Svašta vi napričaste o meni.
Još samo Najgora da se ubaci

, vjerujem da bi i ona imala ponešto reći
anonimna je napisao:
e meni vishe lici na Yodu...pametno malo stvorenje, koje se krije , svaka mu je zlatna, ali ga malo ko razumije. I ponekad imam osjecaj da u njemu nema ni malo zivosti, poleta, zezanja...isvega onog sto vole mladi
Moram priznati da mi ovo poređenje sa Yodom (ako je meni upućeno) veoma laska. Yoda mi je dosta drag, sladak, simpatičan. Volio bih da imam njegovog duha, i mudrosti. Radiću na tome.
I slika mi se sviđa, sačuvao sam je sebi, hvala.
Što se tiče ove druge rečenice...pa ne znam šta da kažem. Ne znam da li je ona po tebi karakteriše Yodu ili mene, ili obojicu. Po pitanju toga da li se ja zezam možda da neko treći kaže nešto, recimo kolega Micelijus koji me poznaje.
Što se tiče poleta i živosti to zavisi od situacije, raspoloženja, okruženja, kao i kod svih, naravno. Mada smatram da nisam toliko živahan i poletan kao neki, (posebno) u okruženjima meni nepoznatih ili manje poznatih osoba. Opušteniji sam (i u svom elementu) tek u društvo dobro poznatih i bliskih osoba. Dok su neki veoma poletni i živahni sa potpuno nepoznatim osobama. Ima tu i astrologije, a ja sam tipična ribica.
Koliko god Leona možda bila malo ljuta na mene vjerovatno ne zna da smo slični po ovom pitanju:
Leona je napisao:
a ustvari sam stidljiva, povucena, mirna osoba...
A to su inače karakteristike riba (mislim na horoskopski znak

)
A što se tiče slika Sigmunda Frojda, to mi ne leži, mada pretpostavljam da ste mislile na taj "mrki pogled" a ne njegov način razmišljanja.
anonimna je napisao:
Japanska ruzica: hahaha oces da kazes da Vader nije porodicni covijek? Ja bash mislim da jeste
Ovo ćemo tek vidjeti...u nekoj budućnosti
Mada reći da je porodični čovjek (da tako djeluje) za nekoga ko nikad ni djevojku nije imao...