banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
majami nije usao u finale jer je izgubio vejda u zadnje dve utakmice i oni ne mogu da igraju bez njega jer im je on glavni igrac!!! Sigurno bi prosli da je on bio zdrav!U to sam siguran i tu nema price. Ne znam hoce li detroit uspjeti uzeti i jednu utakmicu, ustvari mislim da hoce jer je san antoniu u interesu da uzmu prsten kuci pred svojom publikom i tako zarade jos koji milioncic za ulaznice :)
Ali sto se kvaliteta igaca tice ukupno san antonio je daleko bolji od detroita

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 17:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
^^
Citiraj:
majami nije usao u finale jer je izgubio vejda u zadnje dve utakmice i oni ne mogu da igraju bez njega jer im je on glavni igrac!!! Sigurno bi prosli da je on bio zdrav!U to sam siguran i tu nema price.

Znachi josh jednom da ponovimo za one koji nisu shvatili koje Proshao u finale..Detroit

Najvishe h8tujem tu prichu " znash zagazili smo ih, znash shta smo im uradili ali jebiga izgubili smo " 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 21:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bilo je 3:2 za majami dok je vejd igrao! sto znaci da su bolji bili sa vejdom i da bi sigurno izbacili detroit da je on ostao citav1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 22:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A koje proshao?? 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

prosao je onaj koji nije zasluzio sto pokazuje finale!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 23:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Simply put: The Zen Master is back. The Lakers announced the hiring of Phil Jackson as the team's new head coach on Tuesday. Jackson led the Lakers to three straight NBA Championships in his first run in Los Angeles.

ha haaaaaaa evo nas opet, vracamo se na stare staze slave!!! sledece sezone lejkersi ce biti jaki ko volovi sigurno jer ne bi se Fil Dzekson vratio da se tu nesto nije izdogovaralo oko pojacanje nekih.
Ma nema, taman sam se bio uplasio da ce lejkersi tonuti sve dublje ali izgleda da od tog nema nista.
go lakers go :) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jun 2005, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo i ja sad bash prochita radosnu vijest :roll: mora de ce dovesti Pedju Stojakovica :lol:

Kako je proshao onaj koji nije zasluzio jesu ih momci fino oderali.odnosno dali im lekciju, ne kontam o chemu prichash da je Mijami pobedio ja ne bi nishta reko al ovako..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 09:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

a covjeka. Kad tim igra bez najboljeg igraca 50% je slabiji! pa ti sad vidis ta sam htio reci.
Cestitam detroitu na ubjedljivoj pobjedi u 3. utakmici.sve po planu ide. 4. iz deru i onda 5. kod kuce osvajaju prsten.
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pa da su oni neki tim pobedili bi oni i bez njega..bash zbog toga shto im ne igra kao najbolji igrach trebali su da pokazu pravu snagu i pobede a ne onako ispushe .. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 13:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kako onako ispise?? par razlike? tu je samo sreca na kraju odlucivala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2005, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ma ljudi,MIA-DET je proslo,finito,vorbei... :D !Sad je DET-SA aktuelan dvoboj.Moja prognoza je da ce se igrati 7 utakmica.I bice gustu zaista. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2005, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Divac: "Još sezona, ili odmah kraj"

Centar Los Andjeles Lejkersa Vlade Divac izjavio je da je povratak Fila Džeksona posle sezone 34-48 oduševio njegove saigrače:

”To je sjajno za klub, za saigrače, za Kobe Brajanta. Njega sam malo bolje upoznao ove godine. On samo želi da pobedjuje, i to je sve. O problemima koje je ima van terena sada više niko i ne razmišlja. Optimista sam” rekao je Vlade.

Legendarni košarkaš u izjavi za ESPN ponovio je svoj stav koji je izneo tokom leta, da za njega postoje samo dve opcije: nastavak igranja u dresu Lejkersa ili odlazak u penziju pre početka sledeće sezone.

Vlade ima još jednu godinu ugovora po kojoj će zaraditi oko 5,4 miliona dolara. Medjutim, ako Fil Džekson odluči da mu Vlade Divac nije potreban, Lejkersi će otkupiti ugovor našeg centra po ceni od 2 miliona dolara.

Medjutim, sve će biti jasnije na početku kampa Lejkersa, medjutim, već sada je izvesno da bi Divac kao veoma pametan centar sa povratnim pasovima trebalo da se uklapa u čuveni “trougao” napad koji je kreirao dugogodišnji pomoćnik Fila Džeksona, Teks Vinter.

”Učiniću sve da ga (Džeksona) ubedim da sam potreban Lejkersima. Medjutim, šta god da odluče, nemam nikakv problem sa time” rekao je Divac koji se trenutno nalazi na odmoru sa porodicom

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 17 Jun 2005, 01:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja se prije treće utakmice kladio da Detroit dobija seriju. Ulog pet maraka, dobitak 23. Taman da pokrijem lovu koju sam izgubio na ruletu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ulrich je napisao:
hmmmmm sad je 21 razlike bilo. mislim nije vise ni za smijanje :D Sledeca po nekom zakonu bi trebalo biti 27 razlike (prva 15, druga 21, treca 27:)) ali posto se igra kod pistonsa onda se sve to smanjuje za 17 tako da ispadne nekih 10ak razlike. Mislim to je malo visa matematika za vas obicne smrtnike :wink: :lol: :lol: :lol:
Nema sta, kao sto sam rekao nemaju ni promil sanse!!!

+31 ZA ODBRANU NASLOVA
Detroit masakrirao Spurse

Rasheed Wallace

Nakon prve dvije utakmice finala, izgledalo je da San Antonio ništa ne može zaustaviti na putu do prvaka NBA lige. Međutim Palace of Auburn Hills neosvojiva je tvrđava, a Detroitu živi nada.

U četvrtom susretu finala Detroit je pobijedio San Antonio 102:71 i tako u seriji na četiri pobjede izjednačio rezultat na 2:2. Peta utakmica na rasporedu je u nedjelju ponovo u Detroitu.

Aktualni NBA prvaci još jednom su potvrdili kako je Palace of Auburn Hills teško osvojiva tvrđava. Pred 22.000 gledatelja Pistonsi su još jednom razbili Spurse. U prvom dvoboju bilo je +17, a sada +31.

"Popovich sada zna kako sam se ja osjećao nakon prve dvije utakmice u kojima su Spursi slavili s ukupno 36 razlike. Ovo je bila naša možda i najbolja predstava ove sezone," kazao je trener Pistonsa, Larry Brown.

Naznake sloma gostiju bile su vidljive već u prve dvije četvrtine, koje su Pistonsi dobili sa 15 koševa razlike. No, potpuni potom Spursi su doživjeli u posljednjoj četvrtini u kojoj su postigli 14, a primili 28 koševa.

Od devet igrača koji su se u redovima Detroita upisali među strijelce, čak sedam je imalo dvoznamenkasti broj koševa - najviše Chauncey Billups (17) i Lindsey Hunter (17), dok je Rasheed Wallace dodao 14, a Tayshaun Prince i Antonio McDyess po 13 koševa.

Ben Wallace je ubacio 11 koševa, ali i uhvatio 13 lopti. Najefikasniji u redovima San Antonio bio je Tim Duncan sa 16 koševa i 16 skokova, dok su Tony Parker i Manu Ginobili dodali po 12 koševa. Od ostalih nitko nije ubacio više od deset koševa.

"S toliko pogrešaka nemoguće je dobiti utakmicu u finalu NBA lige. Jedno smo dogovorili u svlačionici, a posve drugo igrali na parketu," ljutio se trener Spursa, Gregg Popovich.

Opet ispocetka Ulrich,zar ne!?? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 16:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

PreLom. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jun 2005, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hehe ne znam sta bih rekao. Stvarno nemam rijeci :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 11:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znachi Detroit Prso!! :( \

Detroit - San Antonio 95:96

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

DVIJE MEČ-LOPTE SPURSA
San Antonio izvukao pobjedu

Manu Ginobili pokušava poentirati pored Rasheeda Wallacea i Antonija McDyessa

Spursi su nakon dva poraza ubilježili pobjedu na gostujućem terenu. Pola koša prednosti u produžetku bilo je dovoljno da se primaknu na samo korak do novog naslova prvaka NBA lige.

Košarkaši San Antonio Spursa sinoć su u gostima nakon produžetka pobijedili Detroit Pistonse 96-95, te sada vode sa 3-2 u pobjedama.

Za osvajanje naslova nedostaje im još jedan trijumf, a sljedeća, i eventualna sedma utakmica, igraju se u San Antoniju.

Pobjedu Spursima donio je iskusni Robert Horry, koji je šest sekundi prije kraja produžetka zabio tricu.
*(Ovaj covjek je masina.On je KLJUC pobjeda i titula za L.A. a evo sad i za S.A.Skidam mu kapu zaista.Najveci "mudonja" od svih kosarkasa u NBA.Mogao bi se po tome porediti sa Jordanom.)*
Pistonsi su imali posljednji napad, ali šut Richarda Hamiltona nije pogodio cilj.

Horry je odigrao fantastičnu utakmicu, upisavši 21 koš i 7 skokova, dok je trice gađao 5-6. Tako je još jednom potvrdio da je igrač za odlučujuće trenutke.

Horry je pet puta bio prvak NBA lige, dva puta s Houstonom, a tri krune osvojio je kao član LA Lakersa. Odličan je bio i Tim Duncan, koji je postigao 26 poena i 19 skokova. No, umalo je postao tragičar.

U posljednjoj četvrtini promašio je šest slobodnih bacanja, pa je na kraju pobjedu morao spašavati Horry.

Kod Detroita najbolji je bio Chauncey Billups sa 34 koša, a Richard Hamilton ubacio je 15 poena.

Šesta utakmica igra se u utorak u San Antoniju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

hehehe rekoh vam ja :D :D :D
ma hori je igracina! Ja sam njega obozavao i dok je igrao za lejkerse, covjek je stvarno igrac za odlucujuce utakmice sto je dokazao bog zna koliko puta. I sta momci? detroit ispusi :) sta je reci? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2005, 20:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Doshlo je i tvojih pte minuta. :( :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 283 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]