banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Meni je jedino žao tog gola što neko nije kao Šimunić uletio. Mislim, jedan je bio blizu da to uradi.
I imam osjećaj da ova generacija koja dolazi može nešto da uradi. Napokon. Da se očuva njihov međusobni odnos i da savez ne ukenja sa selektorom. Jedva čekam da ponovo igraju.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ташко je napisao:
Ја б волио да напокон остане селектор, да не буде репрезентација Борац2. Са јебеним мјењањем тренера мало-мало.
Остане селектор, остане костур тима, па шта буде.

И, да се разјасни.
У ПРВОМ РЕДУ треба тражити кривицу у судији и ФИФАи што нисмо прошли даље.
Да нам се на 1-1 не свира онакав пенал, за пролаз у другом колу. И при том, Феликс има довољно "образа" да и не размотри одлуку.
То је срамота и прворазредна крађа, која нема шансе да је случајна.

Зашто бисмо ми морали заслужити пролаз 150% на терену. Зашто некад и сиротиња не прође, па макар и незаслужено, условно речено.
Мада смо комотно могли имати 6 бодова из те двије утакмице.

Какав су то фудбал тачно приказали Французи, Аргентинци и слични. Да они као заслужено иду даље, а ми као ето немамо квалитет за другу фазу и слично.
Да је свиран пенал, друга би се пјесма пјевала.

Јебао им ВАР матер кад га не користе.

Nama nikakav VAR ni sudije nisu krive, već isključivo pičkasti i fukarski mentalitet, dati gol u petoj i onda se braniti 85 minuta je nešto zbog čega nismo ni zaslužili da idemo dalje. Drugo, Krstajićeve taktičke igrarije sa Rukavinom, najgorim desnim bekom u istoriji fudbala i SMS-om na potpuno pogrešnoj poziciji a sa jednim od najboljih pojedinaca na prvenstvu - Milivojevićem na klupi, takođe su odlike vašarluka i neozbiljnosti koji ispoljavamo još od neke 2000. godine.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ја предлажем да откуцаш свој "си-ви" и пошаљеш мени, а ја ћу га прослиједити преко неких личних познанстава у ФСС.
Штета да такав познавалац труне на овом форуму.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Осамдесет и неки минут, тринаести нетачан центаршут Рукавине... Десет метара играч испред њега... трчи и враћа се да исправи грешку.... узима лопту и спречава контру... Ок, никада од њега озбиљног фудбалера,али као што је лако видјети грешке, некада треба указати и на карактер. Мени је тим потезом из вечерашње утакмице све грешке неутралисао.

Јасно, нама треба пуно квалитетније ријешење... али нема... осим да пасоширамо неког странца, Бразилци тога имају на извоз, али онда долазимо до оног питања, је ли то то и јели такву репрезентацију желимо...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ни немој се шалити са странцем у тиму.

И реци овом свом Владимиру Русу да охане.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Апропо Рукавине... Зна непар форумаша да ја, у најбољу руку, имам лоше мишљење о интелекту и квалитети истог.
Али његов одабир испред Банета вечерас је логичан. Бане би испадао ко на рингишпилу. Рукавина, овакав несретан какав је, бар може тркати са тим Бразилцима. (при чему не тврдим да је бољи од Банета - они се и не баве истим спортом)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Наведох као опцију... далеко било. Мој став о странцима се зна.
Просто смо дефицитарни на беку. Тој позицији наша струка прилази у фазону то је најнебитнија позиција на терену, фазон седамдесете, једино важно нек зна трчати...

Citiraj:
Али његов одабир испред Банета вечерас је логичан. Бане би испадао ко на рингишпилу.

Тачно тако. Бане би издржао брат брату 33 минуте.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 22:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Е због таквог односа према Банету који је за наше појмове и у овим годинама играчина,никда од нас неће бити ништа.Човјек који је играо све квалификације,са распалим саиграчима и селекторима а притом био један од најбољих на својо позицији у Европи није заслужио да можда задњу текму у дресу Србије одгледа са клупе.Какве тактичке замисли ти гањаш против Бразила,па пусти људе да уживају у задњој утакмици,да се бивши капитен опрсоти на прави начин а не на Јна против неког Кипра пред 3000-4000 људи.
Како онда тражити и очекивати борбеност од играча када видиш како се односи према величинама којих ми немамо баш превише.
И на то све његова замјена је крива за први го.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
заталаса je napisao:
Е због таквог односа према Банету који је за наше појмове и у овим годинама играчина,никда од нас неће бити ништа.Човјек који је играо све квалификације,са распалим саиграчима и селекторима а притом био један од најбољих на својо позицији у Европи није заслужио да можда задњу текму у дресу Србије одгледа са клупе.Какве тактичке замисли ти гањаш против Бразила,па пусти људе да уживају у задњој утакмици,да се бивши капитен опрсоти на прави начин а не на Јна против неког Кипра пред 3000-4000 људи.
Како онда тражити и очекивати борбеност од играча када видиш како се односи према величинама којих ми немамо баш превише.
И на то све његова замјена је крива за први го.

Ako misliš na Rukavinu, ne. Veljković je kriv za prvi gol. Slažem se za Baneta, mogao je dobiti bar pola sata da sa oprosti kao čovjek, ako već nije mogao biti starter.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Дискутабилно је чија је кривица за први гол.
Стиче се утисак да је Матићев човјек побјегао, а потом Вељковић није успио тај пропуст исправити. (можда гријешим, али ми се тако учинило)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
моја грешка,мислио сам да је Вељковић замјена за Ивановића.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Umetnik je napisao:
Има европско за 2 године

Како за кога...

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Никац од Ровина je napisao:
Дискутабилно је чија је кривица за први гол.
Стиче се утисак да је Матићев човјек побјегао, а потом Вељковић није успио тај пропуст исправити. (можда гријешим, али ми се тако учинило)

Gledao sam na HRT-u emisiju poslije utakmice. Fino su prikazali sa onom kompjuterskom simulacijom kako Milenković stoji na svojoj poziciji i drži Žezusa i onda mu Veljković bespotrebno prilazi. 2 stopera stoje metar jedan od drugog, a tamo rupa u zadnjoj liniji od 15 metara gdje je trebao biti Veljković. Vidi se i ovdje na početku snimka:

https://www.youtube.com/watch?v=nF0ailPPs3w

@заталаса :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Изгледа да сам ја једини који апсолутно ништа добро није видио ни у овој утакмици ни на овом првенству. Ја бих моментално ногирао комплетан тим на челу са Крстајићем и Најбољим Играчем Свих Времена СМС-ом, осим Митра и Стојкета. Ово остало није ни за Полет из Брода. Ево да се кладимо да ће врло брзо почети да се појављују приче о нарушеној атмосфери у тиму, а за то је наравно првенствено крив Крстајић са својим имбецилним третманом Банета Ивановића.

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 00:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Никац од Ровина je napisao:
Усадио је момцима да се боре... кад смо то раније доживјели од фудбалера? Никад.

otkad ti pratis fudbal !? 2008 , 2009 ? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 06:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
skypostman je napisao:
Zahvaliti se starcima, Kolarov, Bane, Stojke, Matic, Tadic... dovesti Pauna za selektora i pustit ga 4 godine da od svojih orlica napravi orlove za sljedece SP, tako bi uradio ozbiljan savez. I na tom prvenstvu garantujem osminu finala minimum, ali to su puste zelje.

Dovesti Pauna za selektora obavezno. Najtanja karika na Prvenstvu nam je bio - selektor. I od svih kojima se treba zahvaliti, samo Bane. Ostali još itekako mogu zapeti za reprezentaciju. Što se tiče i utakmice protiv Brazila i Prvenstva uopšte - očekivano. Nisam se uopšte nadao da Brazil možemo dobiti, i mislim da smo svoju šansu ispustili u meču protiv Šiptara. :(

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 07:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovaj sastav od sinoć je možda trebao i protiv šiptara izvesti... Šteta, ne mogu se pomiriti sa činjenicom da nismo mogli proći ovu grupu... Tadića i Matića još za Euro ostaviti, a Bane, Kolarov, Karleuša, Mustafa, Rukavina... hvala za dugogodišnje zalaganje, ima mlađih i trenutno kvalitetnijih da popune te praznine...

--------------------Rajković----------------------
Desni bek?---Milenković---Nastasić---Lijevi bek?
-------------Grujić--------Matić/Sergej----------
Živković------------Tadić(c)-------------Radonjić
--------------------Mitorvić-----------------------

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Gacinovic prije radonijca i zivkovica u svako doba

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kako momak sinoć popi plesku u kafiću zbog "Mustafa" :). Bilo je uživanje vidjeti to.

Rajković :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2018, 09:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2012, 22:52
Sve ajde, ali koji Radonjic, sta je taj djecko napravio u karijeri? Koji su to njegovi kvaliteti da bi igrao u reprezentaciji, osim naravno sto je splavarusa?
Momak na SP prati finale Zadruge
On jos nije standardan ni u Zvezdi.
Stojke i treba da se oprosti, koji mu kurac treba ovo u zivotu. Dajte Rajkovica i ostalu bratiju, tad ce tek dobiti na cijeni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 1051, 1052, 1053, 1054, 1055, 1056, 1057 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]