Micelijus je napisao:
Samo da ne bude zabune.
Rasclanicu ti tvoj vlastiti post, da bismo vidjeli gdje je i ko zbunjen.Citiraj:
Ja takođe smatram da je ova tema trebala da bude obrisana, ako ni zbog čega drugoga, onda zbog toga što je besmislena,
U ovom dijelu se slazemo.Citiraj:
isto kao što bi bila besmislena i tema i glasanje o tome da li su npr. Jehovini svjedoci ili Adventisti sekta, mada mislim da se u tom slučaju vjerovatno ni ti Jpanese, a ni bilo ko drugi ne bi previše bunio... Možda bi bilo dobro da se zapitaš zašto je to tako.
Evo zapitala sam se - i odgovor je zbog toga sto vecina gorenavedene ogranke Hriscanstva/Krscanstva smatra sektama, dok je Islam po brojnosti druga monoteisticka vjera.
Prema tome ne radi se samo o besmislici nego i uvredi preko milijarde ljudi.Citiraj:
Isto tako, pošto je ovo tako glupava i besmislena tema, mislim da je stvarno uopšte bezvezno i davati bilo kakav komentar na ono što se nalazi u njenom naslovu, a kamoli kačiti se za to i pridavati tome neki značaj, zbog toga što je cilj kreatora teme upravo taj da izazove neku takvu reakciju. Znači, ti si im dala ono što su tražili.
Moj komentar nije bio upucen njima nego Vaderu. Jutros sam npr. bila na forumu kad su se nemilice brisali postovi nekoga ko se nazvao LEPI CIKA CIKO, brzinom svjetlosti.
Nisam primijetila da su njegovi postovi ( one koje sam uspjela procitati ) sadrzali nesto vise od sarkazma. Pojedinci ovdje sistematski sire medjuvjersku mrznju. Ali to izgleda nije problem. Problem je ako im se neko suprotstavi.
Osim toga, vec se pokazalo na drugim temama da ova grupa likova, vec pronadje nacin za expresiju. Prema tome, ignorisati ih nije dovoljno.Citiraj:
Mislim da ovakve teme ne treba da se brišu baz iz tog razloga da bi se pokazalo koliko su bezvezni njihovi kreatori, a pridavajući neki značaj tome (njihovim temama), samo umanjujemo tu, tako očiglednu, poentu.
Vec u trecoj recenici si opovrgao ono sto si rekao u prvoj. Toliko o konzistentnosti tvojih stavova. Citiraj:
Toliko od mene na ovoj temi, a i ovo do sada je vjerovatno bilo previše za naslov koji toliko "nadahnjuje" svojom bezveznošću...

Pa stoga ovu temu zbog njene navedene osobine treba zadrzati ?
Ili treba jos malo o tome razmisliti ?