banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 04 Sep 2018, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
:lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2018, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Pink 2 je za klasu bolji od ovih zemaljskih Pinkova :)

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2018, 06:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Vladimir RUS je napisao:
Toooooo!!!!

https://totaltv.tv/a36050/ba/podrska/vijesti-informacije/Jesen-uz-BN-kanale.html

Jos samo kad bi uveli za stalno ili na 2 godine dok traje ugovor ili jos bolje za stalno posto ne vrijedi ici meni na Total zbog BN-a, ako ce samo 3 mjeseca biti. Mene cudi sto godinama nisu imali BN u osnovnom psketu. Ja od domacih gledam samo BN i "Istine i lazi" na RTRS-u, a od regionalnih O2, Happy i RTL 2 i lokalni RTV Hit zbog vijesti koje pocinju pola sata prije nacionalnog dnevnika. Total bi bio dobar i u start paketu jos kad bi samo dodali jos ovih obicnih lokalnih i regionalnih kanala poput Pink BH umjesto Pink 2.

Posle 1.11 BN opet u dodatnom paketu zbog sukoba UG i BN prevashodno zbog reemitovanja BN TV u inostranstvu.Samo osoba udarena u glavu za dva BN kanala će platiti 5 KM mjesečno.Povoljniji je HBO-5 kanala 6 KM a da ne pričam o razlici u kvalitetu programa.Mi korisnici sigirno ne možemo dobiti podatak da li iko plaća BN paket ali i ako ima to je zanemarivo,pa je sve to sa BN ogromna besmislica.

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2018, 14:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cqysuzIVHkg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 05 Sep 2018, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na O2 TV ne zatamnjuju se strane serije,filmovi dok ovi sa RTS traže da sve zatamni što nije iz njihove produkcije.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nešto rade sa EON-om, na PC su otključali 20-ak kanala na mtel mreži, vjerovatno i na ostalim (N1, Grand TV, Nova TV, FOX kanali itd), istovremeno su zaključali Prvu Plus, Nick Jr, Comedy Central i Discovery. Možda ima još novih zaključanih, nisam sve provjerio.

Na Android aplikaciji je situacija od ranije: ti kanali su zaključani, a ova 4 otključana.

Poslednji put menjao Daky dana 07 Sep 2018, 12:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 12:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Na elti rade Prva plus, nick i Discovery a zakljucali su pink media bh juce bio otkljucan.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na Totalu je Pink Media BH otključan ali je Pink blokiran cijeli dan

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 13:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Govorimo za eon na eltinom i mtel internetu.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2018, 09:30
interesuje me da li će na totalu biti utakmica Srbija Litvanija...čisto da znam u koju kafanu da idem

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hoće,na SK 1 BiH

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2018, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
boban1982 je napisao:
Vladimir RUS je napisao:
Toooooo!!!!

https://totaltv.tv/a36050/ba/podrska/vijesti-informacije/Jesen-uz-BN-kanale.html

Jos samo kad bi uveli za stalno ili na 2 godine dok traje ugovor ili jos bolje za stalno posto ne vrijedi ici meni na Total zbog BN-a, ako ce samo 3 mjeseca biti. Mene cudi sto godinama nisu imali BN u osnovnom psketu. Ja od domacih gledam samo BN i "Istine i lazi" na RTRS-u, a od regionalnih O2, Happy i RTL 2 i lokalni RTV Hit zbog vijesti koje pocinju pola sata prije nacionalnog dnevnika. Total bi bio dobar i u start paketu jos kad bi samo dodali jos ovih obicnih lokalnih i regionalnih kanala poput Pink BH umjesto Pink 2.

Posle 1.11 BN opet u dodatnom paketu zbog sukoba UG i BN prevashodno zbog reemitovanja BN TV u inostranstvu.Samo osoba udarena u glavu za dva BN kanala će platiti 5 KM mjesečno.Povoljniji je HBO-5 kanala 6 KM a da ne pričam o razlici u kvalitetu programa.Mi korisnici sigirno ne možemo dobiti podatak da li iko plaća BN paket ali i ako ima to je zanemarivo,pa je sve to sa BN ogromna besmislica.

Priča se da je SDS uletio sa velikim parama da se otkljuca BN pred izbore svima...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što sam napisao,možemo samo nagađati zašto je BN otključan.Postoji i ta opcija da je zbog izbora ali i opcija,neko je već pisao o tome,da se Total na ovaj način "izvinjava" korisnicima zbog neprijatnosti oko LŠ i Zvezde.Šta je god razlog,i dalje je to ogromna besmislica naplaćivati kanal koji je u zemaljskoj mreži FTA i staviti u plaćeni paket kanal koji je FTA na satelitu.A sukob je nastao zbog NET TV jer je BN od UG tražio za reemitovanje svog programa kod ovog operatera 0,25 € po pretplatniku.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 11:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Ja mislim da to ima veze sa cinjenicom da je BN postao najpopularniji kanal u RS i drugi u BiH pa je samim tim i broj ljudi koji zahtijevaju da BN bude u okviru pretplate porastao, a i BN je nedavno presao na HD rezoluciju preko kablovske i fakticki vec se spremio za digitalizaciju na zemaljskoj, a i inace ljudi vec godinama (ukljucujuci i mene) negoduju zbog toga sto se BN dodatno naplacuje s obzirom da BN u BiH i zemljama regiona je besplatan. Pogledajte samo Total u Srbiji (koji ima BN u okviru paketa). Nadam se samo da ce i nakon fakticki povratka BN-a, isti ostati u ponudi Totala u BiH.

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tačno je da nema logike da BN u Totalu Srbija bude u osnovnom extra paketu a da ne može biti u istom paketu u BiH.Ali u BiH ne treba ništa čuditi.Samo u BiH kanal javnog servisa može kod tv provajdera biti zaključan,mislim na RTRS plus tokom uključivanja u sportske prenose.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 12:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislim da više ne vrijedi pisati da to nema veze sa NetTV Plus platformom nego s time što je BN tražio 0,10 KM po korisniku od Totala na šta ovi nisu pristali i onda je pao dogovor da idu u poseban paket, od kog 50% para dobija BN a 50% Total. Ali uvijek se nađe neko da napiše novu teoriju o tom dodatnom paketu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vjeruj da tih 10 feningi nije problem koji se nije mogao riješiti.Krajem 2015 kada je istekao ugovor kod svih kablovskih i satelitskih operatera UG ukinuti su BN kanali.Da bi sredinom 2016 bili vraćeni osim u Totalu BiH,odnosno stavljeni su u dodatni paket od 5 KM a realno dva kanala ne vrede ni pola marke.Ako se već mora plaćati dva BN kanala mogli su staviti dodatni paket od pola marke do marke pa ko želi neka plaća a ovako niti Total ima koristi od toga niti BN.Možda je tu i regulator kriv što nije doneo propis da kanali koji emituju zemaljskim putem moraju kod operatera biti u osnovnom paketu kao što je slučaj u regionu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A evo kako United Group ucjenjuje RTS,kao javni servis Srbije.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... zakon.html
Ako ucjenjuju RTS što ne bi BN.UG je bez nadoknade emitovala BN u inostranatvu i kad je BN zatražio 0,25 € po korisniku nastali su problemi i ucjene.To je jedina istina.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa upravo u tome jeste problem što ne postoji zakon kao u Srbiji da svi nacionalni kanali moraju biti u osnovnom paketu bez naknade sa bilo čije strane. Onda ni BN ne bi smio tražiti naknadu niti UG. Ali problem nastaje u tome što u BiH ne postoji nacionalni kanal u pravom smislu jer nijedan kanal nije dostupan na teritoriji cijele države, osim BHT1.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2018, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
boban1982 je napisao:
Svakako,na Pinku BH u subotu S. Irska- BiH

Biće i na SK1 HR.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]