoznao sam Vukotu,na nasoj Slavi ove godine,Petrovdan...i sreo jos koji put nakon toga....Ali ok,slazem se da ga skoro ne poznajem,tj,da sve ove ostale sa liste bolje poznajem nego njega...Sta mu najvise zamjeras?

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 10:59 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
kutak je napisao:
Upoznao sam Vukotu,na nasoj Slavi ove godine,Petrovdan....Ali ok,slazem se da ga skoro ne poznajem...Sta mu najvise zamjeras?

Ali nisi imao nekog kontakta s njim, da znaš konkretno.

Šta mu najviše zamjeram? Pa to što je njegova stranka na vlasti sve vrijeme u mjestu u kome on živi, a dovoljno je samo da izađeš na ulicu i pogledaš kakva je situacija. A kad vidiš i znaš kako se tu godinama radi, onda se uvjeriš da je to mnogo gore od ovog što imamo na republičkom nivou. Šta je njima smetnja da na opštinskom nivou poprave situaciju ako tu imaju vlast? Republička vlast sigurno nije ta smetnja. Čitava priča je u stilu Iznoguda - hoću da postanem predsjednik umjesto predsjednika (da bih ja radio ono što on sad radi).

Osim uskog kruga ljudi koji imaju direktne koristi od njega, ostali koji ga znaju imaju jako loše mišljenje o njemu. Ja imam i ličnih razloga, to ne bih ovako javno, ali jasno je da Vukota nije ni blizu onoga za šta on hoće da se predstavi. Ne vrijedi trošiti previše riječi na takve ljude. Znam mnogo toga negativnog i skoro ništa pozitivno.

Na listi za predsjednika ima dvadesetak kandidata. Ko ubaci važeći list, mislim da mnogo bolji izbor pravi ako zaokruži nekog pri dnu liste, o kome ništa ni ne znamo, nego ove s vrha.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jel se meni čini, ili SDS vodi kampanju na forumu preko Šlagera...prvo nabrojao sve nosioce, onda ih hvali kako su divni, malo pljuje po vlasti...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2014, 19:55
Džontra je napisao:
To je ono što meni ne ide u glavu...u izborima u kojima možeš sve izgubiti, kandiduješ Cvijanovićku...ili još gore, u izborima kad imaš šansu da sve dobiješ, kandiduješ Vukotu

+1

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Na listi za predsjednika ima dvadesetak kandidata. Ko ubaci važeći list, mislim da mnogo bolji izbor pravi ako zaokruži nekog pri dnu liste, o kome ništa ni ne znamo, nego ove s vrha.

Ja mislim da ih na listi za Predsjednika Republike Srpske ima 37...a da je to nasumicno zaokruzivanje pogotovo bezveze,jer otprilike znam za sta sluze ti "kandidati",tj 98% njih...cak ne ni za odvlacenje glasova,sto bi prvo palo na pamet..Vec za nesto drugo,ali sto ti kazes,ne bih javno :D

Zao mi je sto si imao takva iskustva sa Vukotom...a ovo sto pricas za Gacko,sto kazes da nista ne valja a stalno SDS na vlasti....Tu se opet vracamo na Doboj...a evo,i na Republiku Srpsku...Da narod nije zrtva,nego saucesnik...Jer nije ni Radmilovic u Gacku,niti Obren u Doboju,niti Dodik u Republici Srpskoj 2014 ili 2016 napravio revoluciju i dosao na vlast,vec glasovima naroda.

Poslednji put menjao Schlager dana 15 Sep 2018, 11:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
sinip je napisao:
Знаш како, послије сјебавања реформе полиције од стране Дудека, сви ви из СДС-а можете само да потежете те неке старе заслуге (а сви знамо на шта је Република личила током рата, а није да није могло боље), и можете да дувате Дудеку што се тиче (макар јавног) декларисања о одбрани српских националних интереса.

То што ви нећете да видите неке ствари, није мој проблем.

To sto se dudek, makar javno, zalaze za srpske interese ne znaci da treba glasati za njega i kamarilu oko njega koje je pokrala enormno bogatstvo.
A ionako ta njegova prica je u svrhu ostanka na vlasi, jer je to jedino bitno.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:18 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
Citiraj:

Ja mislim da ih na listi za Predsjednika Republike Srpske ima 37...a da je to nasumicno zaokruzivanje pogotovo bezveze,jer otprilike znam za sta sluze ti "kandidati",tj 98% njih...cak ne ni za odvlacenje glasova,sto bi prvo palo na pamet..Vec za nesto drugo,ali sto ti kazes,ne bih javno :D

Zao mi je sto si imao takva iskustva sa Vukotom...a ovo sto pricas za Gacko,sto kazes da nista ne valja a stalno SDS na vlasti....Tu se opet vracamo na Doboj...a evo,i na Republiku Srpsku...Da narod nije zrtva,nego saucesnik...Jer nije ni Radmilovic u Gacku,niti Obren u Doboju,niti Dodik u Republici Srpskoj 2014 ili 2016 napravio revoluciju i dosao na vlast,vec glasovima naroda.

Pa može biti da ih ima i toliko, ne pratim ja to detaljno. Za šta god služe ti kandidati, neće napraviti neku štetu glas za njih. A možeš i da dopišeš neko ime po izboru, nije neka razlika.

Pa narod je naopak, određen broj ljudi ima interese, plus staro stanovništvo koje nema pojma ni o čemu i tako glasa. Znam kakav je profil glasača. Ne možemo mi promijeniti narod, nažalost.

Bilo kako bilo, dobrih kandidata nema, trenutno stanje je loše, a s Vukotom na vlasti bi sigurno bilo još gore, ali za detaljnu analizu zašto bi to tako bilo trebalo bi napisati elaborat.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2018, 11:18 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
[
sa druge,napokon bi se oformio svesrpski politički blok,nebi više bilo podjela a glavnu riječ bi vodio DNS

Zar nije DNS nastao od SNS koji je bukvalno sa Dodikom uništio SDS? I sad su vam dobri?

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]