banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 434  Sledeća

Ko ce uzeti izbore 2018. godine
1. Vukota Govedarica 44%  44%  [ 66 ]
2. Zeljka Cvijanovic 34%  34%  [ 50 ]
3. Neko treci 9%  9%  [ 14 ]
4. Necu izaci na izbore 13%  13%  [ 19 ]
Ukupno glasova : 149
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbori 2018
PostPoslato: 09 Jul 2018, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Mene svi vole, da ne kažem gotive. Ja sam nešto kao miss personality...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 12:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Taj Djokic je bas talenat... Otjerao Cudica koji mu je napravio rezultat u BL regiji, sad Milakovica... A i dalje pliva i nepotopiv je.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
jbg kad socijalisti imaju stalno biračko tijelo ...ali sad već pitanje je

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Čiča iz Rogače je napisao:
seven je napisao:
danijell je napisao:
Ili da im nije mozga.

Ma da,svi ste vi pelcovani na kriminal i gadljivi na tuđe pare :D :D dobri ko lebac
Nismo savsreni, ali ja smatram da imam dovoljno mozga da mi niko ne moze odredjivati hocu li ici na neki javni skup ako ne mislim da su ljudi koji protestvuju u pravu. Takodjer cu i sama odluciti za koga cu glasati, i nece me forum u tome ni sprijeciti niti me nagovoriti. Isto tako zelim i cuti necije drugo misljenje, jer mozda i naucim nesto novo. Ali jedino sam protiv tog crno bijelog vidjenja svijeta, jer takvo razmisljanje je za mene budalastina teska.
A to sto neko pogresno shvati moje forumske sale na tudji racun..jbg to nije do mene. Bar se ja znam saliti i na svoj racun.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 13:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Kako onda tumačiš činjenicu da forum finansira otvoreni simpatizer SDS-a?

Tacno sam znao da je Vader SDSovac :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 13:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
mimikrija je napisao:
jbg kad socijalisti imaju stalno biračko tijelo ...ali sad već pitanje je

Не може се очекивати проценат више и не радити ништа. Џабе и новац.
Ко је дигао руке? Ко је испалио Перу, а Перина мачка кога...
Није за форума.
Њихов пад је неминовност. Можда су и заслужили да постану политичка прошлост.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobiću rak, ako još jednom procitam "nije za foruma" od Drininog...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Занемари што су твоја осјећања према мени платонска... Да си евентуално у позицији у којој сам, да ли би ти јавно по форуму писао детаље које обични смртник не зна? При томе би се та врста информације могла протумачити и као класичан вид злоупотребе повјерљивих података... но но но.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Posto niko neće stići prije mene, da ja odma kažem, Drinin, ne seri...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Инфериорност.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
_зока je napisao:

Kako onda tumačiš činjenicu da forum finansira otvoreni simpatizer SDS-a? Samo što momak nije glup da pokusa sve što mu se iz SDS kuhinje servira ne znači da je automatski za SNSD. Dobro, nije puno ni pametan al to je već druga priča....

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Vise se radi o nacinu moderiranja tema, a ne o klasicnom "placenstvu" ili simpatizerstvu prema odredjenoj strani.

Ali dobro nije tema ...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
А неко модерише теме овде? Извини, нисам примјетио...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 14:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Volim Borac je napisao:
[

Vise se radi o nacinu moderiranja tema, a ne o klasicnom "placenstvu" ili simpatizerstvu prema odredjenoj strani.

Ali dobro nije tema ...

Ovde se može pričati samo o nedostatku moderisanja tema što je u neku ruku dobro ali i nije. Niko ne brani nikome da piše afirmativno o opoziciji. Drugi par opanaka je što se malo šta afirmativno o njima može napisati. To što ne plješćemo svi glupostima koje nesposobni SzP pokušava predstaviti kao predizbornu kampanju te smo dovoljno stari da pamtimo i vladavinu onoga što se kod nas naziva opozicijom be znači da smo "crveni", "na državnim jaslama" i sl. Nije svijet crno-bijel, uglavnom je siv.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 15:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ovo je bezveze što je SDS prihvatio ovaj prebjeg.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Apr 2018, 18:47
Како сам већ написао везано за избори, ту важе (за политичке странке) стара ирека, како су сејали, тако ће жњети.
И како су ове 4 године од задњих општих избора радили, колико су порадили да анимирају и придобију људе, да се наметну бирачима, тако ће и проћи на изборима.

Неки ће бити задовољнији, испуниће очекивања, неки ће бити разочарани, кивни на бираче како су опет испали "тако глупи" да их они други наврате да им дају повјерење, биће и изговора, урлања на нерегуларност, изборни крађу (крађа, крађа, јашта), мудро провлачити да су ини млади, образовани, паметни, лијепи гласали за њих, а они пензоси, затуцани, крезуби гласали за противнике, ту ће се и прмијетити да је само пола бирача гласало и да су побједници добили тек, шта ти ја знам, 20 или 25% подршке бирача, но мало ко ће бити строг према себи, и погледати има ли и до њих зашто је тако испало.

Узгред, на задњим локалним изборима 2016-е, излазност у Српској није била уопште лоша, напротив била је јако добра. Од неких 1.174.000 регистрованих бирача у Српској гласало је у свим општинама ђутуре 717.000, односно 60%. Ако погледамо насеља са изразитом бошњачком већином гдје је излазност била 15-25% (разумљива излазност, велика већина тих бирача и не живи у тим насељима. већ у иностранству, а ту су само пријављени и регистровани), реална излазност у односу на стваран број бирача била је чак и већа, неких 63-64%, што је посебно за локалне изборе јако, јако добра излазност.
Могуће да је референдум седмицу прије избора допринео бољој излазности, мотивисао бираче да у већем броју изађу, но то је јако добра излазност.

Било би добро, јако добро да се тако добра излазнст понови и у октобру ове године на општим изборима. Добро јер већа излазност ипак даје и реалније резултате, а и странке нека се помуче да придобију одређени број бирача.

Оне најјаче странке, са већ изграђеном инфраструктуром, имају и своје стабилно бирачко тијело, ти ће тешко промијенити табор, посебно што им је често водиља анимозитет према оним другим, и циљна група у придобијању подршке су они који још немају своје фаворите и одлучиће се како их партије убиједе у наредним мјесецима. А таквих је доста, и ти ће одлучити исход ових избора.

Постоји подоста заблуда, стереотипних фраза, везаних за изборе. Највећа је, а то нам вајни аналитичари често провлаче, увјерење да је важно какве странке имају програме. Побогу, па зар мислите да ће 1% бирача проучити програме странака? Нема шансе. И једна мантра (та о важности програма) реда ради, оно фино, исправно звучи, но то на резултат избора утицати неће.

Зато је у овим мјесецима важно бирачима огадити противничку странку, наћи причу која је често јефтини популизам, на коју ће бирачи "лећи" и омрзнути ове друге. Опозиција у Српској ту удара на неколико страна, лоповлук, одласци из Српске, мало указују на прошлост и гријехе одабраних негативаца, поштено.
Подоста наде полажу и на ова окупљања на Тргу Крајине. На великом протесту прије два дана бјеше, а како је један форумаш педантно избројао, 7.336 душа на Тргу Крајине, и опозивија могуће рачуна да су то њихови бирачи, па ко веле, када их је толико дошло, колико их има тек по свим градовима Српске који су бијесни, кивни и који ће разумљиво њима дати подршку на изборима.
Не знам, видјећемо, лично сам увјерења да са овим протестима и овом причом око ПзД ни једна политичка опција у Српској неће профитирати, вријеме ће дати одговор.

Како се буду ближили избори, биће све више прозивања, оштрих порука, усијаће се, биће и прелазака у друге таборе, и они који роваре нашим просторима, спољни играчи, неће сједити скршених руку, порадиће да њихови фаворити и миљеници боље прођу, а ти знају како играти ову игру.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 15:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
filozof sa vrbasa je napisao:
Ovo je bezveze što je SDS prihvatio ovaj prebjeg.

Папци... :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Baš tako.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 18:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
_зока je napisao:
Volim Borac je napisao:
[

Ali dobro nije tema ...

Ovde se može pričati samo o nedostatku moderisanja tema što je u neku ruku dobro ali i nije. Niko ne brani nikome da piše afirmativno o opoziciji. Drugi par opanaka je što se malo šta afirmativno o njima može napisati. To što ne plješćemo svi glupostima koje nesposobni SzP pokušava predstaviti kao predizbornu kampanju te smo dovoljno stari da pamtimo i vladavinu onoga što se kod nas naziva opozicijom be znači da smo "crveni", "na državnim jaslama" i sl. Nije svijet crno-bijel, uglavnom je siv.

Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kako da narod pohvata vise te "dobre ljude"? Taman mislis evo ga jedan, kada ono opet papak.

Pih :-(

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2018, 21:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Svak za sebe misli da je dobar

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8671 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 434  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]