banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 16:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 08 Sep 2018, 00:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
A koga briga je li neko bio u ratu i je li služio vojsku, kakve to tačno ima veze sa nečijom sposobnošću da bude lider i da popravi ekonomiju, infrastrukturu, međunarodni položaj...?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
_зока je napisao:
LDA212 je napisao:
[

Posle svega vidjenog, morao bi imati inteligenciju nizu od granicne da zaista vjerujes da se sam strmoglavio i poginuo.

Čega viđenog? Evo zamisli da sam bio u komi pa mi na brzinu predoči dokaze koji potvrđuju ubistvo.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Spoiler:
-Снимци који указују да Давид није у одређено вријеме на Лаушу, већ у Центру
-Туча код металске
-прес конференција на којој је осим локације, погрешно изнесен податак о времену смрти, које је други патолог и исправио, као и низ других нонсенса, као крао он и слично
-Изјава радника у пекари да послије вечери, кад су Давид и другови ПОЛАЗИЛИ у излазак, Давида уопште није видио
-Два кера приведена као осумеичени да су дали контрадикторне изјаве, што наводи да их је можда неко натјерао да лажу, тј. један од њих двојице
-Фотографије које је Давор објавио које указују на повреде. Главу још нисмо видјели, бар ја. А ваљда не лаже отац за свог сина да га је неко тако тукао по глави, како је говорио

И то су све неке чињенице које нису у домену васковићевих преувеличавања. Лично не подржавам васковића, али ко зна колико је лик у ствари упућен у то све. За велико чудо, још кад сам пратио ревносније дешавања око овога, ствари које би написао у свом чланку као нова сазнања, би се након15-ак дана показала као тачна када би процурили подаци или би Давор нешто изнио... Рецимо примјер-онај извјештај другог патолога о времену смрти који се не поклапа са карановим...

И не могу да вјерујем да још постоје људи који вјерују оној првој конференцији... А не могу ни да вјерујем да неко тако олако смрт, убиство сматра преувеличавањем, жељом за пажњом не знам ни ја чим... Па замислите да ви изгубите дијете, не дај Боже. Не кажем ја да је убиство нешто што се не догађа, али де мало...

Извињавам се на оф топику.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 01:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
Vecina ne razmislja svojom glavom, a uzmes ove koji pljuju po defaultu Vaskovica, pa onda razmisljaju tudjom (RTRS). Ne vrijedi ni kada im konkretne dokaze izneses.

Ja prvi o Vaskovicu nista lijepo nemam da kazem, ali cesce on ima dobre insajderske informacije, njegov problem je upravo to preuvelicavanje svega i pravljenja od muhe slona, pa kad se desi ovako nesto, onda naravno da vecina ne vjeruje u napisano. To je kao ona prica o djecaku i vuku, samo drugaciji koncept.

On je i u ovom slucaju nekoliko puta napisao neke konstrukcije koje su glupe, ali dosta cinjenica takodje. Samo treba pronaci balans i ne vjerovati u sve napisano. Ali to ne znaci po defaultu da onda mislis da je sve netacno.

Da ne pricam o ovome da su ukradene gace kao jedan od dokaza. Mislim, ko bi lud krao gace ako se ne plasi da mogu posluziti kao ozbiljan dokazni materijal i tako nekome nastetiti.

Kakav god da je, a rekoh da ga prvi ne mirisem ni sekunde, neophodno je u svakom drustvu da postoji suprotno misljenje. Da recimo nema Vaskovica, gdje biste mogli procitati neke stvari o ovom slucaju koje se nisu pojavile nigdje osim na njegovom blogu. Poput snimaka, lazne pljacke kuce, pa kradje dokaznog materijala, umijesanih u sve ovo, hvatanja nekih u pogresnim izjavama i jos mnogo toga. Sigurno ne biste u medijima.

Na ovom forumu koliko sam skapirao vecinom pisu klinci koji nemaju svoju djecu, jer da imaju sigurno ne bi pisali neke stvari koje pisu. Ne smijem ni da zamislim u kakvoj se situaciji nalazi Davor i koliko ima hrabrosti da ovo izgura, pa kako god da zavrsi. Nema nikakve dileme da je i on izmanipulisan od strane dosta ljudi koji hoce da profitiraju. Mnogo se vise olosa trenutno nalazi oko njega nego onih koji mu zele dobro. Ali to je vec neki drugi problem.

Tek da ne ulazimo u to da ovo nije prva sumnjiva smrt, samo je neko konacno poceo da se bori za pravdu ili da pokusa da se bori. Vjerovatno iz razloga sto nema sta da izgubi vise za razliku od nekih drugih.

I sto se tice politizacije slucaja, mislim da se veoma lako moze primjetiti u medijima koji politicari najvise spominju ovaj slucaj.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 02:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
GialloRosso je napisao:
A koga briga je li neko bio u ratu i je li služio vojsku, kakve to tačno ima veze sa nečijom sposobnošću da bude lider i da popravi ekonomiju, infrastrukturu, međunarodni položaj...?

Какво гурање главе у пјесак. Маестрално. Чиста десетка за техничко извођење а Милку Бабовић ћемо да питамо за умјетнички дојам.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 02:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

LDA212 je napisao:
Da ne pricam o ovome da su ukradene gace kao jedan od dokaza. Mislim, ko bi lud krao gace ako se ne plasi da mogu posluziti kao ozbiljan dokazni materijal i tako nekome nastetiti.

Шта могу да покажу/докажу гаће некога ко је извучен из воде након колико, 2-3 дана?!?

Шта?

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 02:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2018, 17:52
sinip je napisao:
GialloRosso je napisao:

Какво гурање главе у пјесак. Маестрално. Чиста десетка за техничко извођење а Милку Бабовић ћемо да питамо за умјетнички дојам.

Pa sto ste gurali glavu u pijesak i birali dezertera na mjesto predsjednika do sad?Stvarno maestralno.Cak i da je Vukota dezerter,ne bi bio prvi predsjednik RS sa takvom titulom.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 02:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Шверцера или дезертера?

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 04:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
super_koza je napisao:
Пеле Мали je napisao:
А Жељкин интервју са БиБиСи... https://www.bbc.co.uk/programmes/b03j0t7x
Нажалост уклоњен ал никако ми није јасно како је са оним енглеским она неки професор..

https://www.youtube.com/watch?v=QkKtQTql81Q

You know? :D

Šlageru, jesam ja to crveni sad ili neki bot? :wink:

Tip, ocit primjer provokatora par exelance. Recimo da to radi za jednu trojku minus.

Oni koji me poznaju kako pisem, znaju da mene ne interesuje Zeljka ni njena stranka nesto posebno i narocito ali objektivnosti radi sto se tice ovog njenog engleskog u interviju, zavrsio sam neke skole na tom jeziku nije vazno gdje i kad. Poslusajte ju ponovo, gramaticki solidno ne puno gresaka. Izgovor i akcenat niko ne moze da dotjera ako ne zivi i radi u toj govornoj sredini duze vremena.

Pele, treba da cujes profesore na univerzitetima na zapadu kako govore i kako studeni uvrcu vratove i sire usi. Neki cesto otvaraju i usta nadaju se boljoj akustici. A tek fond rijeci skojim operisu, neke bolje razumijes citajuci im sa usana, prateci pokete ruku, mimiku lica nekog sto slusas govor.
Brale, ne kritikovati ono gdje ne treba.Jesi kad slusao govore u UN i tamo svasta moze da se vidi i cuje od "diplomata"

Vise joj se moze prebaciti nesposobnost da u izravnoj debati i dijalogu okrene i izvrene ovog tipa naopako kontra pitanjima i presjecanjima, upadanjima koje on cijelo vrijeme koristi sl.
To moze da joj se vise prigovori a ne njeno vladanje engleskim jezikom.

btw, nekako mi je normalna poslije ovog mufljuza, a nisam ju nesto rangiro.

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 07:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Eto Mile švercer, ali Vukota je gospodin zato što je za rata otišao u Novi Sad da studira fizičko vaspitanje, nimalo sumnjivo...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 07:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da se razumjemo, malo ko, ko je imao šansu da pobjegne, na ovaj ili onaj način, nije pobjegao.
S tim rečenim nema se šta Vukoti zamjeriti posebno. Ali nema potrebe izmišljati izgovore i priče oslobođenih studenata. Jer kao što rekoh, baš je prikladno fizičko vaspitsnje....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jbg, neko kao student na Bihac a neko u Novi Sad. :D

Inace, jedina sansa Govedarice je to sto je Mile kandidovao Zeljku. Zaista neshvatljiv potez.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 08:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Pa koga drugog je mogao?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 08:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Рајка Васића.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ozrenx je napisao:
Pa koga drugog je mogao?

Bilo koga drugog, i taj bilo ko drugi bi imao neuporedivo veće šanse za pobjedu...mišljenja sam da je Željka predložena, zato što nju Dodik drži na tako kratkoj uzici i da je može kontrolisati po svojoj volji, što ne bi bio slučaj s drugim kandidatima...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Sep 2017, 18:40
Ozrenx je napisao:
Pa koga drugog je mogao?

Milenko Savanović, Zoran Tegeltija, Srebrenka Golić, Staša Košarac i ostali mnogobrojni renesansni ljudi iz stranke koja njeguje "socijaldemokratske" vrijednosti.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
GialloRosso je napisao:

Pitaj to porodice nestalih i poginulih boraca. Njihovi sinovi, braća, muževi i očevi su ginuli da bi dezerteri mogli upravljati državom?
Meni lično to govori o čovjekovom obrazu. Kad zagusti, taj isti čovjek treba da ostane tu gdje jeste i da provede narod kroz kišu govana.
Dezerter možda opet odluči da dezertira. Da li je to odlika lidera?
Da li misliš da Vulin treba biti na mjestu gdje je sad?

Vukota zna o ekonomiji, infrastrukturi i međunarodnom položaju šta tačno? Da li se obrazovao u tom polju? Da li je radio u tom polju? On je neko ko je sa svojih 20 godina odlučio da bude političar i to je to. Vjerovatno kao i Stanivuković, samo 20 godina ranije...
Ruku na srce, nije Željkica ništa bolja od Vukote. U pet deka su oni. Možda je željkica i gori izbor, da ne bude da sam ovakav ili onakav...
Napisao sam svoje mišljenje ranije i o jednom i o drugom, tako da...

SNSD je umjesto Željkice mogao kandidovati Radmanovića.

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Суперкозо јел досадашње руководство РС имало знање о економији, инфраструктури и међународним односима?
Конкретно, зна ли садашњи врховни вођа било шта од тог?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
I da li su oni bili dezerteri? Ili ratni profiteri?

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
Čekajte, jesam ja izludila kad sam upamtila da smo mi imali studentsku brigadu?
Džontra, mislim da je bilo više onih koji su mogli eskivirati rat, pa nisu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da je Vukota ko Koza, mogao se na visinu izvlačiti da nije bio u vojsci...al nije...

A ovo prepucavanje, ti si dezerter, ti si profiter, ti si ovo, ti si ono, samo potvrđuje moju teoriju, da između vlasti i opozicije, moralno i ljudski, nema nikakve razlike...samo druga imena i face, ostalo ko jaje jajetu...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]