banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 06:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 31 Jul 2018, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mene sramota u tvoje ime što sam ja to mjesto tebe morao spomenuti..m

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 19:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pri cemu ste dikreta zaboravili pomenuti

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 20:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ti da si malo vise lojalnosti stranci pokazao,mogao si nam sad pisati o zatvorenosti banjalucke sredine iz kancelarije ambasade u Bernu,ili gdje je vec BH ambasada u CH :D

Tvoj covjek je sad Ambasador tamo 8)

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Jebote nek je neko dovuče iz Amerike

https://www.facebook.com/punjenepaprike ... 539538287/

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Schlager je napisao:
Ti da si malo vise lojalnosti stranci pokazao,mogao si nam sad pisati o zatvorenosti banjalucke sredine iz kancelarije ambasade u Bernu,ili gdje je vec BH ambasada u CH :D

Tvoj covjek je sad Ambasador tamo 8)

Ne prodajem veru za veceru

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 21:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Džontra je napisao:
Misliš od pojave sa ifor tenkovima i Madlen Olbrajt?
Nemoj mantru da zaboraviš...

I da je tu njegovu Vladu prvi pozdravio i podrzao Alija Izetbegovic,koji je tada jos bio ziv :D

Дочим данашњи СДС доводи Аљу јуниора у посјету и учлањује општине у заједницу турског свијета... :evil3: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 21:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
dtkbl je napisao:
Jebote nek je neko dovuče iz Amerike

https://www.facebook.com/punjenepaprike ... 539538287/
Mozemo li i mi koji nemamo fejsbuk to negdje vidjeti i cuti ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jul 2018, 22:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Schlager je napisao:
Никац од Ровина je napisao:

Шлагеру заиста сматраш да је Бањалука највећи бедем СНСД-а у овом моменту?

Један од два највећа бастиона СДС-а је на локалним пао. Не упоређујем.

Најјачи одбор СНСД-а ти је зворнички. Иза њих су резултати и акције које ни један други одбор није у стању провести. Говорим о функционисању инфраструктуре, не о новцу и не укупним бројкама (гласача). Нисам члан истог. И моја парола је јасна, странке не заслужују гласове.

Pa naravno da smatram Banjaluku kao najjace uporiste SNSD.Po svemu.

Ovdje od pojave Milorada Dodika,prije 20 godina, i vise od deset izbora,ne postoji drugi izborni pobjednik,osim SNSD i njihovih kandidata.

U Zvorniku je u tom vremenskom periodu bilo raznoraznih klackalica. :D

Претпоставио сам да на овом градиш став. Говоримо о актуелном тренутку. Немају организованији одбор, већи проценат и бољу координацију од зворничког. То је за посљедицу имало... нећемо о именима.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 07:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Па ова анкетица ће дати неку слику. Јесте занемарљив узорак, али зато имамо "праве" одговоре за разлику од других анкета гдје имамо наручене резултате анкете.
Како год, биће још анкета и избори често покажу да тим анкетама и није нешто вјеровати.

Е сад, за разлику од локалних избора, када је важно имати јаку кампању и у оним општинама са мањом популацијом, на општим изборима фокус активности странака биће на многољуднијим општинама.

И Никац и Шлагер су у праву (парадокс). У Бањој Луци 2 деценије СНСД боље пролази, мање својом заслугом, више заслугом СДС-а који је 1990их пропустио прилику да постане национални покрет (посљедица чињенице што су допустили да им се у врх странке већ тамо у старту инфилтрира превише смутљиваца са јединим наумом да се окористе и који су знали утицати на креирање политике странке у тим и каснијим временима) и због тих грешака данас код једног броја Бањолучана и Крајишника постоји анимозитет према СДС-у, самим тим ће увијек тражити неку странку која ће бити алтернатива, СНСД се у том тренутку наметнуо као та алтернатива. На страну колико је та нетрпељивост данас оправдана, али то је тако.
Међутим, и у Бањој Луци та подршка варира. И ту имамо општине, међу њима и Зворник, гдје СНСД има стабилнију подршку, самим тим су те општине и јаче упориште СНСД-а од поменуте Бања Луке.

Но ту су важни, јако важни и бројеви. Бања Лука је општина са 200.000 бирача, Зворник (који је такође многољудна општина, пета по броју у Српској) има око 54.000. О оним баш малобрјним општинама и срединама да не говорим.

У мањим општинама важнији је рад на терену, као и избор људи на локалу, какав углед имају.
Рецимо у Бањој Луци Радојичића грађани Бања Луке виде углавном на ТВ, у мањим оптшинама начелника виђају свакодневно, виде какав је, да ли у комуникацији бахат, арогантан или уљудан, љубазан, сусретљив
У Зворнику СНСД има ту Зорана Стевановића који баш добро котира, мислим да је на локалним изборима добио 75% гласова, његова странка (СНСД) кудикамо мање.

Како и написах та подршка странкама или кандидатима у мањим срединама је "стабилнија". Рецимо, Зворник којег је Никац поменуо, и који је ајд рецимо, средња општина. Ако би се поновила одлична излазност са локалних избора од преко 60% (надам се да хоће) и од тих рецимо 33.000 бирача (колико је гласало 2016-е) велика већина има већ данас своје фаворите и свог фаворита и ту је као и код навијача неког клуба, већ сада се зна за кога ће гласати. И ту се странке боре за 3-5.000 бирача који ће се у наредним мјесецима одредити. Још више је то изражено код општина са пар хиљада бирача. И ту колико год странке агитовале, исти им ку*ац.
У Бањој Луци имамо кудикамо већи број, у бројкама 10ак или више пута већи број оних који ће се тек одредити у наредним мјесецима. И ту јесте борба, кључ побједе на општим изборима ће се тражити у Бањој Луци, Бијељини и можда Приједору.
Ту ће бити и фокус дјеловања странака у наредним мјесецима до избора.

Poslednji put menjao Khal Drogo dana 01 Avg 2018, 07:39, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Citiraj:
Рецимо у Бањој Луци Радојичића грађани Бања Луке виде углавном на ТВ

Na Facebooku misliš :)

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 09:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ми свог не видимо ни на Фејсу. :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
https://faktor.ba/vijest/ministar-imao- ... ost-305592

Ako ne dobiju 100.000 glasova koliko su najavljivali (realno, i neće), uvijek se Pero može vaditi da ga je sportska povreda sprječila u predizbronim aktivnostima :iconbiggrin:

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 20:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2014, 19:45
Izbori se bliže a ja još nisam čuo za izborne kampanje.Ko će biti kandidati na izborima i kako se "reklamiraju"?

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 22:26 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Jun 2018, 11:58
Laktasi1968 je napisao:
Zima 1998 u Laktasima, napolju -15, danasnji caffe bond, Dodik nikad napetiji, pored telefona jedan danas poznati Dodikov savjetnik, jedina osoba koja je znala engleski tada. U prostoriji se disati ne moze, 50 ljudi je unutra bilo, covjek na covjeku stoji.. i ja sam bio jedan od njih.

Zvoni... ma nije zvonilo ni 2 sekunde, javlja se... Vestendorp zove, cekao se odgovor iz Vasingtona, osoba X koja prevodi i prica sa visokim predstavnikom upravo saslusala nesto ali ne moze izgovoriti, ne moze prevesti sta je cuo... otpozdravlja i prekida razgovor. Doci sebi ne moze.....

Dodik, obicno onako gorostasan, hladan... nikad ga nisam vidio manjeg nego tada, nikad prije i poslije nisam vidio da mu se ruke tresu....

Izgovara osoba X sta je rekao Vestendorp... Klinton dao zeleno svjetlo ljudi, nasi su, gotovo je, prije pola sata u Vasingtonu odobreno da Poplasen mora pasti.... Bogdo eksira rakiju, suza mu krenula...

Taj poziv odredi Dodiku zivotni put.... sve ono sto je danas, Karadjoerdje modernog doba. Tako zamisljenog, na neki nacin i potresenog sam ga samo poslije jednom vidio, ovaj put tuzne prilike, godinu dana kasnije - 1999 u Romanovcima, na sahrani Nenada Bastinca...

Danas... 20 godina poslije, Milorad Dodik je ikona... politicka institucija, diplomata, drzavnik, glavni simbol Republike Srpske. Odrednica ovog naroda. Ono sa cim se narod identifikuje, sta narod voli, sta narod JESTE. Dodik je narod, to je to. Covjek koji je sprijecio rusenje Republike Srpske.

Milorad Dodik danas ima ono najvrijednije oko sebe - ljudski kapital, ljude koji ce ga svojim vlastitim zivotima braniti i koji su razlog zasto on nikada nece pasti sa vlasti. Situacija kao iz Turske, kada ti imas pola miliona ljudi koji ce u Istanbulu nenaoruzani stati ispred tenka da bi odbranili svog predsjednika... takvi nikada nece pasti sa vlasti.

Kada god se desavalo nesto bitno, meni je oduvijek scena zime 1998 u glavi.. pogled Bogde prema sinu, sinu koji ce se uspeti do nebenskih visina i postati najveci srpski drzavnik 21 vijeka. istorijski dogadjaj kojem sam licno svjedocio.

Velicina Milorada Dodika je takva da sarajevski savez za poturcavanje nema nikakve sanse. Vise nikad romanijac nece rukovoditi, vise nikad.

Dodik ce vladati dok je ziv, tako treba biti i tako mora biti, zamjene su nedostojne i izdajicke. A nakon toga, bice cudno, kao poslije Tita, osjecas da dio tebe fali.. nikada prostor zapadno od Drine nece vi imati ovakvog drzavnika.

Politicki bog, mag, koji je toliko kompleksa savezu za poturcavanje zadao da ga ovi vjerovatno svako vece sanjaju.

Nikad slican politicar nece vladati u RS. Neka Dodikov nasljednik bude i duplo manjih sposobnosti, opet ce biti dobar.

Slika

Zato sto si odabran, zato ces vladati i zato ces pobjediti na jesen, ZATO! Po pravdi bozijoj, a volji narodnoj, ZATO!

A ja nikad necu zaboraviti tvoje pocetke, 1983 godinu..... Mile nas sa diplomiranja u Beogradu iste veceri prvim autobusom kuci da pomaze roditeljima oko krompira...

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 23:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Laktasi1968 je napisao:
A ja nikad necu zaboraviti tvoje pocetke, 1983 godinu..... Mile nas sa diplomiranja u Beogradu iste veceri prvim autobusom kuci da pomaze roditeljima oko krompira...

Ček, jel ovo nešto loše, bez obzira da li je riječ o Mili ili nekom drugom?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 01 Avg 2018, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

То за кромпир је жива истина. Причао ми човјек који је био с Дудеком на ФПН-у у Београду. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2018, 09:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 03 Sep 2014, 13:01
i ja sam onomad kopao krompira al ni blizu Mili nisam prismrdio:) mislim da ću na izborima zaokružiti prazan prostor

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2018, 10:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Laktasi1968 je napisao:
Zima 1998 u Laktasima, napolju -15, danasnji caffe bond, Dodik nikad napetiji, pored telefona jedan danas poznati Dodikov savjetnik, jedina osoba koja je znala engleski tada. U prostoriji se disati ne moze, 50 ljudi je unutra bilo, covjek na covjeku stoji.. i ja sam bio jedan od njih.

Zvoni... ma nije zvonilo ni 2 sekunde, javlja se... Vestendorp zove, cekao se odgovor iz Vasingtona, osoba X koja prevodi i prica sa visokim predstavnikom upravo saslusala nesto ali ne moze izgovoriti, ne moze prevesti sta je cuo... otpozdravlja i prekida razgovor. Doci sebi ne moze.....

Dodik, obicno onako gorostasan, hladan... nikad ga nisam vidio manjeg nego tada, nikad prije i poslije nisam vidio da mu se ruke tresu....

Izgovara osoba X sta je rekao Vestendorp... Klinton dao zeleno svjetlo ljudi, nasi su, gotovo je, prije pola sata u Vasingtonu odobreno da Poplasen mora pasti.... Bogdo eksira rakiju, suza mu krenula...

Taj poziv odredi Dodiku zivotni put.... sve ono sto je danas, Karadjoerdje modernog doba. Tako zamisljenog, na neki nacin i potresenog sam ga samo poslije jednom vidio, ovaj put tuzne prilike, godinu dana kasnije - 1999 u Romanovcima, na sahrani Nenada Bastinca...

Danas... 20 godina poslije, Milorad Dodik je ikona... politicka institucija, diplomata, drzavnik, glavni simbol Republike Srpske. Odrednica ovog naroda. Ono sa cim se narod identifikuje, sta narod voli, sta narod JESTE. Dodik je narod, to je to. Covjek koji je sprijecio rusenje Republike Srpske.

Milorad Dodik danas ima ono najvrijednije oko sebe - ljudski kapital, ljude koji ce ga svojim vlastitim zivotima braniti i koji su razlog zasto on nikada nece pasti sa vlasti. Situacija kao iz Turske, kada ti imas pola miliona ljudi koji ce u Istanbulu nenaoruzani stati ispred tenka da bi odbranili svog predsjednika... takvi nikada nece pasti sa vlasti.

Kada god se desavalo nesto bitno, meni je oduvijek scena zime 1998 u glavi.. pogled Bogde prema sinu, sinu koji ce se uspeti do nebenskih visina i postati najveci srpski drzavnik 21 vijeka. istorijski dogadjaj kojem sam licno svjedocio.

Velicina Milorada Dodika je takva da sarajevski savez za poturcavanje nema nikakve sanse. Vise nikad romanijac nece rukovoditi, vise nikad.

Dodik ce vladati dok je ziv, tako treba biti i tako mora biti, zamjene su nedostojne i izdajicke. A nakon toga, bice cudno, kao poslije Tita, osjecas da dio tebe fali.. nikada prostor zapadno od Drine nece vi imati ovakvog drzavnika.

Politicki bog, mag, koji je toliko kompleksa savezu za poturcavanje zadao da ga ovi vjerovatno svako vece sanjaju.

:lol: :lol: ](*,) ](*,) ](*,)

Jebo te život............

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2018, 10:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Kaže baba moja, nije boles' sve što boli...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2018, 10:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
mogla bi se postaviti i anketa Mladen vs Mile

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]