banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 19:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:35 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Avg 2004, 13:43
jebiga......7 min nadoknade, spanci moraju dato go.....pobijeda bi nas vratila za drugo mjesto, ovako 1 bod ne odgovara....radije da smo zijanili i ucinili medvedju uslugu spancima...mada ne razumijem euforiju pristalica srbije, zar neko misli da je ta repka u stanju pobijediti Spaniju na strani? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ne treba nama pobjeda protiv spanije. Pogotovo ne sad! Nersjeseno bi bilo savrseno a to uopste nije problem!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ne, vec se kontamo zajedno sa njima odlijepiti od ostalih ekipa i na miru privesti kvalifikacije kraju. borba za prvo mjesto je uvjek neizvjesna, pa zasto da ne vjerovati da mozemo izvuci povoljan rezultat tamo. pobjede kod kuce protiv vas i litvanije nam osiguravaju baraz, no to opet ne zadovoljava apetite nacije koja za sada ima najcvrscu odbranu u evropi, te ce momci vjerovatno izginuti na terenu u nastavku ne bi li uzeli tu celnu poziciju i direktan plasman u njemacku. ja vjerujem da je ovakav scenario moguc, ali kazem, samo treba malo jache stisnuti pa kud puklo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
da, ovo je trebalo ici iza dzoove poruke, ali ulrich je tu umjeshao prste i poremetio koncepciju :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je veliko iznenađenje, pošto je u Valensiji igrala sa Španijom 1:1, u meču sedme grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Bosanci su bili veoma blizu potpune senzacije na Mestalji, jer su do samog finiša imali prednost, koju im je doneo Zvjezdan Misimović, pogotkom u 38. minutu.

U finišu dogodio se klasični španski scenario – najpre je u 88. minutu Halilović morao da napusti teren zbog dva žuta kartona, zatim se isto dogodilo i sa Bešlijom, da bi bod za neuverljivu “crvenu furiju” iščupao Karlos Marčena, duboko u nadoknadi vremena.

kakvi psi...
Ja da sam navijac Spanije bilo bi me sramota..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jun 2005, 23:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Vuk=najrealniji Srbin na forumu!
Svaka cast za ovu izjavu majstore! :)

Ovo je bilo odigrano za Srbiju i najskuplji bod jedne reprezentacije.(pirovi bod)
Stvarno ne znam ko ce igrati za nas u narednim utakmicama poslije onoliko nepotrebnih zutih i crvenih kartona.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 01:43 
AGNOSTIC FRONT je napisao:
Vuk=najrealniji Srbin na forumu!
Svaka cast za ovu izjavu majstore! :)

Ovo je bilo odigrano za Srbiju i najskuplji bod jedne reprezentacije.(pirovi bod)
Stvarno ne znam ko ce igrati za nas u narednim utakmicama poslije onoliko nepotrebnih zutih i crvenih kartona.

Eto jesam ja rekao da ce ovi islamisti da se hvale da ce odigrati za Srbiju. U stvari se oni nadaju nekom plasmanu (tj. nadali bi se da je kojim cudom ostalo 0-1)

Inace trenutno su Spanci u tezoj situaciji od SCG jer imaju tesko gostovanje u Belgiji, dok SCG cak i ako izgubi od Spanije ima 2 sa Litvanijom i sa BH u Beogradu. Nerijeseno sa Spanijom bi 99% znacilo prvo mjesto SCG u grupi.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 09 Jun 2005, 02:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hah! Ovo je bila klasična igramo-dok-Španija-ne-da-go utakmica, kao što je bila ona kad su nas pobijedili 4:3. Nisam naravno navijao za Bosnu, ali ovo je katastrofa. Utakmicu je trebalo produžiti najviše 4 minute, pitanje je da li i toliko. Da Marčena nije poentirao, igralo bi se sigurno i osam minuta, ako ne i više.
S druge strane, Bosanci su sami sebe upucali. Stvarno treba biti malouman pa onako naivno dobijati žute i crvene kartone. Minuta do kraja utakmice, vode 1:0, a idiot pada u šesnaestercu i pokušava da iznudi penal. Pa gdje to ima?
Ovaj rezultat, takav kakav je, najviše odgovara našima. Sad nam je dovoljan i neriješen rezultat sa Španijom, a kako imamo najbolju odbranu u grupi (a i šire) optimista sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 08:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
stvarno onaj Tolja golman , je Bosni sve .. :wink:

svaka mu čast za ono sinoć što je branio :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
STa reci...namucili smo jednu od najboljih repki na svijetu,,,Spanci nisu primili gola od Zenice,ovo je im drugi gol koji su uopste primili,,oba od nas :D Zvjezdan iim ga zabi!!!
Imali smo pobjedu sve do zadnje sekunde,,ali i bod je u Spaniji velik..

Sada jedna druga stvar,,,Albelda je imao 2 zuta kartona, jedan protiv SCG, i jedan protiv Litvanije,, sto znaci da nije smijo da igra ovu tekmu,,,Sada ce biti upucena zalba sto bi znacilo 3boda BiH,,

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
sjajno. sudije su uvijek navlačile za velike protiv malih, bar je sicg to na svojoj koži mnogo puta osjetila. onaj ruski papak nije sudio dva čista penala protiv belgije. šta se može. treba dva puta pobijediti litvaniju i razbiti poturice u beogradu, protiv španije je dovoljan i bod. njemačka je jako blizu.

i naravno petkoviću, žigića u napad, lijep je gol sinoć zabio žabarima u torontu. pravi šmekerski.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da ne zaboravim...

Albelda je mogao igrati. Najzvaničnija statistika je ona na http://www.fifa.com i tu ima official match report, gdje je albelda dosad dobio 3 žuta kartona. Poslije 2 žuta je pauzirao protiv San Marina, a u zadnjem meču protiv Litvanije uopste nije dobio žuti.

Osim toga zar mislite da su španskom savezu toliki debili da mogu tako pogrješiti. na srecu, kod njih ne rade likovi poput muniba usanovica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.uefa.com/competitions/WorldC ... rt=MS.html

http://www.uefa.com/competitions/WorldC ... rt=MS.html

Na Ufeinoj stranici pise da je dobijo dva zuta u zadmje dvije,,a na fifinoj nepise,,,,mada nevjerujem da su spanci mogli dopustiti toliku gresku,,ali hajd znaj...

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 09 Jun 2005, 13:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Maj 2005, 17:48
Hvala poturicama na ulozenom trudu! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

WetAndHard Posted: 09.06.2005. 14:49 Post subject: ...

--------------------------------------------------------------------------------

Hvala poturicama na ulozenom trudu!

Zvjezdan Misimovic je strjelac gola,, :fadein: [/u][/quote][/url][/list][/list][/code]

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 15:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2005, 10:49
Eee moj Behar,glup je on da to skonta!
De mu jos reci da je Zvjezdan Misimovic posrbljeni Turcin pa ces da vidish kako ce se zbuniti :wink: .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

fino je covjek rekao, poturica. iz druge njemacke lige.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 17:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Feb 2005, 12:41
nisam gledao tekmu (NORMALNO) ali da samo pitam: 15000 u belgiji... a u spaniji???? neda gazda slobodan dan? arbajt...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Banjalucki_Behar je napisao:
STa reci...namucili smo jednu od najboljih repki na svijetu,,,Spanci nisu primili gola od Zenice,ovo je im drugi gol koji su uopste primili,,oba od nas :D Zvjezdan iim ga zabi!!!
Imali smo pobjedu sve do zadnje sekunde,,ali i bod je u Spaniji velik..

Sada jedna druga stvar,,,Albelda je imao 2 zuta kartona, jedan protiv SCG, i jedan protiv Litvanije,, sto znaci da nije smijo da igra ovu tekmu,,,Sada ce biti upucena zalba sto bi znacilo 3boda BiH,,

Daj nemoj se gubiti - od najboljih "repki" na svijetu?? Samo u Europi su od njih zesce bolji Francuzi, Englezi, Nijemci, Holandjani, Cesi, (sada i Grci), te Portugal, a o jos nekim bi se dalo raspravljati. Medjutim sad je najbitnije da SCG na jesen pokaze da je i ona bolja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jun 2005, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Halo decki jebovas nacionalizam,,idi te na politiku i tamo smirujte zivce :lol:
Sinoc je za mene najljepsi tenutak bio na pocetku utakmice.Ivica Grlic ljubi travu i krsti se sa 2prsta a Grujic tri,,iza njih Tolja uci nesto......

Momci su odigrali super i dali su sve od sebe,,Evo potvrdeno je da je Albeda imao 2 zuta ali da sudija to nije stavio u zapisnik (zadnja utakmica sa Litvanijom)...Fudbalski savez SCG i Litvanije je takode uputijo zalbu ali najvjerovatnije da od toga nece biti nista,,

Ali opet BiH je jedina ekipa koja je uspjela dati golove Spancima i svaka im cast,,,osvjetili su nam obraz....Bilo je oko 1000nasih navijaca.

Sada se nadam da ce SCG dobiti Spance a da se mi borimo za drugu poziciju,,,Najsretniji bi bio kada bi se tako zavrsilo...

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]