sinip je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Sinip...da li je realno odricanje od nekoga koji kako tako pobjeđuje,a?Kad siđe sa vlasti sve je moguće a koliko znam on smeta i Bosiću pošto su ista izborna jedinica.
Zadovoljan?
Пази кад јесам.

Само да резимирамо.
Значи нема везе што су Обрен и компанија покрали ђе год су шта стигли, чак зарадили и на поплави, нема везе што је у Добоју више пута био Аљо јуниор него Дудек и Жељка Премијерка, нема везе што је исти увео Добој у Заједницу турског свијета, нема везе што је крив за смрт најмање 11 људи у поплави, него је битно да доноси гласове, а кад дођете на власт шутнућете га, тј. престаћете краст'.
Је'л ти стварно вјерујеш у то и теби је то ОК?
Ne znam dal je ok ali drugačije ne može pa ti vidi sa Sanjicom šta ćete i kako ćete.
manitu uci da svira je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Spijo brate, ima li iko čist u SDS u?
Spijo, pola miliona da vas ne komentarisemo.
Nece vas spasiti gubitka izbora, ali se nesmetano mozete lagati do oktobra kako osvajate vlast.
Valjda to vrijedi nesto

Oni uopste ne shvataju kakvo je breme sarajevska pohvala

Da vam nismo bitni i trn u oku nebi nas ni komentarisali

...msm realno,šta se ima komentarisati kilavi PDP ili nejaki Čavić koji su uzgred rečeno banjalučki politički maximum.

The_new_Statesman je napisao:
Iskreno sam se nadao da ce se istopiti do kraja 2017. kako bi se na sceni pojavile svjeze misli i pristupi u kreiranju buducnosti ovog naroda.
Medjutim... SDS je nepresusan izvor Miline vladavine

Nije valjda da vam (tebi i Manitom) smeta ovakav SDS da biste ponudili svježe misli & postali svježi dašak na Balkanu (ovo mi zvuči poznato).