banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 31 Avg 2018, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
boban1982 je napisao:
@drug BN HD je fta do sutra,barem su mi tako rekli na BN TV.Ne znam za koju platformu govoriš,ali u Totalu ima 6 Sport Klub kanala

Kao što rekoh, u osnovnoj ponudi se nalazi 5 Arenasport kanala - zvanično i jedan SK kanal i to onaj Hrvatski - nezvanično. Sve to govori o ozbiljnosti platforme u BiH. :lol:
Čak i ako se pogleda u Extra paket, opet bolje stoji direktna konkurencija. Jer Total nudi 4 SK kanala zvanično, plus SK HR nezvanično i 5 Arena, dok m:tel nudi 10 SK kanala i 6 Arenasport kanala. Ma sjajno. Toliko o ozbiljnosti platforme u BiH. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Zar nije Arena u Extra paketu? AIi sve u svemu, po mom mišljenju od svih zemalja u kojima Total posluje, u BiH ima najbolju ponudu, baš zbog Arena. Ovo ostalo je manje više isto u svim državama.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 19:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ne, u osnovnom je. Pravila su ista kao za Pink paket. Ugovor i piči godinu dana. Inače, Total BH je kanturina u odnosu na Total Srbija, jer ovi ovdje zamračuju sve živo. Dovoljno je uporediti kako to izgleda na Elta kabelu i Totalu BH. Strašno. Još će početi zamračivati reklame. To što su uveli Arene su toliko minimizirali zamračivanjem svega i svačega pogotovo na kanalima iz Srbije.

I dalje je, iako su Arene uveli, bolje imati Total Srbija, bar ti se neće desiti idiotluk da ne možeš pogledati reprezentaciju Srbije ili neki srpski sportski klub u bilo kojem sportskom takmičenju. U većini slučajeva, sve važnije što ima Arena ima i RTS, bar kada su srpski klubovi i srpski sport u pitanju. I naravno, takođe u HD-u.

Tome će uvijek dati prednost u odnosu na raznorazne lige i ligice za kladioničare.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja skoro i ne gledam domaće i regionalne kanale, osim jutarnjeg na Prvoj, pa mi to i nije toliko bitno. Jbg ukusi su različiti, ja teško da bih prešao sa ovog Totala na Total Srbiju, tako da te priče o "kanturini" su stvar ukusa. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 19:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kada dođeš u situaciju da utakmicu Srbije nemaš gdje pogledati osim na RTS-u, što se sve češće dešava, ili Zvezdu od neku veče, pa moraš birati da li ćeš iz BL autom u Slatinu kod staraca koji imaju Total Srbija, ili pored svega što plaćaš, kačiti se na "divlji IPTV", pitao bih te ko je kanturina. :lol:

Kao što rekoh, meni je najbitnije da imam siguran prenos reprezentacije, i srpskih sportista na EP, SP i OI, a od Liga, osim Lige šampiona ionako povremeno pratim samo Švabe.

Edit: Radi BN na 25 i 26 Total BiH.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 20:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
drug je napisao:
Ne, u osnovnom je. Pravila su ista kao za Pink paket. Ugovor i piči godinu dana. Inače, Total BH je kanturina u odnosu na Total Srbija, jer ovi ovdje zamračuju sve živo. Dovoljno je uporediti kako to izgleda na Elta kabelu i Totalu BH. Strašno. Još će početi zamračivati reklame. To što su uveli Arene su toliko minimizirali zamračivanjem svega i svačega pogotovo na kanalima iz Srbije.

I dalje je, iako su Arene uveli, bolje imati Total Srbija, bar ti se neće desiti idiotluk da ne možeš pogledati reprezentaciju Srbije ili neki srpski sportski klub u bilo kojem sportskom takmičenju. U većini slučajeva, sve važnije što ima Arena ima i RTS, bar kada su srpski klubovi i srpski sport u pitanju. I naravno, takođe u HD-u.

Tome će uvijek dati prednost u odnosu na raznorazne lige i ligice za kladioničare.

Pitaj bilo kog navijaca Zvezde i Partizana,da li vise vole pogledat svoj klub bukvalno svih 40-tak utakmica u sezoni na Total tv BIH,ili 5-6 puta godisnje na Total tv Srbija,pa razmisli onda sta si napisao....Ovo sto se samo nekim ogromnim propustom desilo prekjuce,ce biti bukvalno i jedina utakmica u sezoni koju navijaci Zvezde nece pogledat citavu sezonu,i u domacim i u stranim takmicenjima na Total tv BH....A ti vec sad ovaj vikend ces moci samo sanjat da pogledas derbi iz Novog Sada,Vojvodina-Zvezda na tom Total tv Srbija kojeg bez ikakvog razloga dizes u nebesa...

I ne znam odakle tolika bolesna potreba da velicas RTS(televizija vjerovatno sa daleko najmanje talenta na svijetu u odnosu na budzet :( )i nesto stalno naslikavas ovdje... i Total tv Srbija i kad nijedan argument nemas...Navijaci Zvezde i Partizana ce samo u ovoj sezoni stotinjak puta pogledat svoje klubove na Total tv BH,a na Total tv Srbija mozda desetak puta ukupno,i Zvezdu i Partizan....

Pretjerujes zaista....nisam jos jedino shvatio da li namjerno to radis,ili sa nekom misijom

Ima i Total tv Srbija par puta godisnje svojih prednosti,ali smijesno je i pricat da je bolji od Total tv BH sveukupno...Jedino kombinacija Total tv Srbija i neka kablovska,je vrh vrhova...Ali sam Total tv Srbija,smijesno ga i poredit sa Total tv BH

Poslednji put menjao Schlager dana 31 Avg 2018, 20:19, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
drug je napisao:

Normalno je da će Total u BiH zamračivati sportski sadržaj i strane serije na RTS-u što naravno nema na Totalu Srbija.I Total Srbija je 100% blokirala BHT tokom SP u fudbalu.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 20:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Pitaj bilo kog navijaca Zvezde i Partizana,da li vise vole pogledat svoj klub bukvalno svih 40-tak utakmica u sezoni na Total tv BIH,ili 5-6 puta godisnje na Total tv Srbija,pa razmisli onda sta si napisao....Ovo sto se samo nekim ogromnim propustom desilo prekjuce,ce biti bukvalno i jedina utakmica u sezoni koju navijaci Zvezde nece pogledat citavu sezonu,i u domacim i u stranim takmicenjima na Total tv BH....A ti vec sad ovaj vikend ces moci samo sanjat da pogledas derbi iz Novog Sada,Vojvodina-Zvezda na tom Total tv Srbija kojeg bez ikakvog razloga dizes u nebesa...

Derbi utakmice iz Ivanjice, Kuršumlije, Novog Pazara i ostalih lijevih sokaka u jednoj od najlošijih evropskih liga me uopšte ne zanimaju. Što se mene tiče, takvu ligu, toliko korumpiranu i bez ikakvog kvaliteta mogu sutra ugasiti. Jedino me zanima reprezentativni fudbal, a i od njega već polako dižem ruke, tako da mi postojanje kanala koji u nebesa diže ligu koja spada u samo dno dna evropskog fudbala - ne znači - apsolutno ništa. Sve što se tiče srpskog fudbala, kao što već rekoh mogu vidjeti na RTS-u. Više me zanimaju neki drugi sportovi,i to dobro znaš. Pokušaj cijeniti različitosti.

Citiraj:
I ne znam odakle tolika bolesna potreba da velicas RTS(televizija vjerovatno sa daleko najmanje talenta na svijetu u odnosu na budzet :( )i nesto stalno naslikavas ovdje... i Total tv Srbija i kad nijedan argument nemas...Navijaci Zvezde i Partizana ce samo u ovoj sezoni stotinjak puta pogledat svoje klubove na Total tv BH,a na Total tv Srbija mozda desetak puta ukupno,i Zvezdu i Partizan....

Pretjerujes zaista....nisam jos jedino shvatio da li namjerno to radis,ili sa nekom misijom

Ne znam šta te toliko iznerviralo da napišeš sve ove stvari iako i sam dobro znaš da ništa od svega nije tačno. Uporedi finansije kojima raspolaže recimo HRT i RTS, pa ćeš valjda shvatiti koliko je promašaj to što si rekao. Može se govoriti i o pretplati, čija naplata u Srbiji je mizerna. U krajnjem slučaju niti jedan javni servis u Evropi nije doživio ono što je RTS. Totalno uništenje 1999. I stoga, kao neko ko je svojevremeno imao dodira sa RTS-om, i gdje rade neke moji dobri prijatelji, cijenim sve što je urađeno da bi se digli iz pepela. Toliko o tome.

Što se tiče Totala, pa i slijepac vidi, sa koliko malo želje, motiva i poslovne empatije, vlasnici ove platforme, prilaze korisnicima. Dovoljno je vidjeti šta su sve ponudili direktnoj konkurenciji, a šta su "ponudili sebi". Već sam pisao o deset SK kanala, koje su ponudili m:tel-u a sami imaju 4 zvanična SK kanala i jedan ispod pulta. Nisu li tebi, kao monteru, time zabili nož u leđa? Pa svaki veliki sportski fan, će prije izabrati m:tel nego Total. I zbog većeg broja SK i zbog Arena u full HD-u.

Ja, na sreću, baš ljudi zaposlenih u Totalu, i nisam neki sportski fan, jer su mi bitne samo dvije stvari, Eurosport u HD-u, zbog zimskih sportova i utakmice reprezentacije Srbije bez mraka. A to uglavnom imam na RTS-u i tu se priča završava.

Moji starci su izabrali Total Srbija, još prije desetak godina i nisu se pokajali. Bar nikad nije bilo mraka, kad je igrala Srbija. A to je i njima i meni uvijek bilo najvažnije. Ovdje bih stvarno stavio tačku na ovu priču. Jer ovo mi je najvažniji argument. Hvala, živio.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Evo ja sam veliki sportski fan i nikada ne bih mijenjao četiri HD Sport kluba ne za 10, nego ni za 30 SD Sport klubova. Pa u bezmalo 2019. godini da nema nijedan HD kanal je skandalozno, ne bih samo zbogo ovoga iz principa prešao na Mtel.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 10:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
cuj Total Srbija bolji od Totala BiH...... :lol:....total BiH ima cak bolje kanale od telemacha...telemach ima druge prednosti u vidu paketa i vracanja unazad

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Već sam uspoređivao extra paket Totala u BiH i Srbiji.U BiH za 19 maraka imamo pet Arena a u Srbiji za 23 marke nijedna.Naravno da u Srbiji nema blokiranja sadržaja na RTS-u i ovde niko ne treba očekivati da može gledati sportski sadržaj sa RTS-a.Ali nastupe srpskih sportista i klubova uglavnom možemo pratiti na drugim sportskim kanalima .

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 13:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Je li ikome otkljucan BN meni i dalje pise niste pretplaceni na ovaj kanal???

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na risiveru jeste

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

GialloRosso je napisao:
Evo ja sam veliki sportski fan i nikada ne bih mijenjao četiri HD Sport kluba ne za 10, nego ni za 30 SD Sport klubova. Pa u bezmalo 2019. godini da nema nijedan HD kanal je skandalozno, ne bih samo zbogo ovoga iz principa prešao na Mtel.

Moj kum ima m:tel i ima HD Arene. Naselje Mejdan.

boban1982 je napisao:
Već sam uspoređivao extra paket Totala u BiH i Srbiji.U BiH za 19 maraka imamo pet Arena a u Srbiji za 23 marke nijedna.Naravno da u Srbiji nema blokiranja sadržaja na RTS-u i ovde niko ne treba očekivati da može gledati sportski sadržaj sa RTS-a.Ali nastupe srpskih sportista i klubova uglavnom možemo pratiti na drugim sportskim kanalima .

Tačno, ali kao što već rekoh, ne bih mijenjao prenose utakmica reprezentacije Srbije na srpskim kanalima ni za deset livadarskih liga. Od evropskih liga me zanimaju samo Švabe. I Liga šampiona koju imam svakako. U HD-u. Svako ima svoje životne prioritete. Da se ne ponavljam.

Riječ dvije o zamračivanju. Neko je to pominjao ovdje, Total BiH satra sa zamračivanjem i trenutno su najgori po tom pitanju. Veći katolici od pape. Gledam neki dan mrak na trci SP u kajaku i kanuu, prenos na RTS 2, naši uzeli tri medalje, Zvezda - nigdje, pa dalje sinoć mrak na filmu Za šaku dolara, pa dokle brate, pa onda mrak na reprizi Granda, pa mrak na Andriji i Anđelki ( naravno repriza ), pa na seriji Istine i laži ( repriza ) pa mrak na Radnoj akciji, sve Prva, pa sada mrak na običnom dokumentarcu - Glasovima pustinje RTS 2. Katastrofa. Na Elti je sve normalno išlo. I ide.

Slika

Slika

Slika

Slika

I na kraju da monteri i ostali "bliski Totalu" ne likuju, nema potrebe, jer korisnik sam desetak godina usluga Total Srbija i nešto više od tri godine Total BiH na dvije različite lokacije. Dobro znam šta sam sve ove godine imao, a šta nisam. Isto tako, zahvaljujući onome što sam dobio, znam ko mi ispada, nakon isteka ugovora. :lol:

Ostaje mi samo da vidim, da li ću u stanu, uz Elta kabel kojeg već koristim, umjesto osnovnog paketa Total TV BiH uvesti osnovni paket Total Srbija ili ću se u potpunosti riješiti tanjira i uzeti kombinaciju Elta kabel plus neki od IPTV-ijeva koji se na netu nude za 4 - 5 evra. :wink:

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 14:52 
Majstor
Majstor

ok shvatili smo da si protiv BiH Totala ne moras to u svakom postu naglasavati samo prihvati i drugo misljenje da je vecini ovdje bolji upravo ovaj total od srbijanskog

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako nešto Elta ne blokira što se blokira na Totalu(posebno ako je u pitanju neka utakmica) ne znači da su oni bolji nego krše zakon o autorskim pravima jer su operateri obavezni da svaki sadržaj blokiraju po zahtjevu emitera ili po zahtjevu RAK-a.Nekoliko puta je regulator već kaznio operatere zbog kršenja autorskih prava.Što se tiče sportskih prenosa pa i na Eurosportu imamo srpskog komentatora da ne pričam o SK i AS.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 15:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mark05 je napisao:
ok shvatili smo da si protiv BiH Totala ne moras to u svakom postu naglasavati samo prihvati i drugo misljenje da je vecini ovdje bolji upravo ovaj total od srbijanskog

Nisam protiv, ako koristim usluge Total BiH, pobogu, šta nisam jasno napisao. Samo pišem da više nisam zadovoljan uslugom BH verzije i da ću vjerovatno po isteku ugovora, ostati samo na srpskoj. Iz navedenih razloga. Nemaš potrebe za hejtanjem kolega preko Drine, sve je to, na kraju, ista firma. :D Valja prihvatiti i drugo mišljenje, jel da? :wink:

boban1982 je napisao:
Ako nešto Elta ne blokira što se blokira na Totalu(posebno ako je u pitanju neka utakmica) ne znači da su oni bolji nego krše zakon o autorskim pravima jer su operateri obavezni da svaki sadržaj blokiraju po zahtjevu emitera ili po zahtjevu RAK-a.Nekoliko puta je regulator već kaznio operatere zbog kršenja autorskih prava.Što se tiče sportskih prenosa pa i na Eurosportu imamo srpskog komentatora da ne pričam o SK i AS.

Bobane pobogu, ko priča o utakmicama? Okačene fotke - nisu utakmice. Total BH u posljednje vrijeme blokira sve živo, a to se ponajbolje vidi na liniji - Prva/RTS/Pink Srbija/Nova. Ostali operateri, a mogu u svako doba provjeriti na Elta kabelu, to rade višestruko manje.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 15:35 
Majstor
Majstor

drug je napisao:
. Nemaš potrebe za hejtanjem kolega preko Drine, sve je to, na kraju, ista firma. :D Valja prihvatiti i drugo mišljenje, jel da? :wink:

hahaha "kolega"... :lol: druze smiri dozivljaj....to za misljenje sam i ja tebi rekao bas u proslom postu

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spominjao si seriju Istine i laži na Prvoj.RTRS i FTV su otkupile tu seriju i po njihovom zahtjevu se navedena serija blokira na Prvoj.Kao i serija LZN na Novoj.Tačno je da možda ponekad na Totalu preteraju sa zamračivanjem jer je bio slučaj da je bio blokiran domaći film star 50 godina.

Vrh

PostPoslato: 01 Sep 2018, 16:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

boban1982 je napisao:
Spominjao si seriju Istine i laži na Prvoj.RTRS i FTV su otkupile tu seriju i po njihovom zahtjevu se navedena serija blokira na Prvoj.Kao i serija LZN na Novoj.Tačno je da možda ponekad na Totalu preteraju sa zamračivanjem jer je bio slučaj da je bio blokiran domaći film star 50 godina.

Ponekad? Trenutno: Oktpusi RTS 1 - film iz 1983 -Džems Bond -Total - blokirano, Elta - nije. RTS 2, Be Kind Rewind, 2008 - prevedeno kao Premotajte molim Total - blokirano, Elta - nije. Prva - Bumerang - Total - blokirano, Elta - nije. :roll:

mark05 je napisao:
hahaha "kolega"... :lol: druze smiri dozivljaj....to za misljenje sam i ja tebi rekao bas u proslom postu

Ma nema problema kolega. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]