mislim da ce mile sa par procenata pobjedit mladena,iako je mladen opasan kandidat,i da sam ja taj koji pomjera te figure u SZP,mladen bi mi pomeo zeljkicu ovdje za predsjednika RS...
zato cu se vise zadrzat na ovoj neizvjesnoj trci vukota-zeljka
zeljkine prednosti
-pare (kupovina glasova,uhljebi,porodice,jaca stranacka infrastruktura,siguran glas)
-mediji (98%)
-redovi pred ambasadama...ne idu njeni glasaci u sloveniju,austriju,njemacku...vec oni zgadjeni na svaku vlast ili glasaci opozicije...ona svako jutro treba da nazdravi na svaki autobus koji odlazi odavde
Vukotine prednosti
-nijedne afere,nijednog tajkuna oko sebe
-muskarac!!...prvi je to manitu primjetio,i skidam kapu!
ipak je ovo balkan...konzervativna,patrijarhalna sredina...gdje jako tesko zena za zenu glasa!
bilo je pedeset ovih zvjezda granda...zadruga...parova..big brothera...gdje najvise zene glasaju..i jednom,ili nijednom je zensko pobjedilo!
Manitu...Vuce....slazete li se?
I sta mislite da ce od ovih argumenata odlucit?
Mile pobjeđuje Mladena u ovom trenutku sa bar 10, 15% razlike, ovo drugo je totalno nezahvalno za procjenu, jer i većina onih koji vole SNSD doživljavaju Željku kao fikus, malo priglupu, da ne idem u druge šovinizme, a pri tome sam već ranije rekao da je ovde falusokratija jedno od obiljezja politike i žene se ne shvacaju, ne dozivljavaju, ozbiljno. Opet, partokratska vojska je najbolja vojska ....nisam pametan. Moj savjet Mili je, kad već nije imao boljeg kandidata(?), da pritisne koalicione partnere da glasanje u okviru sredina gdje dominiraju moraju odraditi svi, do poslednje babe, i da je kod DNS i SP ključ za Željku.