banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 25 Jun 2018, 20:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2018, 22:44
Хвала, значи С се плаћа додатно..

Видим у понуди М пакета стоји (основни, ХД, ХБО Премиум ХД), контам да је то ипак боља варијанта...

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2018, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Avg 2015, 21:36
Samo da ne bude zabune, na M paketu se placa drugi iptv prijemnik, tek treci je besplatan

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2018, 22:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Novi korisnici IPTV-a dobijaju besplatno do 3 STB-a za 3 televizora

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2018, 09:39 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
Никац од Ровина je napisao:
Сад је касно.
Сутра намјеравам отићи до пословнице и коначно договорити да ми уведу МТЕЛ услугу. (Елто ћао)
Али ме занимају ти детаљи од људи који су учинили исто. Колега се прије пар година опредјелио, али је кад је питао за цијену рекли му без ПДВ-а мјесечни износ, а касније плаћао неких 7 марака више (ПДВ) ;)

budi jako oprezan, ja sam radila razne kalkulacije i nikada nije to to što si potpisao....na site-u jedno, u poslovnicama drugo....tj u poslovnicama je uvjek drugo, odeš u centar pa poslje u borik i dobiješ dvije različite info!
nakarikaju ti svašta nešto, kao neki dodatni paket, pa HD se plaća 4,68....pa nemaš gratis minute ako si imao uslugu kod Elte...u mtelu je samo prema Mtelu, a u Elti dobiješ 700 min prema svima...svejedno plaćaš 0,04 za uspostave poziva...o kablovima da ne pričam i pitanje je da li ćeš moći priključiti sve tv...moji nisu mogli i imali su 100 problema sa resiverima....

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2018, 09:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Kako može da ne bude ono što si potpisao? Mogu jedni priču da pričaju oni što hodaju po terenu. Pa onda da do poslovnice zvanično ne stigne neka informacija, a neka akcije krenula... Ali ono što piše u ugovoru, koji potpišeš, to je to.
Opet previše mtel korisnka oko tebe. Nešto ti to slabo ubjeđuješ. Hoćeš il da ti organizujem neku brzu obuku :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2018, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
oko me sve su ponavaljači đaci..... :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 07:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Feb 2018, 11:18
lovely je napisao:
Никац од Ровина je napisao:
Сад је касно.
Сутра намјеравам отићи до пословнице и коначно договорити да ми уведу МТЕЛ услугу. (Елто ћао)
Али ме занимају ти детаљи од људи који су учинили исто. Колега се прије пар година опредјелио, али је кад је питао за цијену рекли му без ПДВ-а мјесечни износ, а касније плаћао неких 7 марака више (ПДВ) ;)

budi jako oprezan, ja sam radila razne kalkulacije i nikada nije to to što si potpisao....na site-u jedno, u poslovnicama drugo....tj u poslovnicama je uvjek drugo, odeš u centar pa poslje u borik i dobiješ dvije različite info!
nakarikaju ti svašta nešto, kao neki dodatni paket, pa HD se plaća 4,68....pa nemaš gratis minute ako si imao uslugu kod Elte...u mtelu je samo prema Mtelu, a u Elti dobiješ 700 min prema svima...svejedno plaćaš 0,04 za uspostave poziva...o kablovima da ne pričam i pitanje je da li ćeš moći priključiti sve tv...moji nisu mogli i imali su 100 problema sa resiverima....

Dodatni paket aktiviraš sam i niko drugi, pogotovo ne da ti "nakarikaju". Otkazuješ ga sam i niko drugi i to preko daljinskog upravljača. Gratis minute nemaju veze sa uslugom Elte jer te niko neće ni pitati odakle si došao. Kablove ti monteri razvedu vođicama, uz zid, po plafonu ili ih ti sam razvedeš ako im ne vjeruješ. Prije nego priključiš, ispita se mogućnost drugog i trećeg STB-a pa se tek onda ide u realizaciju. Ako je optika onda nije problem i da imaš 4 STB-a. U ugovoru MORA biti to što si potpisao jer nije Elta da ti produžavaju ugovor a da nemaš pojma o tome. I na kraju, ako tehnički nisu u stanju da ti obezbjede stabilnu uslugu, raskida se ugovor bez ikakvog odugovlačenja i pisanja molbi, na njihovu štetu. Sve cijene su sa PDV-om. I na sajtu i u poslovnicama.
U pravu je lovely, budi jako oprezan ali zbog m.tela već što ljudi svakakve gluposti pišu ovde, uglavnom iz neznanja.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 09:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2018, 09:30
mislim da ne bi dozvolili da potpišeš jedno a dobiješ drugo. više mislim da se ljudi zalete misleći da će kao nešto uštediti, proći bolje. samo kad uzmeš da u mtelu ne daju ništa minuta prema drugim fix brojevima. nije više to kao što je nekada bilo, sada ima koliko hoćeš operatera, a neki prosjek potrošnje mjesčno te dođe od 10-15KM..pa to kad dodaš na paket koji je i onako skup...onda dodaj HD kanale ako možeš...generalno sa uslugom su prosječni a za naše tržište oguliše

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Vidim da je net totalno nestabilan kod M:Tela ovih dana. Taman sam ih hvalio. Polako gubim strpljenje svake godine zvati servisere. Ako se stanje ne popravi odoh ja u BHTelekom jer postoji zakonska regulativa a vi se zezajte s nekim drugim. Imam 5 mb/s a imao sam 23. Šta se događa nemam pojma.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 09:17
Vidi se da si amater po pitanju provajdera :D

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
CopyLeft je napisao:
Vidim da je net totalno nestabilan kod M:Tela ovih dana. Taman sam ih hvalio. Polako gubim strpljenje svake godine zvati servisere. Ako se stanje ne popravi odoh ja u BHTelekom jer postoji zakonska regulativa a vi se zezajte s nekim drugim. Imam 5 mb/s a imao sam 23. Šta se događa nemam pojma.

Вјероватно ти се догађа нешто с линијом. 'Си гледао детаљне податке у модему? И зар ти ниси на Елти?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
CopyLeft je napisao:

Вјероватно ти се догађа нешто с линијом. 'Си гледао детаљне податке у модему? И зар ти ниси на Елти?

Internet imam od M:Tela Open duo paket. Novi modem od januara ove godine bijeli. Do sad sve fino radilo i po prvi put upload bolji od kad su prebacili telefon fiksni na VOIP a evo sad fino vidim pad u brzini. Probao dosta speed testova, čak i ovaj nperf.com . Da sam amater jesam i gledam kako na zelenu granu s pretplatama koje imam. Kod mene nema nikakve optike a kablovsku sam već uveo od Elte i ovo mi je bilo jedino rješenje net od M:Tela, kablovska od Elte jer neću IPTV ako im je net sranje jer oboje nisu u stanju isporučiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Имаш фино страну са статистиком и подацима о линији у модему, па иди види шта пише.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Имаш фино страну са статистиком и подацима о линији у модему, па иди види шта пише.

Hvala pogledaću. To sam totalno zaboravio. 8)

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Kako misliš preći na BH Telecom kad nemaju infratrukturu u RS?
Znam da su imali prije par godina neke reklame po bilbordima u BL, PD u fazonu MojaTV u cijeloj BiH ali ne vidim da se to desilo u praksi.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Predje na BH Telekom sa infrastrukturom m:tel-a

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Zar su počeli to raditi u praksi?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 19:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Jun 2018, 14:48
da li je moguće?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 20:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2016, 22:23
Naravno da nije moguće, isto kao što zakon dozvoljava da biraš operatera električne energije i od koga ćeš kupovati struju a u praksi svako na svom.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2018, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
https://www.bhtelecom.ba/5306.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 359, 360, 361, 362, 363, 364, 365 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]