supersonic je napisao:
Ne drzim, objasnio sam na temi kk borac, da sam bio onda kad je sranje bilo za njih, jesam. Medjutim, ako je istina za igokeu i sva ta govna, javno cu priznati da sam ga pojeo.. i to ogromno. O tome sam i sa gandrom pricao.
No medjutim, kako su ovi usrali sa igokeom, tako i ovo sto Boza radi je na kraj pameti, iz sto nekih razloga. Fura se na najstariji klub u drzavi, sa istorijom i tradicijom, i osniva neki svoj skk borac u inat ovima ( a preuzeo je sto posto od nekog bl kluba licencu, tipa svetosavac, Korac usce ), gdje u principu nije nista ni osnovao nego pod novim imenom nastavio.
Al ajde ti meni reci, pored sve sramote sa fk, kk, pa cak i rk ma koliko god najpozitivniji bio, zar nije previse da covjek forsira pricu o velikom Borcu koji je igrao aba ligu, evropu i govori da je TO taj Borac, kojeg ce sutra prnjavor, kozarska dubica, novi grad derati sa 15-20 razlike ?!
Мислио сам, сходно нашим препискама, да заиста пратиш дешавања, али с обиром на ово болдовано, видим да сам погријешио, одвалио си глупост не за медаљу, него орден првог реда. Постоје докази да је то тај куб, прије свега ЈИБ који је исти као 2006. године кад је клуб правно замрзнут, ништа ни од кога није преузето, какав Светосавац, Ушће...
Да, то је изворни Борац из 1947. године, није могао да се врати назив КК Борац због оног Симовићевог који је формиран од КК Нектар (својевремено други тим СКК Бањалучка пивара), па се прибјегло овом рјешењу.
И на крају, па нормално да ће клуб кренути од лиге гдје су Прњавор, Дубица и остали јер је тек реактивиран, шта очекујеш, да будемо у жријебу за бх. лигу, да нас ставе у АБА 2 умјесто Спарса или да нам већ наредне сезоне уруче позивницу за Еврокуп???
Смијешан ти је посљедњи статус и након њега стварно више не мислим икад да ти реплицирам...